JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 05-04-2008, 01:39   #1

Yok Kişi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli
Question bu aŞk::(

yeni bir erkek arkadasım oLmasınsa raqmen,,eskiden ok sewdigqim biri wardı..bana hersei çektrmesne raqmen ona haLa aşık oLdugumu anLAdım.. her gece şimdiki erkek arkım uyuduktan sonRa onu gizLiden arayıp sesini dnLemek..kendimimi kandırıorum biLmiorum..yoksa herkesmi.. oFF
Yok Kişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 02:25   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

daha burda bile itiraf edemiyorsun.. ona karsı nasıl itiraf ediceksin..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-04-2008, 02:45   #3

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bana hersei çektrmesne raqmen ona haLa aşık oLdugumu anLAdım...
Anahtar cümle ÇEKTİRMESİ ....

Alt 05-04-2008, 03:16   #4

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

böylesi daha iyi..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-04-2008, 00:20   #5

Yok Kişi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli
Question

dediqim gibi yada dedqinz qibi anahtar keLime çektrdi..zaten seni sewen kişiyLe mutLu oLsan biLe akLının bi kössinde sana o çektren kaLıo..
Yok Kişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 00:24   #6

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

çünkü çektirmesine rağmen ona katlanman bile çabaladığını gösterir. evet onu için çabaladığından unutamazsın bende öyleyim
ama önemli olan ona tekrar güvenip güvenmemende...
bu şekilde devam etmen yani sesini dinlemen sana acıda başka bişey vermez
Sponsored links

Alt 06-04-2008, 03:07   #7

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

her şeye rağmen aklının köşesinde kalır... çünkü emeğin kalmıştır çabaların... acı.. ama kendini tutmalısın güçlü olup aramamlısın kendine ve şimdiki sewgiline olan saygından ötürü... zor da olsa güçlü olmalıısn...

Alt 06-04-2008, 11:58   #8
Eos

Eos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Eos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud of

hiç kimse için hiç bir sey için değmiyor sonunda bir bakıyorsun elinde kocaman bir hiçle kalmışsın. aramana değmez boşver gitsin unut en güzeli
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver.

Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa)
Eos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-04-2008, 12:05   #9

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

herkesi boşver kendini dinle yaptıklarından pduyduğpun pişmanlık geçebiliyor ama yapmadıklarından duyduğun pişmanlık hep senin yanına kalıyor acaba yapsamıydım... ama çektiren birisinide boşver derim sevseyi çektirmezdi

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-04-2008, 13:14   #10
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

burda bi yanlışlık var bu yaptığını öğrenirse şimdiki erkek arkadaşınada sen çektireceksin onu hiçmi düşünmüyorsun seviyosan bunu terkeder ve sevdiğine gidersin ama benden tavsiye istersen sana çektiren birine asla gitme derim...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 17:43   #11

reaper_orkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 reaper_orkun henüz daha yolun başında

unut unutta unutmak o kadar kolaymı o kadar gun gecırdıgın herseyını paylastıgın onun uzerınden hayaller kurdugun bırını unutmak kolaymı kı

Alt 06-04-2008, 19:01   #12

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Bence eski sevgiline asla dönme ama yeni sevgilinlede bitir ilişkini çünkü bi başkasını severken onunla olman hiç doğru değil.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-04-2008, 00:54   #13

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

bir erkek icin kesinlikle degmez o gozunden akan yaslara

Alt 07-05-2008, 00:59   #14
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

yeni erkek arkadaşın öölesine bir ilişkiyse kalbini dinle derim)
yok yeni erkek arkadaşını seviyor,eskisinide düşünüyorsan durum vahim..çünkü yaptıkların sadece sana değil üç kişiye zarar verecek..bitmiş ilişkiy ben olsam kafamdan silerim..önüme bakarım...zateni yi olsaydı bitmezdi????????
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-05-2008, 03:29   #15
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bence ikisini de unu başka birini bul, ilki yanlış olmuş, ikincisi doyum vermemiş sallaman gerek derhal ikisinide
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-05-2008, 11:36   #16

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

eski arkadaşını sevmiyorsun onun için okadar acı çekmene rağmen onu senin onu sevdiğin gibi sevmemesi çileden çıkartıyor
bu insanın bir güdüsüdür asla vazgeçemez,yani onun kayıtsız kalması seni ona bağladı ve sen onunla yaşadıklarını değil çektiğin acıları unutamıyorsun aslında onu çoktan unutmuşsun unutamadığın tek şey senin yaşadıkların
haa birde asla aşık olamam yada bir başkasını unutmak için kobay olarak kullanamam diyenler var
e peki nasıl unutulacak yalnız kaldığın her an onu hatırlayacaksın unutmak zorlaşacak
sen şimdi iyisiimi şuanki arkadaşın sana göre iyi ise ona sımsıkı sarıl senin limanın o olsun ve aşkı doya doya yaşa
sevgiyle kal

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama