14-06-2007, 21:08
|
#21 |
|
Saat yatağın altında duruyor normalde. Kız "yahu bu saat duvarda ne arıyor?" diyor ve saatin yerine bakıyor. Saat aslında daha önceden durmuş çünkü ya bozuk, ya pili yok, ya kurma anahtarı kayıp bikbikbik... Kızımız pinti olduğundan atmamış onu, titiz ve düzenli olduğu için de ortada bırakmamış, yatağının altına koymuş.
Katil birinin geldiğini duyunca cesedi saklamış yatağın altına tabii. Neden? Çünkü tırsmış. (Belki ev arkadaşı barda tanıştığı 3-5 tane ayı gibi herifle dönecek eve di mi ama?..) Peki gelenin hafiften kafası kıyak, yalnız başına bir kız olduğunu görünce ne yapacak? (Üstelik kız cesedi de buldu, oysa katil o cesedi sessizce kaybedecek, tıp öğrencilerine falan satacaktı belki de.)
Bence katil de dolapta, perdenin arkasında falandır ve sonradan gelen kızın yaşayacak 1-2 dakikası ancak kalmıştır. Eee, arkadaşını evde yalnız bırakıp eğlenmeye gidersen olacak budur. Bencil!
Ha, katil salak mı? Kesinlikle. Saati duvara kabak gibi asmak yerine dolaba falan koy değil m? Yok, biz öyle dememişiz. Adam öldürmek kolay; mühim olan detay.
(Amma yazdım - ben bile sıkıldım. Ama saçmalamış olsam bile öyküye saygı isterim.)
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them. |
| |
14-06-2007, 21:09
|
#22 | | Guest |
kız ışığın kaynağının yatağının altında olduğunu mu sanıyor sanırım diye saçmalayayım  Çöz çözebilirsen | |
| |
14-06-2007, 21:16
|
#23 |
| dogru cevap
Alıntı: SCARRED´isimli üyeden Alıntı
Saat yatağın altında duruyor normalde. Kız "yahu bu saat duvarda ne arıyor?" diyor ve saatin yerine bakıyor. Saat aslında daha önceden durmuş çünkü ya bozuk, ya pili yok, ya kurma anahtarı kayıp bikbikbik... Kızımız pinti olduğundan atmamış onu, titiz ve düzenli olduğu için de ortada bırakmamış, yatağının altına koymuş.
Katil birinin geldiğini duyunca cesedi saklamış yatağın altına tabii. Neden? Çünkü tırsmış. (Belki ev arkadaşı barda tanıştığı 3-5 tane ayı gibi herifle dönecek eve di mi ama?..) Peki gelenin hafiften kafası kıyak, yalnız başına bir kız olduğunu görünce ne yapacak? (Üstelik kız cesedi de buldu, oysa katil o cesedi sessizce kaybedecek, tıp öğrencilerine falan satacaktı belki de.)
Bence katil de dolapta, perdenin arkasında falandır ve sonradan gelen kızın yaşayacak 1-2 dakikası ancak kalmıştır. Eee, arkadaşını evde yalnız bırakıp eğlenmeye gidersen olacak budur. Bencil!
Ha, katil salak mı? Kesinlikle. Saati duvara kabak gibi asmak yerine dolaba falan koy değil m? Yok, biz öyle dememişiz. Adam öldürmek kolay; mühim olan detay.
(Amma yazdım - ben bile sıkıldım. Ama saçmalamış olsam bile öyküye saygı isterim.) |
yanıt bulunmustur cevap dogur.tebrikler karızma puanınız verılecektır...nasıl konustum ya kim 5.bın ytl isterdekı gibimi oldum ne  
__________________ tuttum y@k@l@dım k€ndimi g€tirdim gözl€rine s€rdim |
| |
14-06-2007, 21:17
|
#24 | | -YASAKLI-
|
sonunda cok sukur +scarred |
| |
14-06-2007, 21:18
|
#25 |
|
My name is Red... Scar Red. I'm with the FBI. Öhöm.
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them. |
| |
14-06-2007, 21:38
|
#26 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0   |
saatten yatagın altı yansıyodur ordan görmustur desek |
| |
14-06-2007, 21:40
|
#27 | | -YASAKLI-
|
cevap bulundu mirzamir, yukarida yaziyo.. |
| |
14-06-2007, 21:44
|
#28 |
|
konu sonuca bağlanmış cvpda ilginç çıkmış gerçekten scarredi tebrik ediyorum... 
__________________  |
| |
14-06-2007, 21:51
|
#29 |
|
Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken... Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..
__________________ |
| |
15-06-2007, 00:11
|
#30 | | Guest |
evet .... gunun kahramani red | |
| |
15-06-2007, 00:29
|
#31 |
Üyelik tarihi: 04 2007 Nerden: 26-45 dogu meridyeni, 36-42 kuzey paraleli
|
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim! |
| |
15-06-2007, 02:14
|
#32 |
|
hımm ilginç bi soru kızın yatağın altına bakması için bişi gerekli şöyle olabılırmi?saat çalışmıyo ama saat sesi geliyosa tik tak dıe o sesın nerden geldiğini arıyodur belkıde  (saçma oldu biraz ama)
--------------------
hımm güzel bi soru şöyle olabilirmi mesala kızın yatağın altına bakması için saatte bi anormallik olması gerekiyor saat calışmıyo ama ses gelıosa tik tak die kız sesin nerden geldiğini ögrenmek için yatagın altına bakmış olmalı  (sacma oldu ama)olay saatte bence
--------------------
ya ben cvp yazıom ama
gözukmuyo burda neden?
Konu gizzem tarafından (15-06-2007 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
15-06-2007, 13:01
|
#33 |
|
| |
15-06-2007, 13:21
|
#34 | | -YASAKLI-
|
sanırım cevap şu:
ölen kız arkadaşı ile çıktı evde olmaması gerekiyor.dışardan arabanın ışığı yansıdı ve arabanın ölen kızın erkek arkadaşına ait olduğunu anladı saate baktı bu saattede çıkmış yada dönmüş olamazlardı.
iki ev arkadaşı eğer birimize bişey olursa yatağın altına bakalım diye anlaşmışlardı kızda hemen yatağın altına baktı...sonuçta böyle bir konuşma yapmış olabilirler biz bilemeyiz    |
| |
15-06-2007, 13:28
|
#35 |
|
| |
18-06-2007, 18:29
|
#36 |
Karma gücü: 4  |
ben bulduğuma inanıyorum saatin bu olayda bir etkisi yok sadece kafa karıştırıyoo dışardan ışık geldiği zaman camdan içersini olduğu gibi görüyosun kendiini gördüğün gibi yatağın altınıda görüyor ve hemen yatağın altına bakıyor çok erak ediyorum ama bu sefer eminim |
| |
18-06-2007, 18:37
|
#37 |
|
yanı zaten scarred tarafından verılmıstı.ama yınede eşlık etmen güzel  bidahakı soruya sakla kendını.gercı yenı soru geldı kaç kişi var diye bunda bıde dene bakalım...
| |
18-06-2007, 19:35
|
#38 |
oke eyvallah |
| |
25-06-2007, 02:17
|
#39 |
Ya o farlar saat falan hikaye kız evden cıkarken keni arkadaşını öldürüyor ve soruldugunda ben o saatte dışarıda idim demek için polise olabilirmi??? |
| |
25-06-2007, 15:41
|
#40 |
|
Kan kokusundan dolayıda bakmış olabilirdi diye düşünmekteyim hatta daha güzel bile olabilir çünkü şahsen ben yatağın altındaki bozuk saati duvarda görünce gidip de yatağın altına bakmam.Direk bağırırım "Hangi salak astı bu bozuk saati duvara len?!?" diye.=)=)=)
__________________  |
| |