JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 01-07-2008, 12:12   #201

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

aspirin kola................

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-07-2008, 04:59   #202

nymph3tamin3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 nymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of light

canım sıkıldı yaa

Dileğini tutmus,sayar sonsuzdan geri

nymph3tamin3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-07-2008, 05:52   #203

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Bir kırık gençlik hikayesi
Yok mudur sevdanın çaresi
Hasretin kızıl haresi
Çileli başıma gelip taç oldu
Ah yine o gurbet bestesi
Günün minesi soldu , soldu

Yaralı kuşum hazan güneşim
Güz ayazında kor ateşim
Bir sözün uçur göğüm gün açsın
Yadeller aldı bizi
Haberini sal kara bahtlım
Beni yanına al yarası saklım
Üzerime hatıran yağıyor
Bu yokluk yaktı bizi

Bir kırık gençlik hikayesi..

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-

Konu Maverick tarafından (04-07-2008 Saat 05:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-07-2008, 16:43   #204
-YASAKLI-

katilanestezist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 katilanestezist yakında ünlü olacak gibi

onu çokkk özlediğimi sevdiğimi ve aşık olduğumu ve bunun hiç ama hiç bitmiyeceğini sölerdim ve kalbimin onun olduğunu sölerdim çnkü o bunu hakediyor
katilanestezist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-07-2008, 12:26   #205

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

herşeyimsin benim

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-07-2008, 12:48   #206

katilpalyaco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 katilpalyaco henüz daha yolun başında

valla sarhoştum hatırlamıyorum.
katilpalyaco isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-07-2008, 16:25   #207

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

sıkı sıkı sarılıp ağlardım...
ya da
keder
hadi sen seç

TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 03:59   #208

Parapisisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Parapisisik yakında ünlü olacak gibi

o anda azımın konuşabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum ..
Parapisisik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 16:49   #209

gredeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerli

öss nasıldı derdim
gredeath isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-07-2008, 17:24   #210

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Bana yukarıdan baktın bir aptal gördün, aşağıdan baktın Tanrını gördün, karşıdan baktın, kendini gördün, korktun, ve kaçtın!
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-07-2008, 23:35   #211

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...
çünkü sen o cümleyi kurdun..!
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-07-2008, 23:40   #212

aXhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 aXhi yakında ünlü olacak gibiaXhi yakında ünlü olacak gibi

Git Nie Geldin Seni Burda UnutanLar var ..
aXhi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-07-2008, 02:36   #213

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

ben nankör falan değilim. kimsenin bana yaptığı iyilikleri, güzellikleri unutmuyorum. unutsaydım onca şeyden sonra ben de senin hakkında konuşurdum ileri geri. ama ben seninle ilgili kötü hiçbir şey söylemiyorum. lütfen sen de söyleme..
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-07-2008, 02:42   #214

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

Hayatında umursamadığın biriyim belki fakat benim hayatımdaki tek umursanan sensin der ve sarılmak isterdim ki böyle bişey olsa keşke...

Alt 25-07-2008, 23:35   #215

hexe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 hexe kısacası herkes için çok değerlihexe kısacası herkes için çok değerlihexe kısacası herkes için çok değerlihexe kısacası herkes için çok değerli

senı sevmıyorum dedım ya inan bana yalan...cok sevdıım... ama olmuyo ıste aramızdakı engelleri asamıorum ve sunu bil ben seni en çok karanlıkta kaldıgım zamanlarda özlüyorum....
hexe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-07-2008, 00:08   #216

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

...İşte burdasın....
....Ne çok bekledim seni, ne çok özledim....
...Hoşgeldin....

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-07-2008, 00:21   #217

maxhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 maxhi kısacası herkes için çok değerlimaxhi kısacası herkes için çok değerlimaxhi kısacası herkes için çok değerli

anam aşkım geLmiş
maxhi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-07-2008, 00:36   #218

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

Alıntı:
cruelty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç çok çok özlediğiniz birisi oldumu
ruhunu ruhunuz gibi gördüğünüz
yokluğunda acı çektiğiniz
ne yere ne göğe sığdırabildiğiniz
düşünmekten korktuğunuz..
yanınızda olsa ne söylerdiniz ?
gözlerimin içine bakışını izlerdim elimi tutuşunu hiç bişey söylemeden sarılırdım sadece sanırım eskiden açmışsın ama ne güzel konu açmışsın sen öle crumm tam uydu gülsemmi ağlasammı bilemedim

Alt 26-07-2008, 14:25   #219

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

Alıntı:
uAnursen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gözlerimin içine bakışını izlerdim elimi tutuşunu hiç bişey söylemeden sarılırdım sadece sanırım eskiden açmışsın ama ne güzel konu açmışsın sen öle crumm tam uydu gülsemmi ağlasammı bilemedim
açtığımda bu cümlelerin anlamını bilmiyomuşum.. gözlerinin içine bakardım sadece elini tutardım tabi geri çekmezsen

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-07-2008, 14:32   #220

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

artık yanımda olsaydı demiyorum yanımda hep olucak birini yarattım beynimde şizofren sevgilim hep yanımda ve hep ona söylüyorum
varlığın yoklukta olsa başkalarına bende ölümsüzsün bu kainatta.....

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama