JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Teknoloji ve Bilgisayar > Bilim & Teknoloji

Seçenekler Arama
Alt 23-08-2008, 12:34   #1

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute
Klavyeniz için USB süpürge

Hepimiz klavyenin arasına kaçan kir ve tozdan şikâyetçiyizdir. İşte çözüm…

Günümüzde bilgisayarlarımızın başında o kadar uzun süreler geçiriyoruz ki haliyle çoğu zaman yemeğimizi de bilgisayarın başında yemek zorunda kalıyoruz. Tabi bu sırada yaşadığımız küçük kazalar sonucu klavyemizin arasına kaçan küçük parçalar hepimizin sorunu. İlk başlarda pek rahatsız edici olmasa da bir süre sonra çok can sıkıcı bil hal alabilir.

Artık çözümü ise gayet basit. USB takılarak çalıştırılabilen bir süpürge. Ürün gerekli enerjiyi USB’den alıyor. Boyutları ise çok küçük: Neredeyse bir avuç içine sığıyor. Bu sayede ucu klavyenin arasına rahatça girebiliyor. Ayrıca yanınızda taşımak isterseniz sizi pek zorlamıyor.

Bu süpürge bilgisayar başında çok vakit geçiren temizlik hastalarını gerçekten memnun edecek. Yurt dışı satış fiyatı ise sadece 9.99 pound.

www.veteknoloji.com
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 12:48   #2

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

hehe güzelmiş

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 14:32   #3

phoenixe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 phoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of light

çok güzel hemde ucuz

Alt 23-08-2008, 14:32   #4

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

KuLLanışLı biŞey gibi görünüyorpromosyon oLarak gnoxis tüm üyelerine dağıtsın bence
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 21:16   #5

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

çok işe yarar özellikle benim gibi klavyesi sürekli kirlenen biri için..

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 21:39   #6
-YASAKLI-

Kamikaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Kamikaze ne işi var bunun burada

1-pc yi kapa (kapamadn yaman denyolarda var sora olmadk yerlere grip bozuyolr ayarlrı)
2- pazrdan poğcalarn üstne yumrta sarısı sürmk için kullanlan küçük fırçalrdan al
3-klavyeyi ters cevr ve hafifçe arka kısmna vur
4-sora eski haline çevir klavyeyi salı pazrndan aldıgmız fırcayla aralarnı temizle
5-nemli bir bezle iice sil
6-klavyen ter temis 10 pound bayılmaktna kurtl!
Kamikaze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 21:41   #7

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Alıntı:
Kamikaze´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-pc yi kapa (kapamadn yaman denyolarda var sora olmadk yerlere grip bozuyolr ayarlrı)
2- pazrdan poğcalarn üstne yumrta sarısı sürmk için kullanlan küçük fırçalrdan al
3-klavyeyi ters cevr ve hafifçe arka kısmna vur
4-sora eski haline çevir klavyeyi salı pazrndan aldıgmız fırcayla aralarnı temizle
5-nemli bir bezle iice sil
6-klavyen ter temis 10 pound bayılmaktna kurtl!
yahu sen kimsin? sorucam sorucam en sonunda dayanamadım yeter yahu aaaaa

Alt 23-08-2008, 21:46   #8
-YASAKLI-

Kamikaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Kamikaze ne işi var bunun burada

Alıntı:
mysteriouslady´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yahu sen kimsin? sorucam sorucam en sonunda dayanamadım yeter yahu aaaaa

hmm gözlemlendim galiba çok mu merak ettinz ben taıtmam tanınırm
Kamikaze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 21:48   #9
-YASAKLI-

MaSkE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 MaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of light

Alıntı:
huuu ne kadarda havalıı pehh...
MaSkE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 23:41   #10

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Alıntı:
kusura bakma ama itici biri oldugun kesin...
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2008, 00:40   #11

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

güzel bi alet işe yarar beyler boş werin kimin kim olduğunu
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama