JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 24-08-2007, 19:39   #1

kaderaelegram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 kaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Ben kaderaelegram....

arkadaşlar, size bazı şeyleri itiraf etmeliyim.bu itiraflar saçma gelebilir,
ama duyduktan sonra beni daha iyi tanıyacaksınız. tanımanız açısından çok iyi olucak.
ben aslında ukrayna da doğdum. 15 yıl orda kaldım. arabistan
dan göç etmişiz. önce kafkas sonra ukrayna ya göç etmişiz. bu bölgelerden önce siirt ve diyarbakırda da kalmışız. yani o bölgelerde.
bizim anne tarafı kureyş kabilesine dayanıyor. zamanla çeşitli yerlerle kaynaşarak bölünmüşüz. aslımızı kaybettik demiyelim ama.
sonuçta ben ukraynada doğdum büyüdüm ve istanbula geldim.
artık istanbulda iyi bir yaşamımız var. türkçem iyi değil. bazı
yazılarımda da bu anlatım hatta yazım bozukluğunu görmüşsünüzdür.
oks sınavına ben de girdim. türkçe 3 net. matematik 21 net fen full net. yaptım. fen lisesine girebilecekken acemiliğim sayesinde oraya girmedim. anadolu liseside türkçe 15 net barajı istiyormuş.

işte kısaca ben. ben bu itirafları yaptım çünkü beni daha iyi tanıyasınız diye. yani bazı yazılarımı görmüşsünüzdür. anlatım bozukluklarıyla dolu. bunun itirafı ise, türkçe yi iyi bilemememdir.
bu itirafı yaptım çünkü bir arkadaşımın msn de bana garip garip
söylemleri oldu. ön yargılı olmadan önce beni daha iyi tanıyasınız
diye bu yazı yazdım.

umarım doğru yerde yazmışımdır.
kaderaelegram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-08-2007, 19:45   #2

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Bence son derece düzgün ve anlaşılır yazıyorsun kaderaelegram. Hele senin yazılarını "evet" yerine "ewet" veya "eet", "vallahi" yerine "walla", "değil" yerine "diil" veya "deil" yazanlarınkilerle, yazım kurallarınına uymaya üşenenlerinkilerle karşılaştırınca, o sözünü ettiğin anlatım bozuklukları o kadar önemsiz kalıyor ki.

Lütfen endişelenme, eminim bütün üyelerimiz senin yazdıklarını anlamakta hiç zorlanmadıkları konusunda hemfikirdir.

İçtenliğin, iyi niyetin ve düzgün Türkçen için teşekkürler.

Alt 24-08-2007, 19:49   #3

Karma gücü: 0 kaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence son derece düzgün ve anlaşılır yazıyorsun kaderaelegram. Hele senin yazılarını "evet" yerine "ewet" veya "eet", "vallahi" yerine "walla", "değil" yerine "diil" veya "deil" yazanlarınkilerle, yazım kurallarınına uymaya üşenenlerinkilerle karşılaştırınca, o sözünü ettiğin anlatım bozuklukları o kadar önemsiz kalıyor ki.

Lütfen endişelenme, eminim bütün üyelerimiz senin yazdıklarını anlamakta hiç zorlanmadıkları konusunda hemfikirdir.

İçtenliğin, iyi niyetin ve düzgün Türkçen için teşekkürler.
teşekkür ederim tesellin için.
Sponsored links

Alt 24-08-2007, 19:58   #4

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

bencede ifadelerin gayet düzgün,takma sen bunun muhabbetini yapanda ayıp...

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-08-2007, 20:05   #5

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.. Özellile SCARRED'in yazdıklarına katılıyorum.. Madem bu kendini tanıtma konusu oldu, aramıza tekrar hoşgeldin..
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2007, 20:12   #6

Alıntı:
locked puppet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bencede ifadelerin gayet düzgün,takma sen bunun muhabbetini yapanda ayıp...
Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.. Özellile SCARRED'in yazdıklarına katılıyorum.. Madem bu kendini tanıtma konusu oldu, aramıza tekrar hoşgeldin..
msn de biri türkçemin ayıbını yüzüme vurmuştu. (sadece türkçe değil). sonra anlatınca mahçup olsa da geç kalınmıştır.
ben de kendimi kısaca tanıtarak, türkiye ye yabancı oluşumu anlatarak, sizin de içinizde bir yerde böylesine önyargılı bir olgu oluşmuşsa, gidermek istedim.
böylecene benim hakkımda bilgileri birleştirerek bir çok çelişkiyide atmış olursunuz ve yazılarınızda ki ön yargıları kaldırmış olursunuz.

tekrardan hoş buldum.
Sponsored links

Alt 24-08-2007, 20:15   #7

tkmelancholy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 tkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerli

scarred e katılıyorum. ayrıca benim senin yazılarında anlayamadığım bir yer olmadı hiç. hatta karalama defterine yazdıklarını gayet iyi bulmustum sıkma canını sen hiç

Alt 24-08-2007, 20:21   #8

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Kadera kadim dostum
İçindeki güzellik ve iyi niyet yazılarının bozuk olmasını görmezden gelmemiz için yeter de artar bile diye düşünüyorum
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-08-2007, 20:27   #9

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

bu yazilarini baskasina yazdirmadiysan gayet guzel bir Turkcen var.. ..

bence sana bu konuda satasan utansin.. ..

Alt 24-08-2007, 22:45   #10

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

kader. karsındakiler senin konusmanla dalga gececek kadar zavallılarsa hiç yorma kendini derim..direk onlarla iletişimi kes ondan sonra evrimlerini tamamlayıp konuşmaya çalışsınlar seninle..ayrıca kötü bir türkçenin olduğunu düşünmeyenlerdenim tekrar hoşgeldin aramıza
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2007, 23:43   #11

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Ayıp etmiş kim ettiyse... canını sıkma başlığa yazan herkes doğru söylemiş

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2007, 23:54   #12

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Çoğu insanlar kendi hatalarını görmezden gelir karşısındakine sataşır böyle...Çok güzel bir uslubun var Üzülme sen boşver

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-08-2007, 00:22   #13

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Anlaşılmayan birşey yok gayet anlaşılır yazıyorsun..

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-08-2007, 00:27   #14

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

üzülme hocam senin gibi insanlar sayesinde türkce ayakta kalmaya çalışıyor....

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-08-2007, 00:29   #15
istatistikciii
Guest

yaa bn yne zıt olmak istemem ama belki sna bunu söleyen kişinin de kötü niyeti yoktur hem zaten sonra pişman olmuş dediine göre...baya gezmişsin yaa yerinde olmak isterdimbu arada kaderaelegram ne deemk?
Sponsored links

Alt 25-08-2007, 01:36   #16
star67
Guest

benim anlıyamadığımda bir tek mesaj panomdaki yazındı onuda anlattın.. biraz kinci olduğum için ufak bir gıcıklık güdüyodum sana ama şimdi oda gitti
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama