JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 23-06-2008, 03:41   #21

Nefertem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Nefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerli

Çok inatçıyım :/.İnadımdan yapmamam gereken çok şeyi yapıorum:S
Herşyin üstüne çok gidiyorum:S

Alt 23-06-2008, 05:51   #22

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

keşke daha çok ders çalışsaydım

Firdevs isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-06-2008, 12:12   #23

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

P.ç'in biriyle cıkmıştım 8 ay cok pişmanım ..
cheriour isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-06-2008, 12:55   #24

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Söylediğim yalan yüzünden keşkelerle boğuşuyorum. Kendimden de utanıyorum ayrıca. Ama öyle olması gerekliydi ya da ben öyle düşündüm..

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-06-2008, 14:27   #25

dark death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 dark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud of

Keşke doğru düzgün arkadaş seçebilseydim keşke burnumun dibindekilerin yaptıklarını önceden fark edebilseydim...birşeyleri düzeltmeye çalışırken yaptığım hatalardan nefret ediyorum....

Alt 23-06-2008, 16:15   #26

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

Hiç bir şey için "keşke" denilecek kadar geç kalınmış olduğuna inanmıyorum,bir insan keşke diyeceği şeyler yapmamalı.Yaptıysa bile keşke dememeli...Yaptığım şeylerden yalnızca "bir" tanesi...Evet sadece onun için pişmanlık duyuyorum ama "keşke" demiyorum.Pişman olsam bile arkasındayım...

Alt 23-06-2008, 17:25   #27

littlewitch666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 littlewitch666 yakında ünlü olacak gibi

yaptığım hiçbişiden pişmanlık duymuyorum..bende bi problem mi var acaba??..

Alt 23-06-2008, 18:30   #28

Carmelita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Carmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerli

aishi... keşke hiç olmasaydı
bugünümde mutluyum, mutluluk buysa

Your face it haunts my once pleasant dreams
Now I'm bound by the life you left behind
Carmelita isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-06-2008, 18:36   #29

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

yaptığım hiçbirşeyden pişman olmamanın verdiği pişmanlığı yaşamktan pişmanlık duyuyorum..........

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-06-2008, 12:19   #30

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Şuan nefes alıyor oluşum bile benim için bir pişmanlık duygusu uyandırıyorsa hangi birini yazmalıyımki...?

Alt 22-07-2008, 12:29   #31

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

bu kadar inatçı olmaktan pişamnım kendi bildimi okumaktan piişmanım ama lomuyo kendimi durdaramıyom pişmanım ama hala devam ediyom...
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-07-2008, 12:33   #32

aXhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 aXhi yakında ünlü olacak gibiaXhi yakında ünlü olacak gibi

Onu hala düşündüğüm için pişmanım
aXhi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-07-2008, 15:38   #33

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Doğduğum için pişmanım...
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-08-2008, 19:14   #34

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

pişman olduğm şeyler var mesela insanları önemseyip kısıtladığım davranışlarım bu daha çok aptallık ve ben bunu 17 seene yaptım 2 sene dir sadece yapmamyı öğreniyorum ve şimdi sadece koskoca 17 yılın pişmanlığı var

Alt 03-08-2008, 21:21   #35

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 cgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to all

Alıntı:
cgds33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaafff ben çook sinirli bi insanım yaa. ve bu sinir harplerimden ötürü insanları kırdığım için pişmanım. Gnoxis'te de istemeden kırdıklarım olduysa af diler tekrarlanmaması için elimden geleni yapacağımı, bu bahaneyle belirtirim.
demişim çoookk önce.... Şimdi bi itiraf daha...

Dakikalar önce Haykomania'yı küstürdüm... Valla üzgünüm

Alt 11-09-2008, 19:13   #36

emir869 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 emir869 yakında ünlü olacak gibi

Pişmanlık duygusunu hiç hissetmedim. Daha doğrusu doğmaktan bile pişmanım ama bu benim seçimim değildi
emir869 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2008, 19:41   #37

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Dostlarımı kaybettim..Göz göre göre...

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2008, 05:51   #38

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

Keşke o kız yüzünden Deniz Harp Okulu'na girme şansımı tepmeseydim...

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr

Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitarlar & Geri Vokaller
EmilioDeCarro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-09-2008, 09:00   #39

BigBadWoLf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 BigBadWoLf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışBigBadWoLf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ölmemiş her düşmanım için pişmanım.
BigBadWoLf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 01:01   #40

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Şuan bu durumda olduğum için gerçekten çok pişmanım!

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama