amaniiiiiinnnn.bunlar ne be.hasta bu insanlar bence.**kunu cikarmislar piercing takmanin.
bayanlarin sirtindakilerde cok mide bulandirici.benim dudagimin altinda var ona bile pismanim zaten.
benm çenem delikti bnaldım çıkardım bunlar nasıl yaptırmış böyleeee,aman tanrım!!!bunun mikrop kapması olabilir,dikkat etmek gerekir..hele ki 3. ve 6. resim bir bayanın zerafetine yakışmamış..ilerisini de düşünmüyorlar çıkarttıkları zaman iz kalacak..gerçi abartmışlar dier arkadaşlarında dedikleri gibi..bunlar eskilerini de çıkartmazlar...peeeeh peeeeh
manyetik alanların olduğu yerden geçerken tek tek çıkarmaları mı lazım şimdi bunları iğrenç ötesi..bi tane yap adam akıllı olsun yeter..simetri yapmışlar ya olmaz böyle bişi
manyetik alanların olduğu yerden geçerken tek tek çıkarmaları mı lazım şimdi bunları iğrenç ötesi..bi tane yap adam akıllı olsun yeter..simetri yapmışlar ya olmaz böyle bişi
gercekten ,bu insanlar resmi dairelere gecmiyor mu hic yada havaalaninda ne yapiyolar acaba.hayret bisey bizim ustumuzdeki bir kemer yuzunden corabimiza varana kadar cikardigimiz olmustu havaalaninda.bu insanlara ne ayricalik var acaba.