JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 08-07-2007, 22:40   #1

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 cgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of light
Bu -duru görü- mü?

illa belirli şekillerde konsantre olmak şartmı bilemiorm..... başıma iki kez benzer olaylar geldi.. fakat bunların astral seyahat olup olmadığı konusunda aydınlatılmak isterim.. deneyimli olanlar yardımcı olun lütfenn!!!!
ilk keresinde oldukça alkollüydüm we bundan kaynaklanan bi saçmalık olduunu düşünüp üstünde durmadım. ikincisinde ise oldukça bilinçliydim... yatağa uzandım we herzaman özellikle hissetmeye çalıştıım we hissettiim uykuya geçiş sürecini farkedemedim bile... sonrasında yüksek biyerden düşerken hissedildiği gibi garip bir ürpetiyle açtım gözlerimi (yani ben açtığımı saanmışım meğer o sırada uyku halindeymişim) karşımda gördüüm kendi bedenimdi ürpermeden izlemeye dewam ettim çünkü rüyalarımı kontrol edebilen bi insanım bunuda bir rüya sanıp kontrol altında tutmaya çalıştım. uzun uzun kendimi seyrettim we hatta üşümüş olmalıyım ki 'neden üşüdüğüm belli oluyor çünkü üstüm açık'diye düşündüm... ancak bi süre sonra durumum beni tedirgin etti çünkü aklıma 'insanlar öldüklerinde bedenlerini yukaarıdan izlerler' gibi fikirler geldi 'yani şimdi öldümmü' diye düşünüp panikledim sonrasında ise sadece yatağımdan sıçrayarak kalktımm... ben ne yaşadım bilmiyorumm we birdaha yaşamak istermiym onu da bilmiyorum
cgds33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-07-2007, 23:03   #2

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Yaşadığın astral seyahat.
Sıçrama sebebinse belli,astral bedenin aniden hızlı bir şekilde fiziki vücuduna dönmüş.
Ama yaşadıkların da anormal değil,çünkü senin yerinde kim olsa paniklerdi zaten.Şimdi deneyim edinmiş oldun.Bir dahaki sefer böyle bir durumla karşırsan paniklemezsin ve daha kontrollü olursun
Eğer astral seyahat yapmak gibi bir amacın varsa bu durumlardan korkmamalısın.Eğer yapmak istemiyorsan zaten çok sık gerçekleşmeyecektir.
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2007, 00:11   #3

vampir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 vampir henüz daha yolun başında
Question

bnm başımada geldi ama bu çok garip bi olaydı şöle oldu...1. bn bi okuma yapıcaktım ve acayip heyecanlıydım okulun önüne çıktım bnm insanların karşısına çıkma yani sahne korkum var ve utanırım hep durum böle olunca endişeyle 2 sayfalık yazıyımı okumaya başladım birden başlarını çok az hatırlıyorum kendimi bnm bedenimin tepesinde buldum pek bakamadım heryere ama karşıda öğrencileri ve kendimi okuma yaparken gördüm :s yani bn ruhum dışardayken kendim okuma yapıyordum... geri dirdiğimde sıçramadım 1-2 sn sürmüş gibiydi ama geri girdiğimde bn okumanın sonundaydım ve orda birden takıldım ama devam ettim hemen ve sorduğumda süper okudun dediler konsatrasyon olmuştum bunu denediğimde artık olmuyor bi de 2. pazardan eve dönüyorduk bn annem ve babamın arkasından eve doğru yürürken birden bedenimin kontrolünü kaybettim ve yukaru yola doğru bişeyin bni ittiğini hissettim birden kendime gelip koştum annemlere vs bunun gibi oalylar bnm kontrolümün dışında oluo çok garip bi durum kısaca o yazıyı okurken ruhların zaman ve mekan kavramı olmadığından acaba böle hızlı geçmiş olabilir mi çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim !!! bide dejavu yaşadığımda düştüğümü görmüştüm vs bunları önceden düzelte biliyorum ve düşmedim o gün arkimde tahtadaki soruyu bildi oan söledim çıkcağını çok garip sizce nedir bu????

Alt 09-07-2007, 00:26   #4

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

ilk anlattıklarında ya zamanı kontrol etmişsin ya da sadece algı yanılması.
Dejavu dediğin olay da olacağı önceden görmüşsün.Mesela rüyanda olacakları görmüşsündür ve bu görüntü bilinçaltına yerleşmiştir ama uyandığında ne gördüğünü hatırlamazsın.Olacak olay yaklaştığında ise bilinçaltındaki bilgi suyüzüne çıkar ve düşmekten kurtulursun.
Ayrıca ilk olay astral seyahat gibi duruyor ama sanmıyorum.Sadece kısmi ayrılma gibi duruyor.Yani astral bedeninin tamamı değil de az bir enerji parçası..

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-07-2007, 00:40   #5

vampir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 vampir henüz daha yolun başında

saol açtığın için
vampir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2007, 06:06   #6

Wojewoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Wojewoda henüz daha yolun başında

Ben ya cok alkollüyken ya da ateşli hastalığım olduğunda tam yapacak gibi oluyorum ama baştan başlıyor devam ettiremiyorum. Ve daha cok ayağa kalkmıs yukarda değilde tepe taklak amuda kalkmıs gibi hissediyorum... Ve yüzüm gokyüzüne doğru binadan düşer gibi oluyorum o herzaman dikkatimi dağıtıyor... Neden boyle oluyor ?
Wojewoda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2007, 09:31   #7

Bence bu pek de psişik bir olay gibi durmuyor.Dediğin gibi alkol yada ateşli hastalık sebep oluyormuş,algıda yanılgılar meydana gelmiş...
Sarhoşken herkesin başına gelir

Alt 12-07-2007, 16:38   #8

Wojewoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Wojewoda henüz daha yolun başında

Hayır eminim. Cok sarhoşken demiyim de az icmek yeterli olmuyor. Bi yerde okumustum beynin bi bogesindeki fonksiyonları düşürmek gibi bişey yazıyordu. Alkol, başımıza gelen bazı darbeler (bu kazalarda fln gerceklişiyomuş) ya da ateşli hastalıklar da beyin o fonksiyonu düşüyormuş. Bu sayede astrale cıkmak daha kolay oluyomus. Tabi hexagram sen daha iyi bilirsin Sen hicbirşey yapmadan cıkabiliyormusn? Ya da nasıl yapıyorsun?
Wojewoda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-07-2007, 01:07   #9

Alıntı:
Wojewoda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır eminim. Cok sarhoşken demiyim de az icmek yeterli olmuyor. Bi yerde okumustum beynin bi bogesindeki fonksiyonları düşürmek gibi bişey yazıyordu. Alkol, başımıza gelen bazı darbeler (bu kazalarda fln gerceklişiyomuş) ya da ateşli hastalıklar da beyin o fonksiyonu düşüyormuş. Bu sayede astrale cıkmak daha kolay oluyomus. Tabi hexagram sen daha iyi bilirsin Sen hicbirşey yapmadan cıkabiliyormusn? Ya da nasıl yapıyorsun?
azalıyor dediğiniz şey belki beyin sinyalleridir.
beta-alfa-delta-gama şeklinde beyin sinyalleri var.
Beta'dan alfaya geçiyor olabilir yada alfadan diğerlerine.Zaten delta'da paranormal olaylar ve psişik yetenekler bakımından çok uygun olunur,derin şuur hali olur.

Seçenekler Arama