JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 14-01-2008, 21:47   #21

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 102 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

insanlara güvenebilme yeteneğimi kaybettim....telif hakkı gizlidir...bulana da helal olsun

Alt 14-01-2008, 22:01   #22

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

0,5 rotring imi kaybettim hükümsüzdür zaten yürütmüştüm

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-01-2008, 10:01   #23

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

hükümsüzdür bana hükümlü olan hersey...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-01-2008, 18:55   #24

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

kişiliğimi

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-01-2008, 01:10   #25

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

wrold 11 de köyümü......hükümlü baskasının üstüne...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-01-2008, 17:44   #26

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

neşemi

Alt 20-01-2008, 17:56   #27

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

enerjimi kaybettim ama iki tane çikolataya bakar bu iş.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-01-2008, 19:58   #28

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

neşemi buldum ama insanlara olan güvenim hala kayıp buna sebep olanlar mutlu mu ki

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-01-2008, 20:19   #29

darkjeanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

sabrımı kaybettim . hükümsüzdür...
Sponsored links

Alt 20-01-2008, 21:29   #30

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

duygularımı kaybettim..hükümsüzdür
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-01-2008, 21:33   #31

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

kaybettiklerim kadar kaybedmediklerimde hükümsüzdür....ne zaman ki yükümlü oldum bir şeyden anladımki hükümsüzlüğü artmış dünyanın...ne gereği var o halde kaybedip kazanmanın?
Bugün kazandığımı sandığım herşey yarın kaybetmekten korkacaklarım listesine girecektir. Bu açıkca gözlerimin önündedir....o halde saldım çayıra kayırsa kayırsa mevlam kayıra....hayatımda olan olmayan herşey hükümsüzdür! ...

Alt 03-02-2008, 14:02   #32
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

aşkı kaybettim... hükümsüzdür
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-02-2008, 15:20   #33

auroraleph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 auroraleph yakında ünlü olacak gibi

özgürlüğümü kaybettim...ama umudum hala duruyor,belki bir gün tekrar bulurum.

auroraleph isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-02-2008, 18:38   #34

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

uykumu kaybettim uzun zaman önce hükümsüzdür

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!

Alt 04-02-2008, 16:17   #35

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

eş ruhumu kaybettirdimmm
hükümsüzdürr umarımm..
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-02-2008, 20:24   #36

dengemi kaybettim

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-02-2008, 10:49   #37

auroraleph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 auroraleph yakında ünlü olacak gibi

aklımı kaybettim,hükümsüzdür!

auroraleph isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-03-2008, 18:20   #38

moonspell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 moonspell yakında ünlü olacak gibi

bugün sevgilimi kaybettim... hükümsüzdür
moonspell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-03-2008, 01:01   #39

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

kendimi kaybettim. hukumsuzdur.. bulanin isine de yaramaz ama..

Alt 28-03-2008, 01:36   #40

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

gündüzü kaybettim bana geceyi verin...hükümsüzdür

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama