JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Diğer

Seçenekler Arama
Alt 30-06-2008, 01:42   #1

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute
***Gnoxis Yeşilçam Albümü***

Çoğumuzun çocukluk, gençlik yılları onları izleyerek geçti..

Sevgiye, İhanete, Fedekarlığa, Umuda, Umutsuzluğa, Zengin kızla fakir erkeğin imkansız aşkına şahitlik ettik defalarca...

Birçok unutulmaz karakterler yarattılar zihinlerimizde..

"Nayır ! nolamaz".., "senin annen bir melekti yavrum", "güzel olduğunuz kadar küstahsınızda" diyaloglarıyla hafızalarımıza kazındılar birçok sahnede...

Gnoxis.com müzik bölümü olarak bizleri defalarca ekrana bağlayan Yesilçam klasiklerinde çalmıs kah hüzünlendiren kah neşelendiren unutulmaz eserleri sizler için bu albümde bir araya getirdik...

sizinle birlikte biraz nostalji yapmak o yıllara geri dönmek istedik

Albüm hazırlık aşamasında öncesinde sonrasındaki fikir ve katkıları için NORA'ya tesekkürlerimi iletiyorum

Ve İşte Albümdeki Şarkılar ve Gnoxis Player Linkleri

1. Abidik Gubidik

2. Ah Kalbim (Delisin)

3. Ah Mujgan Ah

4. Arim Balim Peteğim

5. Arkadas

6. Artık Sevmeyeceğim

7. Avare

8. Aşkım Bahardı

9. Aşkın Kanunu

10. Ağlama Değmez Hayat

11. Çöpçüler Kralı

12. Çiçek Abbas

13. Çiçekçi Kız

14. Ömrümce Hep Adım Adım

15. Bağdat Yolu

16. Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya

17. Bekarlıktan Kurtulduk

18. Beklenen Sarki

19. Ben Gamlı Hazan

20. Bir Garip Yolcu

21. Birakin Seviyorum

22. Boşvermişim Dünyaya

23. Bu Sana Son Mektubum

24. Buruk Acı

25. Civciv Çıkacak Kuş Çıkacak

26. Damarimda Kanimsin

27. Dert Bende

28. Dert Ortağım

29. Dudaklarında Arzu

30. Elveda

31. Elveda Meyhaneci

32. Feride

33. Gümüş Gerdanlık

34. Hababam Sinifi

35. Hasretinde Yandi Gönlüm

36. Hatırla Sevgili

37. Hayat Mı Bu

38. Hayat Sevİnce Güzel

39. Hey Gidi Koca Dünya

40. Kahverengi Gözlerin

41. Karakolda Ayna Var

42. Külkedisi

43. Kiskaniyorum

44. Kulakların Çınlasın

45. Mavi Boncuk

46. Neşeli Günler

47. Nuri Alço Atakta

48. Oyun Bitti

49. Rüyalar Gerçek Olsa

50. Reyhan

51. Samanyolu

52. Sarmaşık Gülleri

53. Süt Kardeşler

54. Selvi Boylum Al Yazmalim

55. Sen Bensiz Ben Sensiz

56. Sen Gidince (hababam sınıfı'ndan)

57. Senden Vazgeçemem

58. Senede Bir Gün

59. Sevda (Arabesk filminden)

60. Seven Ne Yapmaz

61. Son Hıçkırık

62. Sonbahar Rüzgarları

63. Tophane Rıhtımında

64. Tosun Paşa

65. Tosun Paşa -(Bağa Girdim Bağ Budanmış)

66. Turist Ömer

67. Umutsuzlar

68. Veda Busesi

69. Yarim Kalan Ask

70. Yildizlarin Altinda

71. Yitirmisim Ben Gülümü

72. Şebnem

73. İçin İçin Yanıyor

TÜM ALBÜMÜ DİNLEMEK İCİN

http://www.gnoxis.com/music/album/id_58/

***KEYİFLİ DİNLEMELER***

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-06-2008, 01:45   #2

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Benim için çok keyifliydi... bende sana harcadığın emek için çok teşekkür ediyorum

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-06-2008, 01:46   #3
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

muazzam bir çalışma ve süper bir fikir olmuş..emeğine sağlık kardeşim

ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-06-2008, 01:46   #4

dark death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 dark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud of

Süper ya harikasınız gerçekten emeğine sağlık çok güzel

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-06-2008, 01:48   #5

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim için çok keyifliydi... bende sana harcadığın emek için çok teşekkür ediyorum

hehe benim icinde vala hic bi album acarken bu kadar eglenmemistim ozellikle sarkı arama bulma evresinde super bi nostaljiydi

** TJOBD **

Alt 30-06-2008, 01:50   #6

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Emeğine sağlık. Çok sıkı paylaşım olmuş

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-06-2008, 01:51   #7

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

"Seven Ne Yapmaz?" isimli parçayı hemen profilime aldım zaten. Filmini de çok severdim. Kartal Tibet her seferinde ağlatırdı.

Teşekkürler boogee . Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan

Alt 30-06-2008, 01:52   #8
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

helal be booo ellerin dert görmesin abi ya
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-06-2008, 01:53   #9

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Teşekkür ederiz

Alt 30-06-2008, 01:54   #10
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

Alıntı:
eisenheim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
.

Teşekkürler boogee . Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan

eisenheim sen de delisin az biraz bence...ben de ekliycem du bakim bir kaçını sahi
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-06-2008, 02:27   #11

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

baba ne diyim be.... ben sana göndericem isimleri... seviyom len seni...

Alt 30-06-2008, 02:58   #12

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

inanılmaz bi nostajik bi yolculuktu boogee, helal olsun sana be
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-06-2008, 03:07   #13

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

bu nazik ikramınız için size sonsuz teşekkürlerimi takdim etmeyi kendime eşsiz bir vazife addederim sağolun varolun
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-06-2008, 03:25   #14

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

hobaa super laa iyi dusunmussun ; tabi bu parcalar yalnız dinlemek olmaz ...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-06-2008, 10:44   #15

guzel yorumlarınız icin tesekkur ederim la hatta tesekkur ederiz Nora'da cok ugrastı bu album icin ikimiz adına kabul ediorum tesekkurleri...

Alıntı:
raskolnikov´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
baba ne diyim be.... ben sana göndericem isimleri... seviyom len seni...

Raskom benim bende seviom seni bekliom lan listeyi ekleyelim sendende bi kac tane saglam bi arsiv yapalım

Alıntı:
pithc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hobaa super laa iyi dusunmussun ; tabi bu parcalar yalnız dinlemek olmaz ...
tabi lan kuru kuru gidermi hic

** TJOBD **
Sponsored links

Alt 30-06-2008, 14:10   #16

xkulkedisix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 xkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of light

paylaşım için teşekkürler. yüreğinize sağlık boogee ve nora...

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-06-2008, 14:38   #17
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

boogee Allah sevdiğine kavuştursunn, ne güzel bişi yapmışsın ya bravo
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla