JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 21-11-2007, 15:46   #81

KaranLiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 KaranLiK henüz daha yolun başında

Uzak dur artık benden

Imza
Tanrı
KaranLiK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-11-2007, 16:21   #82

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Neden ben, neden ... Sen almasını bilmiyorsan ben gelmesini bilirim........

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-11-2007, 16:35   #83

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

Umarım günahlarımı affeder ve dualarımı kabul edersin
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 18:46   #84

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

beni affet...biraz sabır diliyorum biraz merhamet....

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-11-2007, 14:00   #85

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

yalancısın.......

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-11-2007, 16:37   #86

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

nedden hissedemorum seni...

Alt 29-11-2007, 20:37   #87

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Aklımı kaçırmak istemiyorum. Aslında kaçırmış olmaktan da korkuyorum. Aklımın oyunları mı bunlar yoksa gerçek mi bilemiyorum.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-11-2007, 23:38   #88
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute

iyi ki yoksun tanrım
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-12-2007, 12:40   #89

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

yok..yok..yok.....sana hicbi sozum yok...nasılsa solesem bile duymucaksın...

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-12-2007, 18:03   #90

elfstitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 elfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

-nasılım?
-teşekkür ederim.iyiyim.

men arefe nefsehu fekad arefe rabbehu

ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm

enel hak
elfstitan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-12-2007, 02:31   #91

dejavu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 dejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerli

biraz megolamansın ama yinede seni seviyorum,itaat etmeyi değil ki hiçbişeye itaat etmedim,sadece verdiğin şans için seni seviyorum iyiki varsın.......

dejavu01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-12-2007, 11:27   #92

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Zamanı geriye alsak birazcık Şöööyle bi 19 yıl falan

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-12-2007, 14:07   #93

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

varsın ama olduğunu olumlun bi şekilde göstermezsen sanırım sana inanmaktan waz geçicem.:s ne dedim ben.şaka şaka
greyhuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-12-2007, 17:42   #94

sana yalvarıyorum diz çöküyorum yalvarıyoum duy beni al şu canımı nolur yalvarırım duy...

Alt 04-12-2007, 21:58   #95

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

beni affettin mi ?

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-12-2007, 22:07   #96

Alıntı:
coldhellangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sana yalvarıyorum diz çöküyorum yalvarıyoum duy beni al şu canımı nolur yalvarırım duy...
hala burdayım

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-12-2007, 22:11   #97

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

alma şu canını iyilik ver

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-12-2007, 22:14   #98

Alıntı:
cruelty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alma şu canını iyilik ver
şişşt girme aramıza hadi bakim

Alt 04-12-2007, 22:18   #99

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

sanane be aa ben ona söylüyorum

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-12-2007, 01:16   #100

purplewind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 purplewind henüz daha yolun başında

Neler çeker bu gönül
Söylesem şikayet olur
purplewind isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama