JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Diğer

Seçenekler Arama
Alt 16-06-2008, 22:47   #41

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Alıntı:
lunatic´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mouth of madness ın john carpenter a ait müzikleri hmm bide bram stoker's dracula nın müzikleri...ayrıca queen of the damned den forsaken ve slept so long da olabilir yada aynı filmin static x şarkısı cold...elinize sağlık hoş olmuş
güzel istekler tebrikler john carpenter static x de oyle benim hakkım doldu araya kaynamış olurum
booge bak canın sıkılıyordu al sana

Alt 19-06-2008, 01:32   #42

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

!!! Gnoxis ten bi hizmet daha !!!

arka arkaya gelen "-bu korku filmi muziklerini nasıl indirebilirim?" tarzı sorular icin bu albumu ve icine daha bircok korku filmlerinde aralara girmis sözü olmayan insanı geren soundlarla beraber toplam 3 parttan olusan 208 mb buyuklugunde bir korku muzikleri arsivi olusturdum.....

Arsiv icinde ve partların icinde olan muzikler su sekilde;

Part 1

-Gnoxis korku filmi albumunde bulunan sarkıların hepsi

Part 2

-13.cuma ve Elm Sokagında Kabus filmlerinde calınmıs butun sarkı ve soundlar

Part 3
-Halloween ve Fredy vs Jason filmlerinde calınmıs sarkı ve soundlar

bu özel album rapide yuklenmis sekilde sizin indirmenizi beklemekte

indirmek isteyen uyeler bana buradan ya da pm yoluyla bi sekilde ulasın linkleri gondereyim size

...keyifli dinlemeler...

!!! Not: Rar şifresi !!!

www.gnoxis.com

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-06-2008, 01:42   #43

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

ellerine sağlık boogee çok şık olmuş Ve kolaylık tabii Zahmetlerin için teşekkür ederiz

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-06-2008, 02:02   #44

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

artık buraya geldi dedigi an boogeenin bravo bravo teşekkürler boogee bi istek istimmi

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-06-2008, 02:18   #45
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

süper olmuş kardeş
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-06-2008, 03:23   #46

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

boogee vallah supersin.....ellerine saglık bi cok arkadasın işine yarıyacaktır mutlaka......

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-06-2008, 06:17   #47

LoreLai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 LoreLai is a glorious beacon of lightLoreLai is a glorious beacon of lightLoreLai is a glorious beacon of lightLoreLai is a glorious beacon of lightLoreLai is a glorious beacon of light

Bende isterim..sağlama alıp pm atayım teşekkürler

Alt 19-06-2008, 09:57   #48

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

Alıntı:
LoreLai´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende isterim..sağlama alıp pm atayım teşekkürler
mesaj kutunu kontrol et bak ne gorceksin

ben tesekkur ederim efenim vazifemiz

** TJOBD **

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-06-2008, 12:53   #49

steven08123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

şahsen en çok isteyenlerdendim walla
steven08123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-06-2008, 01:28   #50

FlynObject - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 FlynObject dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışFlynObject dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışFlynObject dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Elm sokağının müziklerinden hala korkuyo olmamda pek acayipmiş
FlynObject isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-06-2008, 13:52   #51

Karma gücü: 1 nixoxsi ne işi var bunun burada

walla bende çokk istıyorum bu arsıvı
nixoxsi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-06-2008, 15:24   #52

Alıntı:
nixoxsi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
walla bende çokk istıyorum bu arsıvı
nixoxsi gelen kutunu kontrol et

pm olarak yolladım linkleri

** TJOBD **
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-07-2008, 16:39   #53

yüksek tansiyon filminin sonunda çalan parça
muse-new born ekler misin boogee?

Alt 02-09-2008, 17:58   #54

Karma gücü: 1 safakkk ne işi var bunun burada

sırf bunun için üye oldum ellerinize sağlık bende istiyorum bu arşivi lütfen
safakkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-09-2008, 12:44   #55

KnowLedgeabLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 KnowLedgeabLe ne işi var bunun burada

BooGee bana bunLarı aLbüm oLarak indirebiLeceğim bir Link verebiLirmisin... Mesajını bekLiyorum
KnowLedgeabLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-09-2008, 13:14   #56

Alıntı:
KnowLedgeabLe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BooGee bana bunLarı aLbüm oLarak indirebiLeceğim bir Link verebiLirmisin... Mesajını bekLiyorum
özel mesaj olarak gönderdim linkleri knowled ..

** TJOBD **

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 15:33   #57

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 astralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of light

eline saglık biliyosun zaten senin şarkılarına bitiyorum tşk ederim paylaşım için

Alt 25-09-2008, 16:36   #58

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

harika olmus iyi akıl etmissin cidden göremedim belki vardır ama yoksa koyabilirsin queen of the damned onunda soundtrackleri mütis
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-10-2008, 12:13   #59

Karma gücü: 1 evrenkarabulut ne işi var bunun burada

tesekkurler eline saglık
evrenkarabulut isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-10-2008, 19:57   #60

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

Resident evil - Slipknot Fight song süper
ya da
keder
hadi sen seç

TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama