Sallama ve geyik belirtileri görüyorum sende Flames... beş vakte kadar karma gücünde düşüşler olacak...seninle eğlenmeye bayılan biri tarafından küçük bir ceza alabilrsin falın sana dikkat etmen gerektini sölüyo
o daha da gusel o zamn bende sallım sen ayda çok gusel bir kızla dans ediyorsun
--------------------
ya yine aynı zamnda yolladım ama neden hep böle oluo
Konu MALCOLMX tarafından (06-12-2006 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sallama ve geyik belirtileri görüyorum sende Flames... beş vakte kadar karma gücünde düşüşler olacak...seninle eğlenmeye bayılan biri tarafından küçük bir ceza alabilrsin falın sana dikkat etmen gerektini sölüyo
geyip yapıorum die karma düşürüceksen banla beni Noracım
__________________ Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür... F.Nietzsche
bu aralar dili uzamış biri görüyorum burda isminin içinde m harfi var şakadan anlayan birine benziyo ama güvenemediği de birisi var dengesiz biri bu.... ama o kişiden zarar gelmicek ona merak etmesin
kim oldugunu bilemiyorum şimdi uzaklarda ....içinde bi acı var ona karşı ama merak etme dönecek ve cok mutlu olacaksınız...Birinden Destek görüceksin Yaptıgın şakaları anlayan,senı seven sayan...sen bu kişiye uyarı atmışsın bu yüzden çizdiği yolda gidemio ama sana olan sevgısını saygısını yıtırmemişyakında cok mutlu olacagın bı haber alacaksın...
tamam önemli deil gönlünden ne koparsa
__________________ Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür... F.Nietzsche
__________________ "Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”