JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 14-11-2007, 00:24   #41

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

bonzai...

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-11-2007, 00:38   #42

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

kata aklıma direk karate kid geldi be...
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-11-2007, 00:42   #43

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Bana çiçek yok tabi.. Yeni üyeyim ya hıhh

Alt 14-11-2007, 00:47   #44

phora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 phora is just really nicephora is just really nicephora is just really nicephora is just really nicephora is just really nice

Alıntı:
dark_venus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana çiçek yok tabi.. Yeni üyeyim ya hıhh
Dark_Venüs üye kardeşliği yapalım aynı üye alımında geldik...
Ben sana bir gül verdim al gülüm ver gülüm

phora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-11-2007, 00:52   #45

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Sağolasın phora kader birliği yaptık hehe
aynı dönemin üyelerindenmişiz hey gidi Sıra bile beklemeden üye oldum ama bir çiçeği çok gördüler. Tamam sen kardeşimsin bundan kelli

Alt 14-11-2007, 00:52   #46

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

dark_venus(mor,siyah,kırmızı gül(hangisini arzu edersen) )

seven( papatya)

ensi( yüzük şeklinde gül)
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-11-2007, 00:57   #47

mor-siyah Teşekkür ederim losteirosss

Alt 14-11-2007, 01:25   #48

Karma gücü: 7 phora is just really nicephora is just really nicephora is just really nicephora is just really nicephora is just really nice

Alıntı:
dark_venus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sağolasın phora kader birliği yaptık hehe
aynı dönemin üyelerindenmişiz hey gidi Sıra bile beklemeden üye oldum ama bir çiçeği çok gördüler. Tamam sen kardeşimsin bundan kelli
Bundan kelli kardeşi bile olabiliriz seninle bende çok kullanırım zahir,
Senin adın venüs benim avatarım venüs kardeşliği de olabilir...
Kardeşime bir gül daha

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-11-2007, 01:35   #49

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
losteirosss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SCARRED(japonyada yetişen ufak ağaçlar vardı ya ondan alcam.adını unuttum )
belfalas (domates biber ve bilimum yeşilgiller.eh bi pagan a çiçek kopartıp verirseniz kafanıza geçirir değil mi )
katatonik(devedikeni yok yok nilüfer )
saolasın abi...benden de sana şu etçil bitkilerden gelsin o zaman...hani böcek falan yiyolar ya...adını da karabaş koyarsın gül gibi geçiniriniz

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-11-2007, 01:42   #50

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saolasın abi...benden de sana şu etçil bitkilerden gelsin o zaman...hani böcek falan yiyolar ya...adını da karabaş koyarsın gül gibi geçiniriniz
Güldürenlerin çok olsun belfelas

Alt 14-11-2007, 01:49   #51

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

forumdan biri degil ama ben bir gül de sayın başbakana yollamak istiyorum.. ..

http://www.tanyeri.net/gul2.jpg

Alt 14-11-2007, 01:52   #52

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

seveeenn yaptın yine yapıcağnı
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-11-2007, 01:55   #53

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
seven of spades´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

ben lale göndermek istiyorum kendilerine
seven sana da cennet kuşu veriyorum ara bul nası bi çiçekmiş die
--------------------
ahanda cennet kuşu

know thyself...

Konu belfalas tarafından (14-11-2007 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-11-2007, 01:56   #54

Alıntı:
seven of spades´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Serefsizim aklıma geldiydi

Meskalin kızıyor diye

Alt 14-11-2007, 01:59   #55

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

geri aldımm be gülleriii
gül gibi kızım bi tane gül veren yok bide centilmen erkek olucaksınz ne varsa kızlarda vaarr hıhhhh
Sponsored links

Alt 14-11-2007, 02:31   #56

Victoria için site sakinleri adına uyumayan tek site sakini tarafından teslim edilmek üzere
ii

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-11-2007, 02:36   #57

baslan20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 baslan20 yakında ünlü olacak gibi

gül kendine bak nekadar güzelsin,gül kendine dünya kadar güzelsin,aslında dünya sensin
baslan20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-11-2007, 02:47   #58

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

ııııııııııı
bana
bana
bana...çok mu bencilim ne...hıh size...

tamam tamam ortaya koydum isteyen alsın benimkileri...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-11-2007, 03:22   #59

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

tüm wahşiliğine rahmen wahşiye

Alt 14-11-2007, 03:24   #60

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Alıntı:
gizzem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tüm wahşiliğine rahmen wahşiye