mayalar hakkında gercekden bayagı bilgiye sahipsiniz bu yüzden öncelikle sizin gibi bilgili kültürlü insanları toplumumuzda görmek çok hoş..Mayalar hakkında bende cok arastırdım benim bi düşüncem var bunu sizinle paylasmak istedim..
Şimdi siz marduk gezegeninin gelmiceğini düşünüyorsunuz oysaki dünyada bi çok ülkede gizlice yer altında büyük metal kafeslerde sıgınakların yapıldıgı söyleniyor.Söyleniyor diyorum cünkü söylentidir bu.Söylenti olan birşeyden de insan normal olarak şüpheleniyor.Bende açıkcası şüpheleniyorum sığınaklardan.Gizli olmasa zaten söylenti olmaz acıklarlar...
Şimdi geleyim düşünceme.Acaba 2012 gercekden dünyanın sonumu...İnsanlar kaos yaşamasın diye söylenmiyorda olabilir diye düşünüyorum.Çünkü eğer dünyada böyle bir kaos yaşanırsa insanlar can pazarına düşerler...2012 den daha önce ölürüz

Veya acaba gizli tutulumasının sebebi bi çözüm mü aramaları...Her önleme karşıda sığınakların yapılması...
Ve mayalar 0 ı bilmiyorlardı.Hesaplamalarında da -1 den +1 e geciyorlar aradaki "0" ı bilmiyorlardı.Bu yüzden eger dünyanın sonu 2012 ise 1 yıl da "0" rakamını hesaplamadıkları için 1 yılda uzatmaları oynarız herhalde
yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.