JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Akıl Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 14-06-2007, 21:08   #21

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Saat yatağın altında duruyor normalde. Kız "yahu bu saat duvarda ne arıyor?" diyor ve saatin yerine bakıyor. Saat aslında daha önceden durmuş çünkü ya bozuk, ya pili yok, ya kurma anahtarı kayıp bikbikbik... Kızımız pinti olduğundan atmamış onu, titiz ve düzenli olduğu için de ortada bırakmamış, yatağının altına koymuş.

Katil birinin geldiğini duyunca cesedi saklamış yatağın altına tabii. Neden? Çünkü tırsmış. (Belki ev arkadaşı barda tanıştığı 3-5 tane ayı gibi herifle dönecek eve di mi ama?..) Peki gelenin hafiften kafası kıyak, yalnız başına bir kız olduğunu görünce ne yapacak? (Üstelik kız cesedi de buldu, oysa katil o cesedi sessizce kaybedecek, tıp öğrencilerine falan satacaktı belki de.)

Bence katil de dolapta, perdenin arkasında falandır ve sonradan gelen kızın yaşayacak 1-2 dakikası ancak kalmıştır. Eee, arkadaşını evde yalnız bırakıp eğlenmeye gidersen olacak budur. Bencil!

Ha, katil salak mı? Kesinlikle. Saati duvara kabak gibi asmak yerine dolaba falan koy değil m? Yok, biz öyle dememişiz. Adam öldürmek kolay; mühim olan detay.

(Amma yazdım - ben bile sıkıldım. Ama saçmalamış olsam bile öyküye saygı isterim.)

Alt 14-06-2007, 21:09   #22
AnunnaKi
Guest

kız ışığın kaynağının yatağının altında olduğunu mu sanıyor sanırım diye saçmalayayımÇöz çözebilirsen

Alt 14-06-2007, 21:16   #23

ezim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 ezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud of
dogru cevap

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Saat yatağın altında duruyor normalde. Kız "yahu bu saat duvarda ne arıyor?" diyor ve saatin yerine bakıyor. Saat aslında daha önceden durmuş çünkü ya bozuk, ya pili yok, ya kurma anahtarı kayıp bikbikbik... Kızımız pinti olduğundan atmamış onu, titiz ve düzenli olduğu için de ortada bırakmamış, yatağının altına koymuş.

Katil birinin geldiğini duyunca cesedi saklamış yatağın altına tabii. Neden? Çünkü tırsmış. (Belki ev arkadaşı barda tanıştığı 3-5 tane ayı gibi herifle dönecek eve di mi ama?..) Peki gelenin hafiften kafası kıyak, yalnız başına bir kız olduğunu görünce ne yapacak? (Üstelik kız cesedi de buldu, oysa katil o cesedi sessizce kaybedecek, tıp öğrencilerine falan satacaktı belki de.)

Bence katil de dolapta, perdenin arkasında falandır ve sonradan gelen kızın yaşayacak 1-2 dakikası ancak kalmıştır. Eee, arkadaşını evde yalnız bırakıp eğlenmeye gidersen olacak budur. Bencil!

Ha, katil salak mı? Kesinlikle. Saati duvara kabak gibi asmak yerine dolaba falan koy değil m? Yok, biz öyle dememişiz. Adam öldürmek kolay; mühim olan detay.

(Amma yazdım - ben bile sıkıldım. Ama saçmalamış olsam bile öyküye saygı isterim.)

yanıt bulunmustur cevap dogur.tebrikler karızma puanınız verılecektır...nasıl konustum ya kim 5.bın ytl isterdekı gibimi oldum ne

ezim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-06-2007, 21:17   #24
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

sonunda cok sukur +scarred
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-06-2007, 21:18   #25

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

My name is Red... Scar Red. I'm with the FBI. Öhöm.

Alt 14-06-2007, 21:38   #26
-YASAKLI-

mirzamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 mirzamir yakında ünlü olacak gibimirzamir yakında ünlü olacak gibi

saatten yatagın altı yansıyodur ordan görmustur desek
mirzamir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-06-2007, 21:40   #27
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

cevap bulundu mirzamir, yukarida yaziyo..
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-06-2007, 21:44   #28

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

konu sonuca bağlanmış cvpda ilginç çıkmış gerçekten scarredi tebrik ediyorum...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-06-2007, 21:51   #29

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken... Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-06-2007, 00:11   #30
esmanur
Guest

evet .... gunun kahramani red

Alt 15-06-2007, 00:29   #31

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

http://www.dragturk.com/forum/index....20&#entry39851

kolay gelsin.
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-06-2007, 02:14   #32

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

hımm ilginç bi soru kızın yatağın altına bakması için bişi gerekli şöyle olabılırmi?saat çalışmıyo ama saat sesi geliyosa tik tak dıe o sesın nerden geldiğini arıyodur belkıde (saçma oldu biraz ama)
--------------------
hımm güzel bi soru şöyle olabilirmi mesala kızın yatağın altına bakması için saatte bi anormallik olması gerekiyor saat calışmıyo ama ses gelıosa tik tak die kız sesin nerden geldiğini ögrenmek için yatagın altına bakmış olmalı(sacma oldu ama)olay saatte bence
--------------------
ya ben cvp yazıom ama
gözukmuyo burda neden?

Konu gizzem tarafından (15-06-2007 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
gizzem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-06-2007, 13:01   #33

Karma gücü: 17 ezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud of

Alıntı:
Depressive´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

evet senide tebrik ediyoruz depressive eee sende soruyu bulmuşsun sanada + vereceğim

Alt 15-06-2007, 13:21   #34
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

sanırım cevap şu:

ölen kız arkadaşı ile çıktı evde olmaması gerekiyor.dışardan arabanın ışığı yansıdı ve arabanın ölen kızın erkek arkadaşına ait olduğunu anladı saate baktı bu saattede çıkmış yada dönmüş olamazlardı.

iki ev arkadaşı eğer birimize bişey olursa yatağın altına bakalım diye anlaşmışlardı kızda hemen yatağın altına baktı...sonuçta böyle bir konuşma yapmış olabilirler biz bilemeyiz
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-06-2007, 13:28   #35

harika bir düşünce aslında cevap buda ben mahsuzcuktan baska cevap doğru dioğrum...oyyy oyyy valla yıkıldım gülmekten

Sponsored links

Alt 18-06-2007, 18:29   #36

Karma gücü: 4 Comprehensive henüz daha yolun başında

ben bulduğuma inanıyorum saatin bu olayda bir etkisi yok sadece kafa karıştırıyoo dışardan ışık geldiği zaman camdan içersini olduğu gibi görüyosun kendiini gördüğün gibi yatağın altınıda görüyor ve hemen yatağın altına bakıyor çok erak ediyorum ama bu sefer eminim
Comprehensive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-06-2007, 18:37   #37

yanı zaten scarred tarafından verılmıstı.ama yınede eşlık etmen güzel bidahakı soruya sakla kendını.gercı yenı soru geldı kaç kişi var diye bunda bıde dene bakalım...

Alt 18-06-2007, 19:35   #38

Karma gücü: 4 Comprehensive henüz daha yolun başında

oke eyvallah
Comprehensive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-06-2007, 02:17   #39

Moustapha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Moustapha henüz daha yolun başında

Ya o farlar saat falan hikaye kız evden cıkarken keni arkadaşını öldürüyor ve soruldugunda ben o saatte dışarıda idim demek için polise olabilirmi???
Moustapha isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-06-2007, 15:41   #40

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Kan kokusundan dolayıda bakmış olabilirdi diye düşünmekteyim hatta daha güzel bile olabilir çünkü şahsen ben yatağın altındaki bozuk saati duvarda görünce gidip de yatağın altına bakmam.Direk bağırırım "Hangi salak astı bu bozuk saati duvara len?!?" diye.=)=)=)

Manje_Loa isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama