hayatta insanın canını en çok kendisi yakarmış çünkü herkesten sakladığın gerçekleri bilen tek düşman kendin senin tüm zaahlarını bilen bir ayna gibiyiz ben kendimden ve kalabalıklarda yalnız kalmaktan korkuyorum onca kalp atışının içinde kendi kalbimin durmasını özlemek çok can yakıcı
ülkemizde boy gösteren ülkemizi kötü bilinmesini sağlayan sapık ruhlu tecavüzcülerden korkuyorum hepsi aramızda yaşıyor...ve hergun 3.sayfada onları okuyup görmekden korkuyorum..
Ben asansörden korkuyorum,zaten tek başıma binmem mümkün değilde birileriyle bile mecbur kalmazsam binmiyorum,ama yukardaki arkadaş diyince hatırladım palyaçolarıda hiç sevmem ürkütücüler yaa..
kucukken he-man den korkarmısım "gölgelerin gucu adınaaa" die bagırdıgında avaz avaz aglarmısım...ha aynı donemde ezan sesindende aglarmısım (artık korkudanmı yoksa imamın sesindenmidir bilemiorum güçüktük ozaman)
ondan sonra sıra sıra yatagımın altından korkmaya basladım böle bi garip duruodu yastık falan koyardım kucukken...derken buyuduk ve korkular boyut degistirmeye basladı artık nesnelerden degil duygulardan korkar oldum..yalnız kalmak,terkedilmek vs vs.. ama bi sure sonra gelisen guvenle bu korkularda gecti gitti...
simdi bende kalan tek korku yukseklik korkusu ki onuda son yolculugumda yenmiş bulundum...
korkularımla savasmayı onlarla oynamayı severim..yendigim her korkuda yeni bir guc kazanırım cunku..bazen berabere kalsakta yinede kacmadım bu zamana kadar savastan..
bu aralar mutluyum huzurluyum ve ileride onume cıkıcak yeni korkulara kucak acmıs sekilde bekliyorum...
karkanlıktan korkarım.ışık olmayan bi yerde tek başıma asla uyuyamam
bide gece kalkıyosun ya hani uyur uyanık wc ye nedendir bilmem sifon sesinden korkarım
bide gece aynaya bakmaktan korkarım..
geceden mi korkuyorum acaba?
Asansör korkumdan bahsetmişim zaten birde lunaparktaki bu gondol falan tarzı şeyleri sevmiyorum,aslında yükseklik korkum yok ama gondola hiç binmedim henüz..
kedilerden çok korkuyorum.''satanist seni, kesiyon değil mi hepsini?'' şakalarının bir sonucumu bilmiyorum.küçücük yavru kedilerden falan korkuyorum yav.
Bağlanmaktan çok korkuyorum... Birilerine bağlandığımda bırakması çok zor oluyor. Bunu arkadaşlarımdada sevgililerimde de yaşıyorum. Ve saflığımdan korkuyorum. Evet salaklık anlamında saflığımdan. Herkesi iyi olarak görüyorum ve seviyorum ama sonra bir bakmışım tandığım insan o değil beni satmış gitmiş. . . Korkuyorum ...