JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Pop > Biyografiler

Seçenekler Arama
Alt 20-03-2007, 21:55   #1
arman
Guest

Murat boz

07.03.1980 yılında Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldim. İlk ve ortaokul öğrenimimi yine burada tamamladıktan sonra 1995-96 eğitim öğretim yılında istanbul anadolu güzel sanatlar lisesi özel yetenek sınavını kazanarak eğitimime İstanbul'da devam etmeye başladım.

Bu dönem içerisinde Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey’de müzikal konserlerde vokal olarak yer aldım. 1998’de Milliyet gazetesi liseler arası müzik ve halk oyunları yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birinciliği kazandım.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi jazz vocal bölümüne burslu olarak girdim. Eğitimime 2003 yılında girdiğim istanbul teknik üniversitesi türk müziği devlet konservatuarı Temel Bilimler bölümünde devam etmekteyim. Şarkı söylemeyi, spor yapmayı yüzmeyi ve hayvanları çok severim..

Sahne performanslarında ve albümlerinde çalıştıgım kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn...

Seslendirdiğim reklam müzikleri; Mc donalds, istikbal, Kola Turka...

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-03-2007, 22:13   #2

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

tarkandan sonra iyi çıkış yakaladı. böyle giderse sevilir

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-03-2007, 10:03   #3

sudem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

çok sevildiği kesinn...inşallah bu temposunu kaybetmeşş.
başarılı birii

Alt 05-04-2007, 00:36   #4
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Bir kaç gün önce bizim okula teşrif etti.Kesinlikle tarzı,müzikalitesi ve davranışları hoşuma gitmedi.....
Emeğine sağlık ama
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2007, 00:49   #5

bonibon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 bonibon henüz daha yolun başında

Son videodaki şarkıyı duyduğumda öhh yani demiştim.. tam olmuş yani pek dobra
bonibon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-04-2007, 00:51   #6

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Aynen benimde dövesim geliyo ne yalan söyleyeyim

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-04-2007, 00:54   #7

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

benim Murat Bozla ilgili kötü bi anım var

Alt 05-04-2007, 00:55   #8
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

ben aşığım murat boza ne anın var firdevs merak ettim
koca karılar gibi oldum ama
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2007, 01:02   #9

öğrendin işte

Sponsored links

Alt 11-04-2007, 12:00   #10

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Ben de sinir oluyordum murat boza ama komşumuzun 4 yaşındaki oğlunun bu şarkıda ki hareketlerini görünce onun sevgisi bana geçti galiba bana da sempatik gelmeye başladı.Ama eklenen videoları göremedim bir sorun mu var acaba?
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-04-2007, 12:33   #11

tugba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 tugba is a glorious beacon of lighttugba is a glorious beacon of lighttugba is a glorious beacon of lighttugba is a glorious beacon of lighttugba is a glorious beacon of lighttugba is a glorious beacon of light

armagancım ellerine saglık murat boza hastayım çok tatlı çok sexy hareketleri çok manyak hele o gülüşüü ayy
BU SENİN VATANDAŞIN ASKERİN
RASGELE MASKENİN ARKASINA SAKLANDIN
BELKİ AKLANDIN
ÇÜNKÜ HAPLANDIN
ÖLÜYORSUN
KANIN AKIYOR KOÇ SENDE GÖRÜYORSUN.......
tugba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-04-2007, 01:26   #12

BLoodGod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 BLoodGod yakında ünlü olacak gibiBLoodGod yakında ünlü olacak gibi

Tarzım değil ama güzelde müzik yaptığını belirtmek lazım ben dinlemem ama kulağa hoşda gelmiyor değil ne diyelim başarılar paylaşım içinde sağol.

"Ben şarap içiyorum, doğrudur, Aklı olan da beni haklı bulur, içeceğimi biliyordu Tanrı, içmezsem Tanrı yanılmış olur..."

Ömer Hayyam
BLoodGod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2007, 01:48   #13

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

önce egoist gelmişti sonra rastlantıdan dolayı kamera arkasıın bir gösterdiler aslında çok mülayim biri ama öyle davranması gerektiğini telkin ettikleri için kasıntı ve egoist davranıyor. Halbu ki özünde mülayim, hoşgörülü egoist olmayan bir insan. ... Böyle davranmaya başlarsa gerçekten egoist olabilir ..
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2007, 05:37   #14

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Poptan nefrt edrm ama Murat a hastym hele o dudklr offf

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2007, 05:52   #15

nickmickyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 nickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud of

Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kaç gün önce bizim okula teşrif etti.Kesinlikle tarzı,müzikalitesi ve davranışları hoşuma gitmedi.....
Emeğine sağlık ama
ben bir göbek hatırlıyorum ıyygghh iğrenç yaratık.. o neydi öyle yaa kaç kere çaldı aynı parça beynimize kazındı

bu arada 500. mesajımı bu konuya yazmak istemesdim kızdım kendime neyse vesile oldu efendim bu mesajımı şu an kendisine cevap yazdığım siteye gelmeme sebep olan pek değerli üyemiz rimmona ithaf ediyorum

Alt 01-08-2007, 06:07   #16
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

tarzını cok begenmiyorum ama adam çok tatlı ne yalan söyleyim
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-08-2007, 12:33   #17

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

beğenmiyorum kendisini.....
VictoRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2007, 12:43   #18
-YASAKLI-

True - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 True is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to all

ya şu adamı bu foruma soktunuz ya helal olsun ne paranomal bi olay dimi
True isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-08-2007, 12:44   #19

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

ben rober hatemo yu bekliyorum...
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2007, 12:47   #20
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 criminal henüz daha yolun başında

çok sempatik biri yaw
criminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama