19-11-2008, 01:42
|
#1021 |
|
demek ki neymiş tanrı.....
çekirge yakalanıyomuş...
bizde sobeliyomuşuz....
dimi yukardaki oturan arkadaş...
rahatmı oralar be tanrı...alsana beni de yanına...
-------------------- tanrı be....
salla gitsin hayatı.....
olsan da fark etmez.....olmasan da.....
sen en iyisi varsa öyle bi gücün yarına beni sağ koyma....
şimdi yatıyorum....
sabaha uyanmak istemiyorum...
hayatım bir kaçak gibi geçti bari ölümüm yatakta olsun...
hoparlörden bir şarkı sözü duyuluyor bu an
(yakışır mı bir kaçağa ecel eliyle ölmek?)
Konu raskolnikov tarafından (19-11-2008 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
19-11-2008, 13:49
|
#1022 |
|
öle işteeeee 
__________________ |
| |
19-11-2008, 20:40
|
#1023 |
Karma gücü: 2  |
tanrım varsın biliyorum yardım et bana...... 
sağlanamaz. |
| |
20-11-2008, 12:32
|
#1024 |
Karma gücü: 2   |
Nasılda şeytan oldu kulların,tamam madem onlar bir hayin benim ne işim var içlerinde,
rabbim,ben şu gözü dönmüş koskoca beyazlar evreninde sadece küçücük bir siyah tanesiyim,
gücüm yetmezki aydınlığı kaplamaya,ne diye diretirsinki yaşamı bana,ne diye koydun avuçlarıma bu hayatı,
ben ne ben olabilirim nede sen,benden ne köy olur nede kasaba.
ya onlara unuttur hemen beni,yada hiç vakit kaybetmeden al yanına,artık ne kaderime nede şeytana direnebilecek halim kalmadı,savunamıyorum işte rabbim seni,yerlebir oldu tüm umutlarım bir anda,derin bir uykuya daldı kalbim bunca gaddarlığın içinde,bir melek olmayı denedim ama daha ilk adımda kırıldı kanatlarım,ben kör bir beyazdım kafa tutamadım karanlığa,her ne olmuşsa yada her ne olursa olsun her saniyem için şükürler olsun sana,seni seviyorum tanrım....
__________________ Sessizlik Derin,Koyu Bir Okyanus Gibiydi,Tek Bi Farkla,Adı Mavi Değil Siyahtı --Kasisyah |
| |
20-11-2008, 22:37
|
#1025 |
|
sn warya sana dicek çok şeyim war çok şey biriktirdim önce adalet anlayışına sayıp söwesim war hep haketmeyene haketmediği şeyleri wer sora sınıyorm de nası sınama bu ya hakeden nie yaptığıyla kalıyo bn hiç hakedene ceza werdiğini göremedim henüz bana we sewdiklerime bulaşma artık ya git hakedenlerle uğraş bi git başımdan artık werceksen bişeyleri git hakedene wer sana bişey yapmayana sataşma her b.ku yiyenin her şerefszliği yapanın azında allah adı war kaç kişi wr böle kaç kişi namaz kılıyo oruç tutuyo ne işler çewirio arkasından sözde hayrına kendini boşuna aç bırakarak kulluk böle olmaz he ben çokmu biliorm dersen okadar diil ama görüyorm önümde örnekleri cenentin kapısınıda hacılar hocalar aççakmş cehenneminde sana bi yazmaya başlasam sayfalar dolusu yazarım gözmü yumuyosn şerefszliklere onlar günahların büyüklerini işlerken nerdesin ...
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. ^^__SaCrEd WiTcH___AmY__^^ |
| |
Dün, 00:23
|
#1026 |
|
naber tanrı...avalar asıl orada..dogalgaza zam vardı sizin oralarda.. 
__________________ yanlış anlamayın ya da anlayın....
arkadaşlık tekliflerine sıcak bakmıyorum...
artık beni eklemekten vazgeçin... |
| |
Dün, 00:40
|
#1027 |
|
Sabaha doğru gün aydınlanırken,bende de birşeyler aydınlandı. Bunun için sana şükrediyorum. Rahman oldugun için...
__________________ Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız |
| |
Dün, 01:50
|
#1028 |
|
nefret ettim senden senden bir parça oldumu düşündükçe kendimden de...........
__________________ |
| |
Dün, 11:53
|
#1029 |
|
hasta ettin en sonunda beni.....
yataklara düştüm be....
ne biçim tanrısın sen....
dokunsanda düzelsem...
| |
Dün, 17:01
|
#1030 |
|
evet bir yıl içinde 8.nin haberide geldi..süpersin ya..erit bakalım çevremdekileri sayende ölüm konusunda hissizleştim artık hiçbir habere üzülemez oldum...devam et rekora koş kalmasın kimse...işin kötüsü sana inanırdı be laf söyletmezdi sana ondan mı aldın yoksa yanına(!) ha yandaş olsun diyemi..neyse devam et sen...takıl kafana göre yıldıramıcaksın beni..
__________________ **BooGee** ...Tepemde Cellat Zaman... ...:::A Divinis:::.... ** TJOBD ** |
| |
Dün, 17:14
|
#1031 |
Karma gücü: 2   |
bir güneş gördüm tanrım,ıssızdı o gün o sokak,yanımdan fısıltılarla uzaklaşan gölgelerle,
gülücükleri yüzünde henüz yeni tükenmeye başlamış küçük bir kız çocuğu gibiydi hayllerim,
hatırlarmısın tanrım,bir damla yaş gibiydi o gün umutlarım,hatırlarmısın tanrım,nasılda katletmişti hayat,gözlerimdeki o pırıltıyı,hatırla ama artık tanrım,nefretle yakmışlardı ya canımı,ve ben koruyamamıştım yıllarımı,hep sustum,hep sustum,ben değilde onlar hak etmişti cehenneminde yanmayı...
Kasisyah...
__________________ Sessizlik Derin,Koyu Bir Okyanus Gibiydi,Tek Bi Farkla,Adı Mavi Değil Siyahtı --Kasisyah |
| |
Dün, 20:04
|
#1032 |
|
öldüm aaa bi baktım sende ölmüşsün ama ben yanına gelmedim
__________________ |
| |
Bugün, 01:01
|
#1033 |
|
suskunluğum sitemımdendır,seslenesım bıle yok
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P |
| |
Bugün, 01:04
|
#1034 |
|
tanrı be..cehennemine alsana beni...sıcaktır...dogalgaz faturasını ödeyemem ben... 
| |
Bugün, 01:05
|
#1035 |
|
Allahım sen şu kullarına akıl bana da sabır ver....!!!
__________________ Your honesty’s
Like a back that hides a knife!!! |
| |