JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 21-09-2007, 09:45   #1
-YASAKLI-

True - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 True is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to all
Öyle birşey de ki bana...

(Bu itirafı ayrıca konu açarak yapmamın nedeni kararsızlığımdan kaynaklanıyo, bu nedenle sizin düşüncelerinizi alarak belkide doğru olanı yapabilirim)

Herşey çarşamba akşamı başladı, tanımadığım biriyle sohbet etmeye başladık, biraz üzgündü, anlattıkça hem bedenindeki hem ruhundaki yaralar daha bi kendini belli etmişti, anlam veremiyodum ama onda beni çeken bişeyler vardı, gitmek istediysemde yapamadım, sonra teknoloji sağolsun yaptı yapacağını. Ertesi gün (yani dün) tekrar konuşmaya başladık, bu kez karşılıklı bişeyleri paylaştık, sonra bi an o an geldi ve çekip gitmek istedi(m)k. Bu monoton hayattan kurtulup öleceksem bile adam gibi, insan gibi ölmek istedim. O an ne inancım, ne hedeflerim ne çevremdekiler, hepsi bi an önemsizleşti, düşünün bi; hayatta en fazla ne yapabilirsiniz? en uç nokta nedir? hedefleriniz ne kadar kayda değer? burası (dünya) için ne verebilirsiniz? Peki ya buradan ne edinebilirsiniz kazancınız ne olur? Şimdi dini inançlarınızı, aileyi, arkadaşları, öfleri adetleri bi köşeye bırakın. Saf benliğinizi yaşamı ele alın ve bi karşılaştırın koşuşturmanızla, fatura ödemek için yaşamakmı yoksa gerçekten yaşamayı tatmakmı doğru olan?
True isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-09-2007, 09:53   #2

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Benim için bu hayatta saglık ve yiyecek yemegim olsun gerisi olmasada olur zaten bu dünyanın devamı ahirette...

Alt 21-09-2007, 10:02   #3

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

yaşamayı gercekten tad.. güzel tadlarını cek cıkar aradan..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-09-2007, 10:37   #4

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Ben anlıyorum true o hali de? Ama çok daha başka şeyler var. Yaşamanın ne olduğunu bilmeden yaşarsan o zaman düşünürsün bunları.
Alıntı:
Şimdi dini inançlarınızı, aileyi, arkadaşları, öfleri adetleri bi köşeye bırakın.
demişsin saf benlikte vicdan vardır ve vicdan sırf inançtan ve niyetten oluşur. Sevgiden oluşur. Dİni inançları bir kenara bırakmak olmaz. Çünkü inanç saf benliğin bir parçasıdır zaten. Örf adet çevre onları düşünmezsin ama inancıdan kendini soyutlayamazsın onunla bütünsündür.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-03-2008, 18:42   #5

Yok Kişi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli

sana yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama o kadar mükemmel yazmışsınki hissettiklerini bende hissedebiliyorum. Belkide aynı şeyleri yaşadığımdan bana böyle geliyor. off söylemek istediklerimi kelimelere bile dökemiyorum yazını sanki ben yazmışım gibi saatlerce tekrar tekrar okuyorum. seni tanımıyorum yanlış anlaşılma olmasın ama resmen benim hislerimi nasıl oraya yazabildiine şaşıyorum....
Yok Kişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-03-2008, 21:47   #6
Eos

Eos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Eos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud of

hayatını fatura ödemeye indirgersen zaten yaşam diye bir sey kalmaz sadece nefes almış olursun. Güneş doğduğunda uyanıp izlemek, göl kenarına gidip bi sigara içmek, fantastik bir film izlemek, tiyatroya gitmek, sevdiğin bi kitap okumak, hiç tanımadğın bi çocukla ilgilenmek vs. örnekler çoğaltılabilir ama mutlaka bu hayatta zevk aldığı birseyler vardır insanın hayatı kuçülteceğine büyütürse insanlar yaşamdan zevk almayı da becerirler.

lütfen sürekli intihardan bahseden insanlardan uzak dur sana ne faydaları var yaşam enerjini çalmaktan başka. Tanrı bizi sevmeseydi yaratmazdı.
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver.

Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa)
Eos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-03-2008, 22:13   #7
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

ecelimle ölmek için yaşıyorum, bir insana daha iyilik yapabilmek için yaşıyorum, yaşamam gerektiği için yaşıyorum.
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-03-2008, 23:44   #8

ghostgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 ghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really nice

bazen büyük bir boşluğa düştüğümde içimde tarif edemediğim adını bir türlü koyamadığım duyguları dile getirmişsin...
bazen yaşadığım herşeyi ve yaşıycağmı düşündüğüm şeyleri çok sorguluyorum mesela acı çektiğimde madem öbür dünya denilen yerde yeterince acı çekip bedel ödiycez o zaman bu dünyada bu kadar üzülmemizin incitilmemizin ne anlamı var diye düşünüyorum madem kader diye bişey var ve kaderimiz biz dünyaya gelmeden önce belirlenmiş ne zaman ne şekilde öleceğimiz hangi günahları işliyceğimiz önceden belirlenmiş o zaman neden biri istiyo diye tekrar piyon görevi yapıp illa o yaşamamız gereken kaderi yaşamak zorundayız diye düşünüyorumm ya da kendi hayatımızı yaşıycaklarımızı neden biz seçemiyoruz işte bazen bunlara o kadar çok kafa yoruyorumki bir anda bütün inancım yaşama hevesim amacım hepsi yok olup gidiyo sonra inancın bu kadar kolay kaybedilmiycek bişey olduğunu düşünmeye çalışıp kafamda yarattığım konuları yine kendi kafamda bitiriyorum ...
neyse gerçekten açamadığım duygularımı dile getirmişsin paylaşım için çok teşekkürler...
ghostgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-03-2008, 23:52   #9
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

ghostgirl bu ilmi ne senin ne benim aklım alır yaşayacaklarımız belli ama piyon görevi görmüyoruz biz yaşayacaklarını zaten sen seçiyorsun yaşadıklarına sen karar veriyorsun ve öldükten sonra acı çekip çekmeyeceğini bilemezsin ayrıca bu dünyada acı çekiyorum diyorsun ama kesin konuşmak istemiyorum fakat ne yaşamlara şahit oldum ne hikayeler dinledim çoğu kişinin acı diye tabir ettiği yaşamlar hafif kalır, ama benim anlayamadığım sorun yokken şuanki gençlik çok güzel sorun çıkarmayı başarıyor ve bir hiç uğruna intihar ediyorlar sadece saçmalık yanlış düşünce yanlış yetişme ve yanlış arkadaş hepsi bu, acı çektiğini sananların çoğu acı nedir onu bile bilmiyor sadece yanlış yönden bakıyor(son sözüm sana değil ghostgirl)
Sponsored links

Alt 04-03-2008, 00:03   #10

Karma gücü: 8 ghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really nice

anladım canım sende haklısın yani acı çekmekde göreceli birşey ben acı çektiğimi düşünüyorum sonra dışarı çıkıyorum bir bakıyorumki annesinin elinde küçücük hiçbişeyden haberi olmayan bir bebek annesinin yanında dilencilik yapıyor o zaman tabiki benim çektiğim acının bunun yanında bir hiç olduğunu düşünüyorum yani gerçekten bu göreceli birşey o yüzden sende haklısın ama dedim ya bazen neden yaşadığımı o kadar çok sorguluyorum düşünüyorumki inancımı kaybedicek duruma geliyorum..
yani madem birgün ölücez o zaman herşeyi istediğimiz gibi yaşamak hakkımız değilmi diye düşünüyorum yani ne okula gitmemizin ne bi meslek sahibi olmamızın ne bilime katkı sağlayıp insanlığın gelişmesibni sağlamamızın falan ne anlamı var yani zaten birgün hepimiz ölücez yarattığımız herşey yok olucak yani boşu boşuna bu stresi hayat kavgasını çekmeye ne gerek var hep mutlu olalım istediklerimizi yaşayalım ve iyiki yaşamışım diyerek ölelim istiyorum ama işte bunların içine girince çıkmak zor oluyo en iyisi düşünmemek diyorumm

Alt 04-03-2008, 00:10   #11
-YASAKLI-

gördüğüm kadarıyla inancını zaten kaybetmişsin diyebilirim tabi inançta görecelidir fakat kafanın karışmış olduğunu görüyorum bu hemen herkesin yaşadığı bir dönemdir tabi bundan kurtuluşunda yolları vardır fakat buda herkes için değişir dediğim gibi kimse okumak veya çalışmak insanlığa katkıda bulunmak zorunda değildir fakat insanların içinde bulunduğu topluma uyum sağlama özelliğinden kaynaklanan bir durum yoksa kişi kendi istemedikçe okumak zorunda değil çalışmak zorundada değil.

Alt 04-03-2008, 00:13   #12

yo inancımı kaybetmiş değilim yani bunun olmasına izin vermemeye çalışıyorum yani gerçekten inanıyorum ama sadece bazen sorgulamadan edemiyorum düşünceler insanı yiyip bitiriyo ama kesinlikle inancımı kaybetmiş değilim yanlış anlaşılmak istemem...
inancı kaybetmek bir iki düşünceyle bu kadar basit bi şekilde olucak biey deil evet kafam bazen çok karışıyo ama bi süre sonra atlatabiliyorum sorun yapmıyorum düşündüğüm herşeye rağmen inancım fazlasıyla var merak etme
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-03-2008, 00:15   #13

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

YAff HAyat dediğin nedir ki...Bi başlama düdüğü bi bitiş düdüğü...Ortada kalan hersey fasafiso

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-03-2008, 00:19   #14
-YASAKLI-

hayır herkesin inançlarına saygı duyarım görüşümü söyledim tabiki kendin en iyi bilirsin sorgulaman çok iyi fakat içinde kaybolacağın bir okyanusa açılma yeter cevaplar sende saklı umarım bulursun

Alt 04-03-2008, 17:06   #15

umarımm...
Sponsored links

Alt 04-03-2008, 17:36   #16
-YASAKLI-

NEVERWAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NEVERWAS ne işi var bunun burada

Hayat işte..Sadece bize sunulan nimetleri tükettiğimiz bir olgu Üretiyoruz da ama tüketim daha fazla Öteki tarafta da bizi tüketecekler ayrı konu
NEVERWAS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-03-2008, 17:30   #17

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute
Wink

Bence hayat ,üzüntüleri kabullenerek sevinci,mutluluğu aramaya çalışmaktır.bu çoğu zaman acı verir insana ama insan inançlarını umutlarını kaybetmemeli;çünkü sizi hayata bağlayan en az 1 şey vardır,hiçbişey olmaması imkansız.bazen beni hayata bağlayan bişey yok diye düşünürüz işte o zaman ölüme inat ,üzüntülere,acılara inat yaşama sarılmayız...(diye düşünüyorum)
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-03-2008, 23:53   #18

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Ben intihar edenlerin cehenneme gitmesi durumunun blöf olduğunu düşünüyorum hatta bi cehennem olduğundan da şüphe etmekteyim artık..İntihar edebilmem için buna gerçekten inanmam gerekiyodu ama zamanla insanın intihar edesi kalmıyo Hevesim kaçtı..Şevkim kırıldı Ölümün yokluğunda yaşamakla oyalanıyorum tam olarak..Ne farkeder sanki

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-03-2008, 15:25   #19

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Kisiler kendi hayatını yasarlar yasamlarına kendileri yön verirler boyle olmalıdır.Eger yapacagın yasamak isstediklerinin olası sonuclarına katlanmaya,cezası varsa cezasını cekmeye kendini hazır hissediyorsan bu onemlidir sonucalarına katlanmak.ki diyorsan evet yasam senindir

Alt 11-09-2008, 19:30   #20

emir869 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 emir869 yakında ünlü olacak gibi

Yaşamak bence de gereksiz. Zaten üç dine göre de biz ceza olarak dünyaya atıldık. Çok ta bir şey beklememek lazım o zaman bu hayattan dimi
emir869 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama