aksama eklerim isteklerini ama tam album dısında isteklerinizi lutfen!!!Gnoxis Karışık İstek Müzik Albümü !!!altından yapınız takip etmem daha kolaylasıor ozaman
abicim 1) barry white- Never Never Gonna Give Ya Up
2) bjork- all ıs full of love
hatırlat demiştin teşekkürler
lutfen artık dogru yerden yapın istekleri ya tabi yuklenmesini beklemek istemiyorsanız sizden tek bi ricam var lutfen album isteklerinizi bu baslıktan tek sarkılık karısık isteklerinizi !!!Gnoxis Karışık İstek Müzik Albümü !!! yapınız..LÜTFEN...
-------------------- aksam yuklerim işteyim simdi ok
Konu boogee tarafından (13-06-2008 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Boogee aslında tek istecektim seninde bu albümü eklemek isteyeceğini düşündüm MEYAN ın albümünü ekler misin? hayır olmaz dersen meyan-yaratmak dert değil tanrı için bunu ekler misin?
BU SON UYARIDIR !!! DAHA ONCEKİ POSTLARDA DEFALARCA BELİRTMEME RAĞMEN HALA ALBUM DISI İSTEKLERİNİZİ BU BASLIK ALTINDAN YAPMAKTASINIZ...
TEK PARCALIK İSTEKLERİNİZİ LÜTFEN DOGRU BASLIK ALTINDAN YAPINIZ AKSİ TAKTİRDE EKLENMEYECEKTİR
SON DEFAYA MAHSUS;
Alıntı:
furberia666´isimli üyeden Alıntı
abicim 1) barry white- Never Never Gonna Give Ya Up
2) bjork- all ıs full of love
hatırlat demiştin teşekkürler
Barry White - Never, Never Gonna Give Ya Up http://www.gnoxis.com/music/song/id_650/
Boogee aslında tek istecektim seninde bu albümü eklemek isteyeceğini düşündüm MEYAN ın albümünü ekler misin? hayır olmaz dersen meyan-yaratmak dert değil tanrı için bunu ekler misin?