JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 04-02-2008, 18:29   #41

dark death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 dark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud of

üstteki sessiz ve gizemli görünen kızlardan hoşlanıyo ama aynı zamanda esprili bir olmalı bu kız...

Alt 04-02-2008, 19:25   #42

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

üstteki baterist tiplerden hoşlanıo
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-02-2008, 19:37   #43

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

uzun boylu hatunlara bitiyo

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-03-2008, 02:01   #44

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Kızıl saçlı hatunlara bayılıo

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-03-2008, 02:22   #45

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

evet bildin

esmer erkekleri seviyor diyip sallayayım

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-03-2008, 02:40   #46

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Sodayı şişeden içen kızlardan hoşlanıyor.
Bu kız aynı zamanda kısa tırnaklı ve kıyafetlerinde renk uyumundan cok sevgilisiyle ten uyumuna dikkat eden bir tip

Alt 02-03-2008, 02:44   #47

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

gizemli kişiliklerden hoşlanıyo..

Alt 02-03-2008, 03:11   #48

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Doğru bingo !

Hediye paketini yırtmadan açan erkeklerden hoşlanıyor ...

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-03-2008, 19:52   #49

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Sessiz sakin erkeklerden hoşlanıyor....

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-03-2008, 20:12   #50

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

recep ivedik formatlılara bitiyo

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!

Alt 04-03-2008, 20:15   #51

Sambala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Sambala kısacası herkes için çok değerliSambala kısacası herkes için çok değerliSambala kısacası herkes için çok değerli

iri yarı kaslı erkeklerden ve şişiman koca ...tlü hatunlardan hoşlanır.
Sambala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-03-2008, 20:16   #52

ufff azından bal damlıyo resmen
bu da lazlardan hoşlanıyo laz olsun taştan olsun

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-03-2008, 20:19   #53

Sambala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Sambala kısacası herkes için çok değerliSambala kısacası herkes için çok değerliSambala kısacası herkes için çok değerli

oha ben bi seçicilik kattım senin için.. özellikler ekledim sen laz olsun taştan olsun diyorsun

hüsine deli olsun, ve gaz çıkarırken yakmasında yardımcı oolacak biri olsun, aynı fıkrayı yada rüyayı 2000 defa dinlemekten haz alabilen biri olsun... sever o bilirim ben hüsini
Sambala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-03-2008, 20:21   #54

aynen ya
olgun ve dolgun olsun diyenlerden

Alt 05-03-2008, 23:25   #55

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

nefes alsin yeter deiyodur bence

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-03-2008, 23:26   #56

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

nefes nefese bırı ıstıodur bence yetmeyedebılır

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-03-2008, 23:33   #57

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

avrupai karakterlerden yoslaniyodur anglosaxon irki gibi mesela

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-03-2008, 23:35   #58

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

evet esmer olmasın yeter korkuyorum heeeeeeee heeeeeeeee
angelına gıbı bı htun bı bakacak bı daha kendıne gelemıcektabı senın de nereye baktıgına baglı

E.A.P
Sponsored links

Alt 05-03-2008, 23:38   #59

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

borat ve tarzında...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-03-2008, 23:42   #60

lamınant parke renklı

E.A.P
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar