JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 16-11-2007, 22:15   #61
-YASAKLI-

Nedrim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Nedrim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNedrim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ne mümkün mutlu kalabilmek?Seni sevmek adına verdiğim çabayı takdir ettiğini hissediyorum.Lakin korkarım cehennem yalnızca bulunduğum yerden ibaret....
Nedrim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-11-2007, 17:12   #62

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Özür dilerim

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-11-2007, 17:17   #63

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

benim bukadar uğraşmama karşılık hiç olmazsa bi ışık olmalıydı

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-11-2007, 19:36   #64

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

bir gün kendimi affedebilecek miyim ? ve en önemlisi bir gün yine çocukluğumdaki o masumiyete dönebilecek miyim?

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-11-2007, 00:24   #65
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

iyiki varsin, senin varligini hisetmek gibisi yok...
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-11-2007, 00:33   #66

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

al beni..kalmasın izim bu lanet yerde...kanıtla kendini..madem gerceksin..al beni....yada at cukuruna...

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-11-2007, 00:49   #67
-YASAKLI-

CehennemdengeleN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 CehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of light

yollar sisli seni bulamıyorum. ay karanlık yine istanbulda. seni seviyorum, sana duyuramıyorum... dudaklarımı son kez öpmedin, ölemiyorum. hala sensizlik var korkularımda. on sekiz yılımı sokaklarında, geçirdim geçirdim, şimdi gidemiyorum.

içmeli yine karşıya geçip. bir tekneye atlayıp adalar yapmalı. senle o ilk öpüştüğümüz faytona atlamalı. yemeklerimize kedilerin üşüştüğü o lokantalardan birine dalmalı. yalnızlık getir bana garson, bir döner hüzün ve bir tek karanfil... karanfil... vapurdan inince sana aldığım çiçek... karanfil... aç gözlerini sevgilim, üzerin üşüdü üşüyecek...

g.

(nikimizi nasıl gizliycez yaw )
CehennemdengeleN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-11-2007, 03:08   #68

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Zaten akşam anlatmıştım... Buraya yazmama gerek yok herhalde

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-11-2007, 09:35   #69

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Alıntı:
CehennemdengeleN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yollar sisli seni bulamıyorum. ay karanlık yine istanbulda. seni seviyorum, sana duyuramıyorum... dudaklarımı son kez öpmedin, ölemiyorum. hala sensizlik var korkularımda. on sekiz yılımı sokaklarında, geçirdim geçirdim, şimdi gidemiyorum.

içmeli yine karşıya geçip. bir tekneye atlayıp adalar yapmalı. senle o ilk öpüştüğümüz faytona atlamalı. yemeklerimize kedilerin üşüştüğü o lokantalardan birine dalmalı. yalnızlık getir bana garson, bir döner hüzün ve bir tek karanfil... karanfil... vapurdan inince sana aldığım çiçek... karanfil... aç gözlerini sevgilim, üzerin üşüdü üşüyecek...

g.

(nikimizi nasıl gizliycez yaw )
Dur bi de ben deneyim nickimi gizlemeyi derken aaa gizlenemiyo muyuz artık ya Bir adet bilir kişiden açıklama istiyorum

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-11-2007, 09:38   #70

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

burdayııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııı ııııııııııııım

Alt 19-11-2007, 11:01   #71
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 CehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of light

Alıntı:
Nedrim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne mümkün mutlu kalabilmek?Seni sevmek adına verdiğim çabayı takdir ettiğini hissediyorum.Lakin korkarım cehennem yalnızca bulunduğum yerden ibaret....
umarım bir cehennem vardır. o cehennemin içine itmeyi isteyeceğim bir kişi var... eer cehennem, aşk adına acı çektirenlerle dolmayacaksa yada şimdi dünyada cehennemi yaşayıp ölüncede tekrar bir ateş çukuruna atılacaksan çok isyan edeceim çookkk

Alt 19-11-2007, 11:48   #72

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

sen bize kalp , akıl ve sağduyu verdin ama biz kullanmasını bilemedik affet... evet bir cehennem var ama inan biz kendi cehennemimizi yarattık ve senin bize yaşatacağın bundan kötü olamaz. çünkü en büyük kötülüğü insan kendi kendisine yapıyor....

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-11-2007, 14:14   #73

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

yine basaramadın deme..yalan ruyadan uyan artık..kabuslarını acıga vur...kabuslarınla dans et bu senin tek gercegin..yalan icinde yalansın...oynama artık bizlerle...yada oyna at bi gol daha..karsındaki kale bos nasıl olsa...

** TJOBD **

Alt 20-11-2007, 22:12   #74

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

beni bırakma....

Alt 21-11-2007, 00:12   #75
-YASAKLI-

azec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 azec yakında ünlü olacak gibi

biliyorum varsın.ama senin istediklerini hiç yapmadım sen neye iyi dediysen ben hep kötüsünü yaptım.bana verdiklerini çoğunlukla geri aldın bazen senin yok olduğunu düşündüm.ama her gece yine dönüşüm gözyaşlarıyla oldu.affet dedim hep.ama ben affet dedikçe hep bir dert daha geldi.hani sen dağına göre kar verirmişsin ya.bazen kendi kendime ne büyük bir dağmışım ben diyorum.dayanamıyorum allahım ama senin dediklerini yapmasamda varlığını bilmek umut veriyor her sabah kalktığımda bugündemi uyandım kahretsin desemde.
azec isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-11-2007, 05:35   #76

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Yine herkes senin adına konuşuyor... (Biliyorsun zaten di mi bendeki de salaklık kime söylüyorum...)
Senin adına konuştuklarında sinirleniyorum en çok onlara biliyosun...
Aynı gece hem şarap içmeyi hem sana dua etmeyi isteyip illa ki birini seçmek zorunda kalıyorum...
Sahi bazen düşünüyorum, toplumsal kurallarla senin yasalarını karıştırır mı olduk bu kıt aklımızla....
İyi biri sade biri olmayı beceremiyorum. Yok ama şikayetim de yok başka bişeye benzeyemem ben biliyorum..
Hep içimden konuşuyordum senle, bugün bir değişiklik yapayım dedim.
Bu arada duamı kabul edeceğine eminim, çünkü merhametin sonsuz...
Şükürler olsun sana...
Tek sığınılacak gerçeksin...

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-11-2007, 09:41   #77

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

bazen sen dahıl hersey gereksız gelıyor...

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-11-2007, 09:57   #78
-YASAKLI-

bazen duvarlar gibi sessiz oluyorsun. buz gibi soğuk, sırtını küsmüş gibi bana dönmüş... tanrı, kendi eserine küser mi... önce yaratıp sonra bir köşede unutup gider mi. yaklaştıkça fersah fersah içimden kuşlar gibi kalkıp gider mi. içimdeki serçe de ötmüyor artık. bir baykuşun sessizliği var. kara bir kedinin uğursuzluğu. kalbim, mutlu olmak için atmıyor artık. gözlerimde at gözlüü var.

duyuyorsan bir işaret ver. ordan bana gülümsüyorsan, ben burdayım, sen ordasın, aramızda yok kağıttan perdeler. ben de küstüm sana, sen bana küstüünde. ben de sırtımı döndüm, kıymetlilerimi benden çalmak istediinde. rüyalarımda bile benden öyle uzaksın ki. artık sana uzanmak için içimde bir gram istek yok. sen gel geleceksen ben çağırmadan. artık içimde, sana adadıım bir nefes yok. küstüm sana, her defasında kapıları yüzüme kapatıp terkedeceksen.

nerdesin? nerdesin? kayıp oğul gibi beni arıyor musun? boynuma sarılıp hoşgeldin diyecekmisin birgün? ya da ben diyecek miyim, tanrım, beni neden terk ettin neden terk ettin! eli... eli...
Sponsored links

Alt 21-11-2007, 15:08   #79

onu bana ver çok mu şey istiyorum
coldhellangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-11-2007, 15:25   #80

ona ii bak...

** TJOBD **
Sponsored links

Sponsor B