JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rap > Biyografiler

Seçenekler Arama
Alt 02-10-2007, 23:06   #1

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute
Thumbs down Zet ve Raffine Kuvvetmiradan ayrıldı!

----selamlar,kuvvetmirada temizlik sürüyor.raffine de yollandi.uckur duskunlugu olan,benim hayranlarima sulanan,bu tipte insanlar bizim yanimizda barinamayacak.
size ne onlarin hayatlarindan diyenler icin: melankoliada benim dinleyicilerime asılan abazalar istemiyorum.biz muzik yapiyoruz sex degil.

bu sitede beni daralttı artık.
dinleyiciler de beni daralttı.ama rap her zaman devam eder.

kuvvetmira ben yasadıkça devam eder.

bu yolda biz varız.

boyle oldukca herkese yol verilir,ardımıza bakmayız.
bu boyle bilinsin.

Melankolia den alıntıdır

Bu açıklamayı yapmadan önceki yorumu :

---kuvvetmira kan kaybetmiyor.kan bendedir.
ben kimseyi kaybetmedim,herkes beni kaybetti,biraz aybetti.

sago

bu açıklamayı yapan sagopa..
sago artık gözden düştü..
daha dün raffine ve zeti övüyodu şimdi arkalarından bunları söylüyebilicek kadar küçülmüş... yazıklar olsun sagopa...

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-12-2007, 11:39   #2

MaRKe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 MaRKe henüz daha yolun başında

dogru onceden övüyordu ama bu yaptıgı açıklamada bence haklıdır çünkü o arkadaşlarının yaptıgı hatanın üzerine böyle birşey söylemiş durduk yere söylememiş. bence iyide yapmıs.
MaRKe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 02:50   #3

Karma gücü: 2 uqur16 ne işi var bunun burada

ya arkadslar ***** hernan sen kendi yazdigini okuyamionmu raffine benim dnleyicilerime abazalik yapio dio adam bencede doru dio sago durup dururen raffi gibi yetenekli birini miradan cikarmaz.bide sagoya yaziklar olsun diyonuz siz gidin ***** be ne hakla yazik savuruosunuz kalitesiz insanlar
uqur16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-06-2008, 10:12   #4

armstrong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 armstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerli

yunus denilen(sagopa) herif sadece kendini ön planda tutmak isteyen bi heriftir.yaptığı şeyin rapin özüyle alakası yoktur.bir süre sonra insanlar iyice sıkılıp hiç dinlemeyeceklerdir.konserlerinde bile playback şarkı söyleyen(ankarada tanık oldum) bir rapçi ilk defa gördüm.zaten raffine ve zet iin sago ile arasında anlaşmazlık olduğu önceden biliniyordu.
armstrong isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-06-2008, 12:01   #5

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Alıntı:
armstrong´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yunus denilen(sagopa) herif sadece kendini ön planda tutmak isteyen bi heriftir.yaptığı şeyin rapin özüyle alakası yoktur.bir süre sonra insanlar iyice sıkılıp hiç dinlemeyeceklerdir.konserlerinde bile playback şarkı söyleyen(ankarada tanık oldum) bir rapçi ilk defa gördüm.zaten raffine ve zet iin sago ile arasında anlaşmazlık olduğu önceden biliniyordu.

Sagopa için kendini ön planda tutmaya çalışıyor demek çok yanlış. Zira bugüne dek birçok rapçiye albümlerinde destek verdi.(Raffine, Abluka Alarm, Zet,Ceza,vs.) Hatta bana göre çok da yetenekli olmayan Kolera ile albüm yapıp kariyerini riske attı.(Duygusallıktan mıdır bilmem.) Ama çok çabuk sinirlenen bir insan olduğu ortada. Raffine'yi söylediği küçük bir şey yüzünden gönderdi Mira'dan. Daha sonra özür diledi. Raffine özrü kabul etti fakat Kuvvetmira'ya dönmeyeceğini de ifade etti. Konserlerinde playback yapması bence de sıkıcı bir durum. Ama sözleri şaşırmasından iyidir diye düşünüyorum. Sonuçta bir popçu veya rockçı gibi(Kesinlikle yermek için söylemiyorum, müzik alanları farklı) 10 şarkı söyleyip inmiyor.

Seçenekler Arama