JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 06-08-2008, 23:27   #1

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute
Cool Muhteşem Komplo (+18)

Minik yaramaz, boynuna bir ip geçirdiği ölü kurbağayı çekiştire çekiştire yolda gidiyormuş.. Derken bir randevuevinin kapısına gelmiş, tak tak kapıyı vurmuş, kapıyı şişko çirkin bi kadın açmış... Çocuk avazı çıktığı kadar bağırmış:
"
Burdaki kızlardan birini istiyorum.Param var ve istedeğimi yapana kadar burdan gitmeyecem"

Kadın şaşırmış ama para paradır demiş, minik yaramazı içeri almış...
Çocuk oradaki fıstıklara bakmış, sonra kadına sormuş:
"
Burada bir Amber varmış, onu istiyorum. Kadın bunun üzerine "ama olmaz ki."demiş,
"bak çocuk, bence sen..."

Çocuk onu dinlemeden avaz avaz bağırmaya başlamış; "amber'i istıyorum..amber'i istiyorum..Parası neyse werecem

Kadın hala şaşkın halde, "İyi tamam yukarı çık sağdaki ilk odaya git, bekle."demiş...

Sonra kadın Amber'i odaya göndermiş... 10 dakika sonra çocuk merdivenlerden yine kurbağasını sürükleye sürükleye inmiş...

Kadına para vermiş, tam çıkacakken kadın en sonunda dayanamamış seslenmiş:

"Lafımı dinlemedin çocuk, niye ille de onu istedim ki? O kızda hastalık vardı... Çocuk cevap vermiş: "Onda hastalık olduğunu biliyorum, o yüzden onu istedim...

Çünkü bu aksam annemle babam dışarıda yemeğe gidecekler, ben de evde dadımla oturacam... Onlar gittikten sonra dadım benle seks yapmak istiycek çünkü küçük çocuklardan hoşlanıyor...

Böylece burada kaptığım hastalığı ona geçirmiş olucam... Annemle babam eve döndükleri zaman, babam dadımı evine götürecek... Orda da tabi ki her gece yaptığı gibi onu becerecek, hastalık onada geçecek...

Eve döndüğü zaman annemle sevişecek, böylece o anneme hastalığı geçirecek... Sonra sabah babam ise gidecek, sütçü sut bırakmaya gelecek, annem de onu eve alacak ve onunla sevişicek, hastalık ona oda geçecek ve çok da iyi olacak...

Çünkü o herif benim kurbağamın üstÜne basıp öldürdü...

AlInTıDıR

Konu astralruh tarafından (07-08-2008 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir..
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-08-2008, 23:37   #2

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

çocuk baya akıllıymış çok güzel Emeğine ve ellerine sağlık

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-08-2008, 23:39   #3

pareda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 pareda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpareda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpareda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

akıllı veledim benim aferin ona

Alt 06-08-2008, 23:54   #4

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

saol webimo çocuğa da tekrar aferin

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-08-2008, 02:05   #5

chocolate_VK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 chocolate_VK ne işi var bunun burada

chocolate_VK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 02:08   #6

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

'komlo'yla kastın komplo mu?

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-08-2008, 03:05   #7

haykomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 haykomania henüz daha yolun başında

süpermişşş
haykomania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 03:25   #8

boz58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 boz58 yakında ünlü olacak gibi

işte bu zekiceydi..
boz58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-08-2008, 12:44   #9

Alıntı:
Sepia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
'komlo'yla kastın komplo mu?
evet komplo... eksik yamışım
Sponsored links

Alt 07-08-2008, 12:56   #10

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Yazık yaa Üzüldüm ben o çocuğa

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 13:50   #11

çocuğa niye üzüldün?

Alt 07-08-2008, 14:00   #12

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Üzüldüm valaa işte.. Yazık

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-08-2008, 15:04   #13

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

İşte bize böyle zeki çocuklar lazım aferin ona
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 15:40   #14

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

ee çocuğun psikolojisi bozulmuş tabi normal böyle şeyler düşünmesi üzücü

Seçenekler Arama