insanlık ne acılar çekti ya inanılır gibi değil ve bu acılara sebep gene insanlar ne için neden değer mi ölümlü dünyada arkadaşım güzel paylaşımın için sağol
yaşam ve ölüm... ikisinide içine esirliği katarak güzel biçimde ifade etmişsin... tebrikler zaten bunlarada ve bunları bulanda başka bişey söylenemez... edith piaf'ın dediği gibi 'bravo' ...
çoğu ntv'nin çıkardığı o an kitabında yayınlanmıştı, bu sayede birçok defa görmüş olsam da burda yine görünce etkileyecek kadar güzel mi desem yoksa duygusal anlamda kötü mü kareler...
Beni En çok Yanan Rahibin O Inanciyla Hiç Caninin Yanmayişi Kipirdamayişi Ve Enkazda Uyanik Tutulmaya çaliuşan O Kizin Bakişi Etkiledi Resimler ölüm Kokuyor Dondurulan Karelerden ölüm Taşiyor Hayat Bazilari Için çok Aci
insanların seytanlgı bır takım sacma we gereksız ınsanlar
paylasım gercekden cok guzell etkıleyıcı
barıs ıcın demokrası için savasıyoruz demokrası getirecegız sözlerının kare kare goruntulerı
tum ınsanlıgı daha dogrusu ınsansızlıgı ınsafsızlıgı şiddetle kınıyorum
kahrolun bu zulmu yapanlar yerınızde rahat yatmayın o kadar oldurulen masum canların ruhları ruyalarınıza gırsın
kabusunuz olsun tek dılegım temennım bu SOZUM SANA ABD
GUZEL PAYLASIM KARDESIMM COKK GUZELL TESK EDERIMM KENDI SAHSIMA
__________________ daL rÜzgarı aFFetSEde KIRılmışTIr BiKere
İşte insanlığımızın eseri. SAdece kendi çıkarını gözeten pragmatist gözü dönmüş ve aç gözlü ABD nin neler yaptığı gözler önünde arkadaşlar. Bizler burada kendimizi yüksek insan yapma yolunda birşeyler öğrenmek için çabalıyoruz. Fakat etrafımıza iyilik yapmadan bu oolmaz. Ben bu fotoğrafları ikinci kez görüyorum. Ve ilk kez görüyormuşum gibi etkilendim.
Lütfen arkadaşlar yaşarken etrafımızdakilere ve özgürlüklerine saygılı olalım ve ırkı dini dili rengi ne olursa olsan onlarında birer insan olduğunu unutmayalım.
Bu konuyu açan arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum.Dostum şu andan itibaren sana borçluyuz.