JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kitap Eleştirileri

Seçenekler Arama
Alt 24-02-2007, 15:50   #1
samo
Guest

Birkaç Kitap İsteği ; Mistik Kitap...

60 Saniyede
Aura Görmek
Esrarengiz Olaylar
Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri
Telepati
Uzaydaki İslamiyet
Kayıp Kıta Mu

Arkadaşlar elinde bu kitaplardan olan varsa lütfen yazın ne kadar aradıysam bulamadım..
Allaha Emanet Olun...

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-02-2007, 15:57   #2

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

"60saniyede aura görmek" hiç etkileyici bir kitap değil.Bu siteye eklediğim aura bilgileri emin ol daha iyi
"Ruhsal güçleri geliştirme teknikleri" herkeste olması gereken bir kitap.Gayet güzel,kesin almalısın,gerçi sen e-book olrak istiyorsun...
Telepati'yi okumadım ama göz gezdirdim,o da iyiyi benziyor,egemeta yayınları zaten iyidir
E-book olrak elimde yok bunların hiçbiri,ama astral seyahat bölümündeki astral seyahatle ilgili yazılar ve durugörü hakkıdnaki yazılar "ruhsal güçleri geliştirme teknikleri" kitabından alınma,linklerini yazıyım buraya..
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-02-2007, 16:01   #3

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Kütüphanemiz düzenlenme aşamasındadır.. Bu kitaplara da bakarız eğer elimizde olursa elbetteki ekleriz... Üyelerimizde bu paylaşımı yapabilir tabii eğer elinde mevcutsa

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-02-2007, 16:12   #4
arman
Guest

ruhsal gucleri gelistirme tekniklerini bende istedim simdi saol sen olmasan bilmeyecektim boyle bir kitabin oldugunu

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-02-2007, 16:26   #5

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Ruhsal güçleri geliştirme teknikleri kitabındaki astral seyahat bölümü:
http://www.gnoxis.com/forum/astral-s...eri-t1805.html
Durugörü bölümü:
http://www.gnoxis.com/forum/durugoru-t3777.html

Alt 28-02-2007, 14:48   #6
samo
Guest

Sağolasın hexagram ....
--------------------
Yokmu hiç bu ve buna benzer kitapları olan kimse ya...

Konu samo tarafından (28-02-2007 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 23-04-2007, 11:20   #7

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

e-book olarak yok malesef kitap evlerinden siparis vermek daha iyi ben öyle yapıorum

Alt 23-04-2007, 11:45   #8
samo
Guest

Neyse bir Araştırayım dedim merak ettim bu kitapları..

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2007, 14:16   #9

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

telepatide güzel bir kitap, kayıp kıta mu serisini mutlaka okumalısınız internetteki bilgilerin ne kadar eksik olduğunu göreceksiniz, ruhsal güçleri geliştirme tekniklerini hexagram bahsetmiş zaten bence güzel bir kitap el kitabı gibi, esrarengiz olaylar derken iki tane esrarengiz olaylar kitabı var ben sınırötesi yayınlarından çıkmış olanı tavsiye ederim, geri seviyeli bedensiz varlık olayllarından uzaylı olaylarına kadar bir sürü güzel olaylar var. Aklınızda ki soru işaretlerini silecektir. Sınırötesi yayınlarının ki daha spiritüalist bakmış Bİr tane daha var o da güzel ama sınırötesini çıkardığı kitap daha kapsamlı araştırma niteliği taşıyan bir kitap. Uzaydaki İslamiyet'i ilk defa duyuyorum 60 saniyede aura görme adlı kitabı bilmiyorum ama hexagram doğru söylüyor sitelerde aura görme teknikleri var. Genel doğru oluyor ama daha kapsamlı içeren özellikle çakralar ile aura arasındaki bağları da inceleyen kitapları tavsiye ederim. Elimde ruhsal güçleri geliştirme tekniklerinin ekitabı mevcut. İsteyenlere yollayabilirim. Gerçi kitap olarak almak daha iyi bence ama sizin seçiminiz (kitap word şeklinde onu pdfye çevirebilirim ama pek özenli olmaz benden söylemesi mümkünse kitabın kendini almanız daha iyidir )
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-04-2007, 14:19   #10

herzaman elle tutulur bir kitap daha iyi olur bence,bu yüzden para verip almak daha güzel ve somut bir şey olduğu için de gerçekliği ve vereceği zevk de ayrı tabi
kitabı istersen "dosyalar" bölümüne koyabilirsin sirius

Seçenekler Arama