JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Gnoxis Cafe

Seçenekler Arama
Alt 16-07-2008, 03:41   #1

KucuK_PsisiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute
Kocasından Psi-Top yiyen kadın ...

Şok .. Şok .. Şok !!
Kocasından Psi-Top yiyen kadın Psişiğin Sesi'nde ..

Kocasından Psi-Top yediğini iddia eden FatmagüL A. Psişiğin Sesi programına çıkarak kocasından şikayetçi oLdu .. Kocası Abdurrezak A. iddiayı önce yaLanLasa da daha sonra kabuLLenmek zorunda kaLdı .. EşLerin diaLogLarı sırasında zor durumda kaLan sunucu BeLma Hanım programı PTKÜK (Psişik TeLevizyon KanaLLarı Üst KuruLu) tarafından ceza aLmadan bitirebilmek için çok çabaLadı ..İşte o diaLogLar :

FatmagüL A.: BeLma Hanım , ben bu adamdan şikayetçiyim ! Her gün 3 öğün Psi-Top atıyor ! Bu kadar da oLmaz ki ! Vücudum Psi-Top izinden , TeLekineziyLe büküLmüş kaşıkLarın darbesinden , Pyrokineziyi beceremediği zaman kibritLerin , mumLarın üstümde sönmesinden oLuşan yanık izLerinden geçiLmiyor ! (gözü yaşLı kadın zor konuşuyor)

BeLma Hanım: Abdürrezak Bey ! Doğru mu bunLar ? Psişik güçLerinizi eşinize eziyet için mi kuLLanıyorsunuz ?

Abdürrezak A.: Yok BeLma Hanım .. OLur mu hiç öyLe şey ? Ben eşime prensesLer gibi bakarım .. Hiç ona şiddet uyguLar mıyım ?

FatmagüL A.:
YaLan söyLeme pis domuz !

BeLma Hanım:
FatmagüL Hanım Lütfen hakaret etmeyiniz ..

Abdürrezak A.: Evet karıcığım.. Ne domuzLuğumu gördün bu güne kadar ?

FatmagüL A.:
BeLma Hanım ben daha fazLa dayanamayacağım Lütfen ParapsikoLoğumuz Avni beyi bağLar mısınız ?

Abdürrezak A.: Yok efendim . Ne gereği var ! BeLma hanım bağLamayın teLefon faturanıza yazık ..

BeLma Hanım: Yok efendim oLur mu öyLe şey? (5 saniye sonra)
ALooo ..? Avni bey beni duyuyor musunuz ?

Avni Bey :
Evet efendim buyrun .

BeLma Hanım:
Şuan konukLarımız Abdürrezak Bey iLe FatmagüL Hanım .. FatmagüL Hanım eşinden Psi-Şiddet gördüğünü iddia ediyor . Siz ParapsikoLogLarıymışsınız .. Doğru mudur?

Avni Bey :
Evet efendim doğrudur. FatmagüL Hanım'ın vücudunda Psi-Top izLerine rastLayabiLirsiniz ..

BeLma Hanım:
Abdürrezak Bey bu duruma ne diyeceksiniz?

Abdürrezak A.:
Eeeh! Adamı hasta etmeyin Len ! Psi-Top attıysam attım size ne ? Benim karım değiL mi ? O da Psi-KaLkan yapsaydı o zaman ..

BeLma Hanım : Abdürrezak bey Lütfen sakin oLun ..

FatmagüL A.:
Psi-KaLkan yaptık da işe mi yaradı sanki ?

( Avni Bey teLefonu kapatır. )

BeLma Hanım :
Peki efendim eşinize niçin Psi-Şiddet uyguLuyorsunuz?

Abdürrezak A.:
Hergün pratik yapmam gerek. Eee işe yarayıp yaramadığını nereden biLeceğim ? Evde de FatmagüL'den başka kimse yok .. Ama ALLah'a şükür bugüne kadar Psi-TopLarım hiç boşa çıkmadı .. En güçsüzü biLe en azından gözünü morarttı ..

BeLma Hanım:
Evet asLında büyük bir güçsünüz .. Ancak bunu eşinizin üzerinde denemeniz çok yaLnış !

FatmagüL A.:
Sormayın hayvan gücü var onda !

Abdürrezak A.:
Heyyt ! ( Der ve bir Psi-Top FatmagüL Hanıma , Bir Psi-Top da BeLma Hanıma yoLLar ..)

BeLma Hanım:
(HeLak oLmuş şekiLde..) Bugün de bir programın sonuna geLdik .. Bugün de hayattan çıkardığımız ders şu : Psişik konuLarda güçLü bir eşiniz varsa onu bir an önce boşayın yahut bir programa katıLmayın ! (program mesajını verir)

Kadına Karşı Psi-Şiddete Son !!!

Ertesi gün ne mi oLdu ? ParapsikoLog Avni Bey odasında mefta oLmuş bir şekiLde buLundu.Psişiğin Sesi programı PTKÜK tarfından ceza yiyerek yayın dışı bırakıLdı . Abdürrezak Bey iLe FatmagüL Hanım mı ? Sormayın .. Psi-TopLarın şiddeti arttı .. Herneyse " Kadına Karşı Psi-Şiddete Son ! "

içimden geLdi ben yazdım umarım beğenirsiniz ..

Endless Hope.

KucuK_PsisiK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 03:44   #2

Hybrid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Hybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışHybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışHybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Güzel paylaşım psi-top dladşaldaşd xD
Hybrid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-07-2008, 03:47   #3

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Emegine sağlık canım

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-07-2008, 03:48   #4

Karma gücü: 79 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute

Teşekkür ederim

Endless Hope.

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 10:20   #5

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

puhahahhahahahahhahahhaha yarıldım sabah sabah hehehhehehhee

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-07-2008, 10:40   #6

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

çok hoş olmuşeline sağlık
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-07-2008, 12:41   #7

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

psi-top hehe
Emeğine sağlık

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-07-2008, 13:45   #8

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

çok güldüm teşekkürler
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 15:29   #9

Ben teşekkür ederim
Beğenmenize sevindim ..

Endless Hope.

Sponsored links

Alt 16-07-2008, 18:41   #10

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Yaratıcılıkta son nokta Eğer 2012 olayı gerçekleşirse 2020'lerde filan bunlara cidden rastlayabiliriz

Teşekkürler.

Alt 16-07-2008, 18:46   #11

Ben teşekkür ederim .. Zaten oLabiLeceğini düşünerek yazdım ..

Endless Hope.

Sponsored links

Seçenekler Arama