arkadaşlar bedenimde anlamadığım bir kaç şikayetim var bunları sizlerle paylaşıp sorunu anlamak istiyorum. nereye yazacağımı bulamadığım için buraya yazdım. özür dilerim
_uykusuzluk çekiyorum. zor uyuyorum bir sağa bir sola dönüyorum bu bazen 1 yada 2 saati buluyor. birşey düşünmüyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum
_uyuduğumda sebepsiz baş ağrısı ile gecenin 3 nde 4 nde uyanıp ağrıkesici aldığım oluyor
_uyandığımda kendimi dinlenmiş hissetmiyorum sanki yorgunluğuma yorgunluk katmışım .hala yorgunum,bitkinim,halsizim ve sadece uyumak istiyorum
_rüyamda ayağımın takıldığını veya yüksek bir yerden düştüğümü gördüğümde irkiliyorum ve canımın acıdığını hissediyorum ve bu aralar sıklaştı
_korkulu rüya gördüğümü biliyorum ilk uyandığıma hatırlıyorum ama 1 dakika ara ile unutuyorum
_baş ağrılarım gündüz bile şiddetli şekilde ağrıyor daha doğrusu beynim ağrıyor
_iyiden iyiye tembelleştim yürümek,hareket etmek hatta nefes dahi almak zor geliyor
_üzerimdeki ağırlık geçmiyor sürekli sıkıntı var
_kas ağrıları kemik ağrılar falan bu ağrıları tanımlayamıyorum
_sorunum olmadığı halde depresif takılıyorum
_kimseyi dinlemek istemiyorum,dinlerken sıkılıyorum ona bağırıp öfkemi dindirmek istiyorum
_haykırmak istiyorum ama nedenini bilmiyorum
_ağlamayı iyice huy edindim sebepsiz yere ağlamaktanda yoruldum
_asabileştim sinirim sebepsiz ama tartışmalardan zevk aldığımın altını çizeyim sabahları her uyandığımda ve akşam eve her gittiğimde ya anneme ya kardeşlerime yada herhangi tanıdığım kim varsa muhakkak bağırıyorum
_midem bulanıyormu ağrıyormu karıncalanıyormu bilmiyorum
_iştahım inanılmaz derecede arttı ben evleneceğim zayıflamam gerekli ve artık yemek yemek istemiyorum....
_ve unutkanlığım... nereye gidersem gideyim evden her çıktığımda yada v.s mutlaka birşeyimi unutuyorum
bukadar galiba
arkadaşlar bilen birileri muhakkak vardır
ancak geyik topicine dönmesini istemiyorum ben bu uykusuzluk yüzünden çok hassaslaştım saçma sapan şeyler yüzünden kimsenin kalbini kırmak istemiyorum
anlayışınız için teşekkür ederim