aman al şekerlerin senin olsun.. pinti şey.. bundan sonra bana şeker fabrikasını bile hediye etsen barışmam senle.. küstüm senle.. konuşma benle.. kalbimi kırdın.. pişmiş kelle.. hıh..
Bir seyyah olmuş ıssız dalgalar arasında yüreğim ve aklım kendini kurtarma çabasında...Nedendir bilinmez,bu nefsani düşüncelerimin fitillerini ateşleyen sebep...Peki bu ateş beni yakar mı?
vayy ticari zekaya bak sen bayramda aşırdığın şekerleri satıyorsun haa yalnız bir durumu gözden kaçırmışsın bay esnaf bayramın 3.günündeyiz...talebin olmadığı yerde piyasa yok demektir benden başka müşteri olmadığına göre bedavacılık durumu doğdu demektir yanii hepsi benim
Bir seyyah olmuş ıssız dalgalar arasında yüreğim ve aklım kendini kurtarma çabasında...Nedendir bilinmez,bu nefsani düşüncelerimin fitillerini ateşleyen sebep...Peki bu ateş beni yakar mı?