Elbette internet ortamında herşeye güven olmaz fake olabilir ama bulutlarda böyle şekillerin olması normal...
parçalı bulutlu bir habada dışarı çıktığınızda her şekilde bulut görebilirniz, görmeniz sizin hayal gücü ve yorum kabiliyetine görede deşiebilir nasıl bakarsanız öyle görürsünüz
neden bu tür görüntüleri verirken fon müziği olarak gitar saksafon keman falan kullanılmazda ney kullanılır anlamış değilim... herhalde adamı dumur etmek için..
ama görüntüye laf yok arap dilberlerin gözlerine benziyordu..
çimenlerin üstüne yatıp bulutlara bakıp kendine göre şekil çıkarmak çok eylenceli daha ilginçlerinide görmüştüm
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. ^^__SaCrEd WiTcH___AmY__^^
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. ^^__SaCrEd WiTcH___AmY__^^
bana da bu haberin ilginç olması ilginç geldi çocukken çimenlerin üzerine yatar bulutları bir şeyi benzetirdik bu da öyle olsa gerek ilk başta ben hiç birşey göremedim bu sefer çift bir göz aramaya başaldım ve o zaman gözleri gördüm yani tamamen düşünsel zihin oyunu