JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Videolar

Seçenekler Arama
Alt 21-04-2008, 04:17   #21
-YASAKLI-

AgoniaJoeremi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 AgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really nice

Arkadaşım eleştriyi farklı yönlere çekerek olayı dagıtan sensin konunun nereye açılıp açılmadıgı önemli degil egerki sen hala bunun bilincinde bugun benle laf munakaşasına giriyorsan ve size 2 saatten beli nezaket kuralları içinde davranıyorsam bunun bilinki ukalalıga yada gırgıra alıncak anlamına gelmez agırdır konuşmalarım hala sanat işin den bahsediyorsun ki burada sanat olan nedir onu çözemedim ki bana sanat konuşuyorsun Burada sanat var diyen adama insanlar guler ya kendiniz biliyorum bunu ediyorum komplkesine sommaya gerek yok ben kimsenin sanatı benden üstündür onun sanatı daha çok ben 10 yıl yaptımda sen 2 yıl yaptım anlmaında kelimeler kullanmadım ki sen böyle bir marjinal hallere giriyorsun bu konun üstüne bir kez daha tartışma istemiyorum herkez yerini bilsin ve orda kalsın .
AgoniaJoeremi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-04-2008, 04:23   #22

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

arkadasım ben hiç bir sekilde marjinellige girmiyorum ve basımdan gecen seylerden bir örnek vardim eger sen bu topicin kültür-sanat bölümüne ait oldugunu dusunmuyorsan zaten ben degil burdaki herkez buraya "evet güzel olmus ellerine saglık" desin yeter...ki bu bölüm sanat bölümüdür buraya konu acılmıssa ve eger ki ben bunu görmüşsem (moderatörlük dışında) eleştirimi yaparım...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 04:40   #23
-YASAKLI-

AgoniaJoeremi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 AgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really nice

Perspektif insanin baktigi yone gore degisir. Der iyi geceler dilerim pithc arkadaşım valla bu kabak meselesinin böyle olcagını bilseydim ilk önce bal kabagına slayt hazırlardım

birde şu yazın hoşuma gitti palyaço artık insanları güldürmek istemiyor.
AgoniaJoeremi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-04-2008, 07:14   #24

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 102 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Arkadaşlar noluyoruz Allah aşkına tmm bir hata yaptım farkındayım pithc yaptığımız işin heyecanıyla buraya açmış olabilirim fakat bu konuyu bu kadar sansasyonel hale getirmenize gerek yoktu.Bir kabak mevzuunun bu kadar ciddi boyutlara varacağını düşünmemiştim.Pithc yada görevli modereatör lütfen rica ediyorum konuyu kendileri uygun gördükleri bölüme alsınlar.Ve lütfen bu tartışma artık sona ersin.Çünkü biz yaptığımız işi şaşalı bir şekilde gündeme getirmedik yada kimseden övgü almak gibi bir niyetimiz yok.herkes düşüncesini söylemekte özgürdür.Fakat tartışma bu kadar uzadığı için çok kırgınım...tartışmayı bukadar uzatmak yerine konuyu uygun bölüme alabilirdiniz bu da benim eleştirim...Bizde derdikki moderatörümüz bir hata yaptığımızı farketmiş,konuyu doğru kısma almış..fakat siz hiç böyle bir girişimde bulunmadan ve hala görüyorumki konu olduğu yerde duruyor,direkt olarak tartışma ortamı hazırlamışsınız...Sizce bu etikmidir peki?

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-04-2008, 09:31   #25

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Konuyu İlginç ve Komik Videolar bölümüne yani olması gereken yere taşıdım.

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 09:37   #26

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 102 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

teşekkürler serena tekrar konunun bu boyutlara geldiği için hepinizden özür diliyorum...hoşçakalın....

Alt 21-04-2008, 12:00   #27

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Beğenmedim..

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 14:57   #28

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

geğik bi konu daah komik yapılabilirdi

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-04-2008, 16:48   #29

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

biseyler uretmeye calıstıgınız ve verdiginiz emek icin tesekkurler eminim diger calısmalarınız dahada guzel olucaktır

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-04-2008, 17:03   #30

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

hoşş müzik güzel olmuşş daaha da iyileri gelicektir...

Alt 21-04-2008, 17:06   #31

aoidos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 aoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışaoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışaoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

valla gayet özgün bi çalışma olmuş devamının gelmesini temenni ediyoruz müzik seçimi güzel..
aoidos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 17:13   #32

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Kabak harbi lanetliymiş

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-04-2008, 18:53   #33

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

emeginize saglık gayet güzel olmuş
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 21:04   #34

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Bu vidyodan sonra erikle ilgili bi filmde yaparsınız herhalde Kabağı çok sevmem ama canım çekti yaa

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama