JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 16-06-2008, 20:50   #21

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Alıntı:
melancholia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
en güzel şey platonik aşk tır. Aşka inanmam ama platonik aşkı başka bir türlü tanımlayabilirim. Bir insan -sadece aşk için değil genel anlamda- elinde olmayan bir şeye taparcasına bağlanır. Elinde olması için zaman zaman can atar. Platonik aşkta böyle kollarında olmayan birini daha çok arzularsın sen yaklaştıça o kaçıyormuş gibi olur. Aşk denilen şey budur aslında Biri ile birlikteliğin varsa bence bu aşk değil sevgidir. Ama platoik olan aşktır esas. kimisi zamanla sönsede kimisi hiç unutmaz...
Kesinlikle en doğru tanımı yapmışsın.
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-06-2008, 22:41   #22

chess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 chess henüz daha yolun başında

ooooff oof demet yaktın beni..insana platonik aşktan daha büyük bir acıyı hiç bişey veremez evlat acısı gibi koyar adama....kendimden biliyorum
chess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-06-2008, 00:23   #23

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

en uzun ömürlü aşktır o.. en de güzelidir belki.. 2 yıl boyunca kendimden 26 yaş büyük birine aşıktım.. platonikti tabii.. artık aşık değilim ona.. yeni geçti.. ama güzeldi
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-06-2008, 00:39   #24
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

platonik güzeldir zaten aşka inanmayan biriyim ve hiçte aşık olmadım ama ben platonikten ziyade ünü olmayan tek bir insana hayranlık duymak diye düşünürüm bunu mesela bi insanın güzelliğinin dışında sesine veya gözlerine veya tavırlarına huyuna hayran olunabilir bunu ondan gizler uzaktan seyredersin güzel şeydir platonik aşk dedikleri
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-07-2008, 12:52   #25

aXhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 aXhi yakında ünlü olacak gibiaXhi yakında ünlü olacak gibi

Gerçekten kötü bişey ben hayatım boyunca birine hep platonik oldum ve olucamda ama o en yakın arkadaşımı seçti ne kadar kötü bi ben anlarım ...
aXhi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2008, 15:06   #26

ozan1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ozan1311 ne işi var bunun burada

imkansız platonik
--------------------
aşkımmmmmm

Konu ozan1311 tarafından (14-08-2008 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ozan1311 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-09-2008, 08:57   #27

BigBadWoLf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 BigBadWoLf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışBigBadWoLf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

en iyi yöntem cesaretini toplayıp platonik aşkını ağzı burnu dökülene kadar dövmektir tabi halinizi biliyorda tepki veriyorsa ama bilmiyorsa şahıslar masumdur :/
BigBadWoLf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-10-2008, 19:18   #28

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 astralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of light

4 senemizi birbirime sadece birbirimize ayırdıgım sevgilim bazı nedenlerden dolayı evlendi cocugu bile oldu ama ben onu halen deli gibi seviyorummm hemde ölürcesineeeama o bunu bilmiyor........

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-10-2008, 20:28   #29

AnathemaAngel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 AnathemaAngel ne işi var bunun burada

Ahh ahh..Nasıl zordur..
Güne onu görerek başladığınızda hayatın en güzel resmini görüyormuş gibi olmak,
Sesini duyduğunuzda tarihin bile kaydedemediği en güzel melodiyi duymak,
Kokusundaki tanrısal güzelliği hissetmek..
Gene dee hiç bir aşka değişmez onun yüceliği..(:
AnathemaAngel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-10-2008, 00:14   #30

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

Platonik ask kendine acı verirken mutlu olmak gibi birsey bide basta karsılıklı olup sonradan cıkmaza girmek var bu en kötüsü platonik gecer hatırlasan bile sadece derin huzurlu bi hayal gelir dieriyse hatırladığında mütis bi acının gözlerine bakmak gibi birsey biliyorum surda
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2008, 00:27   #31

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

bence plotonik açk çok acı verici birşey yaşadığım için biliyorum plotonik aşk yaşadığım dönemlerde çok acı çekiyordum 4 sene boyunca onu plotonik sevdim ağlamadığım 1 saniyem bili geçmiyordu ama o değmeyen biriydi çok acı çekiyordum defalarca ölümü düşündüm ve hasta oldum ama sonra geri eski halime döndüm sonra bunla arkadaş olarak konuştuk sonra karşılık verdi aşkıma ama buseferde ben kabul edemedim gurur yaptım sonrada sildim ama çok acı çektim ama sonra bilmiyorum artık onu hiç görmüyorum çünkü o başka yere gitti ve sanırım hergün görüp kahrolmaktansa hiç görmememk daha iyi ama hala unutmadım unutamamda o hala kalbimin bir yerlerinde kalıcakk ama yinede plotonik aşktansa aldatılmak daha acııı veriyorr
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-10-2008, 19:10   #32

Theli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Theli ne işi var bunun burada

en güzel aşk karşılıklı olan bence platonik çoğu zaman acı veriyor mesela platoniğin önünde otururken sen elin kolun bağlı oturursun...tabi bazen eğlenceli de olmuyor değil fazla kaptırmadığın sürece güzel..
Theli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-10-2008, 19:22   #33

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

platonik olcaksan en ulaşılmazına olcaksın bu bi ünlü olabilir şekil a will smith onun biyerlerde kalbinin atıyo olması bile snn için mutluluk kaynağı olabilir ama yakınında birine platonik olduysan aywayı yedin demektir acıdan başka hiç bişey getirmez ne arkadaşlığı yeter ne dostluğu platonik bnce en iyisi ama will smith gibi böle hiç bi zaman olmıycaanı bilirsen olur die umut taşımaya başladığın an şizofrene bağlıysndur we bu hayrıelamet diildir=)

Alt 19-10-2008, 20:08   #34

emir869 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 emir869 yakında ünlü olacak gibi

Mesela ben Nil Karaibrahimgil'e aşığım. Nasıl olsa karşılıksız bari olmuşken tam olsun dedim . Onunla karşılaşmak istemem. Karşısında konuşamayacağım tek kadın , tabi ondan sonra karizma yerle bir. Onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli
emir869 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-10-2008, 20:12   #35

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

uzaktan sevmek güzel huzurlu ve saf temiz bir duygu ama plotonik aşk bence acı verici ve kabullenmesi zor olan bir şey

Alt 19-10-2008, 20:18   #36

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Hiç yaşamadım bilemeyeceğim...

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-10-2008, 20:19   #37

Alıntı:
naughty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç yaşamadım bilemeyeceğim...
çok şanslısın inşallah yaşamassında

Alt 19-10-2008, 20:23   #38

JusTLoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 JusTLoVe yakında ünlü olacak gibi

Bence Aşk dediğimiz durum zaten karşılıklı yaşansada psikolojik beyinsel bir durum..En azından ben şu ana kadar buakdarını yaşadım...Bu yüzdende Benim için önemli olan aşık olmak değil, Aşık edilmek..Fakat bende anlık platonik aşklar yaşamışımdır tabi..15-20 dakikalık

Alt 19-10-2008, 20:23   #39

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Alıntı:
alev´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok şanslısın inşallah yaşamassında
Sanmıyorum bu yaştan sonra artık Sağoll

Seçenekler Arama