JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 19-10-2007, 22:59   #61

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
blessed trinity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçek dünyada mı yoksal hayal dünyasında mıyım anlamaya çalışıorum...
Öleceğimi de düşünüorum çünkü iç kanama geçiriyorum, doktora da gitmek istemiyoum...
nasıl olduğunu düşünüyorum...umarım iyisindir

know thyself...
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-10-2007, 23:04   #62

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Ömrümden bir yıl daha gitti bugün .. Neler kattım neler eksilttim bu bir yıl içinde onu düşünüyorum işte ...

Kinyas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-10-2007, 23:31   #63

nymph3tamin3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 nymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of lightnymph3tamin3 is a glorious beacon of light

y0rguuuun...

Dileğini tutmus,sayar sonsuzdan geri

nymph3tamin3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-10-2007, 03:23   #64

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

özgür...

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2007, 03:29   #65

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Alıntı:
VictoRia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
özgür...
Benim adım özgür dogal olarak bende özgürüm

Alt 20-10-2007, 03:53   #66

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

birsey düşünmemin gerekip gerekmedini düşünüyorum
bu arada silent nice yıllara

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-10-2007, 09:39   #67

dygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 dygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

menopoza girmis kadınlar gibi sabahın bir köründe niye kalktım ki

Alt 20-10-2007, 12:46   #68

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

hissetmiyorum öldümmü acaba

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2007, 12:52   #69

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

yorgun fakat meraklı

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-10-2007, 13:35   #70

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

Alıntı:
boogee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hissetmiyorum öldümmü acaba
hiç bi farkım yok

Alt 20-10-2007, 16:33   #71

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Babamı ortadan kaldırmayı düşünüyorum

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-10-2007, 16:51   #72

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

nickim cok güzel be
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2007, 17:01   #73

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

işten kaçta cıkacağımızı

Alt 20-10-2007, 17:08   #74

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

ders çalışmam gerektiğini

Alt 20-10-2007, 17:15   #75

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

gök yüzünün bulutlu olamsını
souk bir esintinin oluşunu ve kışın sonunda gelmeye başladığını
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-10-2007, 17:18   #76

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
coldhellangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ders çalışmam gerektiğini
calışsana ozaman ne duruyon alla alla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2007, 17:35   #77

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

çok güzel insanlarla çok güzel bi mekandayım sürekli şükür etmek istiyorum....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-10-2007, 18:57   #78

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

üvey anneme duyduum nefreti kaıdn evee gelir gelmez sinir ettiii
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-10-2007, 19:06   #79
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Kimseye etmem şikayet,ağlarım ben halime.....

En güvendiğim insanlardan biri 17sinde beyin kanaması geçirdi,bu dünyada kaç saat daha kalacağını merak ediyorum....
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-10-2007, 19:23   #80

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

hangi filmi izlesem die dusunuom yada izlemesemde uyusammı yada izlerkenmi uyusam yada o filmi benmi ceksem die dusunuom

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar