Bir seyyah olmuş ıssız dalgalar arasında yüreğim ve aklım kendini kurtarma çabasında...Nedendir bilinmez,bu nefsani düşüncelerimin fitillerini ateşleyen sebep...Peki bu ateş beni yakar mı?
Muhteşem . Sevgi buyuk birşey Ve kutsal kolay olmayan ama insanların agzında sakız olan birşey . sEVGİYİ evet yaşadım ama sanırsam bu kadar degil . veya ben yaşadıgımı sandım kim bilir belkide yaşamışımdır . İnsanların basit dedikleri bende çok zor oluyor paylaşım için sagol
Teşekkürler yorumlarınız için kesinlikle ibret alınması gereken bir olay....
Paranın ulaşamadığı yerler de vardır böyle bir reklam vardı neyse...Lanet olsun paraya,,,En büyük sevgi para=sahte mutluluk,,,ki bu insanların kendini avutma ve kandırma tarzlarından biri olsa gerek,,,
Ailem bana çok sırnaşıksın diyor ama umrumda değil Yanımdayken doya doya sarılacağım,öpeceğim tabii kurban olurum onlara ya ...Bırakır mıyım ben hiç onları?Bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa :=)Olur da ama çıkarlar ön plana geçtikçe zor gibi sanki...Herkes birşeyler yetiştirme gayesinde sevilenler bu arada paspasaltı tabiri caizse...Hep yarınlara kalıyor sevgi sözcükleri...Olmasın !!!Hayat arkası yarınlara bırakılacak kadar uzun değil...Sevgiler