JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > EÄŸlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 08-10-2007, 00:47   #21

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

jerves yeşıllıgı bol bı yer ıstıyordu senden bense ufuk çizgisini görebılecegım bır yer

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-10-2007, 01:36   #22

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Evet,biliyorum sen bana kendini gösteremezsin.Evet,yine biliyorum benim bulmam lazım.Ama en azından şu araya koyduğun aracılar,biraz daha öngörü sahibi,mantıklı varlıklar olamazlar mıydı?Tanıdığım insanlar bile onlardan daha iyi çoğu konuda.Belki de farkımız bu onlardan.Evet,haklısın farkımız bu,ha bir de özgür irade var tabi.

Ama ÅŸunu bilmeni isterim,sana hem bu kadar yakın,hem de bu kadar uzak olmak,canımı sıkıyor.Kokladığım,dokunduÄŸum,konu ÅŸtuÄŸum,yürüdüğüm,tartıştığım ,bağırdığım,aÄŸladığım,haykırdÄ ±ÄŸÄ±m,vurduÄŸum,parçaladığım her ÅŸeyde seni görmek ya da görebiliyor olmak bir lütuf evet biliyorum,ama sadece görebilmek yetmiyor artık.Tamam tamam,biliyorum sabırlı olmam lazım.100.000 yıllık sabır yeterli deÄŸil yani.İyi bakalım,bir 1.000.000 yıl daha bekleriz o zaman...
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-10-2007, 02:42   #23

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

beni degistir lutfen.. kendim yapamiyorum..

Alt 08-10-2007, 02:51   #24

Yok KiÅŸi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli

sadist idiot
Yok KiÅŸi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-10-2007, 04:29   #25
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

Bana vs.. beyinsizin, yaptigi yorumlara dayana bilme gücü var tanrim..
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-10-2007, 14:21   #26

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

sevgisini asla üzerimden çekmeyip var olduğu için ve yolunu tekrar bana düşürdüğün için teşekkür ederim iyi ki varsın.....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-10-2007, 14:24   #27

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

dunyadaki en buyuk yalansın tebrik ederim ---(benim icin)---

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-10-2007, 13:33   #28

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

hayatımda ki güzel insanlar için çok teşekkür ederim...
--------------------
iyi ki varsın........

Konu sevgisu tarafından (10-10-2007 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar BirleÅŸtirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-10-2007, 11:25   #29

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli

izin ver de iki dakka nefes alayım.. sınama artık yeter..
Sponsored links

Alt 12-10-2007, 11:34   #30

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Bazıları sana inanmadığımı düşünüyor..
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2007, 11:54   #31

MurKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 MurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerli

yer deÄŸiÅŸtirebilirmiyiz
MurKy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2007, 12:12   #32

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Az önce babamla kavga ettik... Sırf sana dair bağnazlıklar nedeniyle...
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-10-2007, 17:53   #33

verdiğin güzellikler için teşekkür ederim bi kere daha....

Alt 12-10-2007, 20:07   #34

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

........ anladın sen

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2007, 20:41   #35

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Sana karşı nasılım bilmem .. Agnostik sanırım buna öyle diyorlar ... Ama şu açık ki tüm yarattıklarından nefret ediyorum .. Senden bir parça olduklarını düşünürsek onların .. Eee bilemiyorum artık ...

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-10-2007, 20:44   #36

varmısın yokmusun bilemem ki benim gözümde sıfırsın.. sadece su topici gördüm ve bu yüzden yazmak istedim.. ben kendimin tanrısıyım sadece ihtiyactan uydurulmuş bişeysin sen....

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-10-2007, 20:46   #37

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

seni seviyorum varlığınla huzurluyum ama yarattıklarından çoğu zaman hoşlanmıyorum neden bu kadar tuhaf bu hayat neden haketmediği halde yaşatıyorsun onlara haketmediklerini çelişkiliyim belki de yardımına ihtiyacım var.......

Alt 12-10-2007, 23:49   #38

kötülüklere göz kapatıp sadece varlığından güç alcak kadar seviyorum seni......
Sponsored links

Alt 13-10-2007, 00:04   #39
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Meleklerinden birini bende unutmuşsun sanırım,sonsuza dek benimle kalabilir mi?
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-10-2007, 01:35   #40

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

İnandığım en büyük dileğimi kabul eder misin ? O'nu benden koparma...

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama