JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 15-11-2008, 03:16   #1001

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

laaan bak 1000. msjı ben atıyorum.. nasıl iyi geldimi
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-11-2008, 05:40   #1002

huuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 huuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to behold

sana sukredıorum verdıgın sevgı ve gonderdıgın melekler cok ama cokk tesekkurlerr sen benı hıc es gecmemıstın bılıodum ama bu kadar cabuk bana yardım edecegını ummuyodumm cokkk tesekkurlerr . . .
huuzur isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-11-2008, 16:46   #1003

FORNEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 FORNEUS yakında ünlü olacak gibiFORNEUS yakında ünlü olacak gibi

TanRım Bizi nası Bir sınava tabi tutuosun........

FORNEUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-11-2008, 17:42   #1004

ptanyetu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ptanyetu yakında ünlü olacak gibiptanyetu yakında ünlü olacak gibi

doğum günün kutlu olsun.senii çokk seviyorumm
ptanyetu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-11-2008, 23:17   #1005

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 127 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

nasılsın bakim....aldın gene yanıan birilerini.....seni gidi seni....
raskolnikov isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-11-2008, 23:25   #1006

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Ben de günahkâr kullarındanım Allahım...
Bir kulhuvallahi bilirim dualardan,
Bir de yarabbi şükür demeyi doyunca.
Bir kere oruç tutmam ramazan boyunca,
Ama çekmediğim kalmadı sevdalardan.
Ben de günahkâr kullarındanım Allahım!...

Benim gibi kulun çok dünyada, allahım!...
Eğer bilmiyorsan işte,haberin olsun.
Ekmek derdi, aşk derdi unutturdu seni.
İnsan hatırlamıyor dün ne yediğini.
Zaten yediğimiz ne ki hatırda dursun.
Benim gibi kulun çok dünyada, Allahım!...

Yazdıklarıma sakın darılma Allahım!...
Meleklerin sana bunları söylemezler.
Artık, pek yarattığın gibi değil dünya
İnsanlar hem sabuna karıştı, hem suya:
Ne olursun, hoşuna gitmedi ise eğer,
Yazdıklarıma sakın darılma Allahım!...

Sana birşey soracağım, affet, Allahım!...
Beş vakit kızlar doluyor camilerine,
Beyaz yaşmaklı, beyaz tenli, masum kızlar...
Benim bir defa görüşte yüreğim sızlar;
Sen tutulmadın mı, içlerinden birine?
Sana birşey soracağım, affet, Allahım!...

İşte insanlar bu minval üzre, Allahım!...
Kıt kanaat sere serpe yollar boyunca...
Sen, bizim için hâlâ o ezeli sırsın.
Sen de bizi bilmiş olsan, başkalaşırsın...
Herkesin kederi, gailesi boyunca.
İşte insanlar bu minval üzre, Allahım!...

Turgut Uyar

Okuyunca bu başlık aklıma geldi ekledim Hoş bir şiir.

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-11-2008, 00:42   #1007

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Seviyorum ulenn seniii

Alt 16-11-2008, 01:36   #1008

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

Artık, pek yarattığın gibi değil dünya

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-11-2008, 04:56   #1009

huuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 huuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to behold

dunyayı guzellestırmeye calısıyorum bana yardım edermısın? kendımden basladım once hatalarımı duzeltmeme yardım edermısın?
huuzur isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-11-2008, 08:12   #1010

fear_days - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 fear_days ne işi var bunun burada

Biz tanrının istenmeyen çocuklarıyız..
fear_days isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-11-2008, 11:59   #1011

Karma gücü: 127 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

günaydın kardeş...nasıl başladı günün.....
bu yukarılarda "seeviyorum ulen seni" diyen bi üye var...o sözü benden arakladı bilesin...

Alt 16-11-2008, 13:43   #1012

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Tanrım yukarıda ki üye bu sözün kendisine ait olduğunu düşünüyor onu aydınlat, şöyle bir sars kendisine gelsin lütfen ha bir de telif hakkını alacakmış izin verme yarabbiiiiiiimm

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-11-2008, 21:03   #1013

tanrı...
bak ne diycem...
sen bu yukarıdaki üyeyi hep yukarıda tut..başına güneş geçsin...he he he....
söz benim üye...kıskanma...

Alt 18-11-2008, 09:38   #1014

minerval_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 minerval_ dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışminerval_ dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Biz olmadan anlamı olmayacak bir sıfat
minerval_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-11-2008, 10:52   #1015

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

geçen gün birisi bana allah tependen baksın dedi ...sen ayaklardanmı bakıosun normalde nerden bakıosun bu acıdan yola cıkarsak dost başa düsman ayaga bakar sözünden ne anlıyoruz..bakma la başıma la bi git

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-11-2008, 13:53   #1016

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

uğramıyorsun ne zamandır bende neden mutluyum diyorum

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-11-2008, 18:43   #1017

amy_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 amy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to behold

offf mutsuzum...

Heavy MetaL
amy_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-11-2008, 19:12   #1018

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

şşş leeeen bak sarellem var çay demlesede yiyelim beraber.. param yok yap bişiler sen çay getir
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-11-2008, 20:50   #1019

Margarites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Margarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really nice

yaa ben bi ara money istemiştim. nirde kaldı.

Your honesty’s
Like a back that hides a knife!!!
Margarites isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-11-2008, 20:56   #1020

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

nie böle kullik mullik durumlar beni buluyor... o insanla tanıştığımız mekanı çok yanlış ayarladın çoook... hade yardım et de sıyrılalım bu durumdan...

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar