JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 21-07-2006, 18:31   #1

Karma gücü: 6 selim henüz daha yolun başında
Astral seyehat teknikleri ve deneyimleriniz??????

S : Astral Seyahatte gördüklerimiz Rüya mi? gerçek mi?
C : Asatral Seyahatin 3 kademesi vardir bunlardan biri Rüyalar Alemidir, eger bu tarafta geziyorsaniz gördükleriniz çok mantikli ve gerçekçi seylerin haricinde olagan disi olaylar yada cisimlerde görebilirsiniz ama bunlar rüya degil sizin bilinçaltinizdaki korkularin, isteklerin, begeni, arzu istek, hatta seçimlerinizin bedenlenmis halidir, kisacasi gördükleriniz düsüncelerinizin görünür halde olmasidir. Buda zaten Astral Seyahatin en ayirt edici özelligidir.

S : Astral Seyahat tehlikelimidir?
C : Her insan uyudugunda astral bedeni vücudundan ayrilir, bilinçsizce rüyada gezmek islek bir caddede gözleri bagli olarak gezmek gibidir (yinede bir tehlikesi yoktur) Astral Seyahat sirasinda bilincimizle gezdigimiz için seçme hakkimiz vardir ve ayni caddede gözleri açik ve kendini koruyarak gezmek kadar güvenlidir.

S : Ayrilmayi yasiyorum ama fazla uzaga gidemiyorum neden?
C : Vücudumuzla astral bedenimizi birbirine baglayan bir kordon oldugu ileri sürülür, bazilarina göre gümüs renkli bir kordon, bazilarina göre vücuda dogru bir çekim alani, sonuçta astral beden vücudunu bulabilmesi için bir bag mutlaka olmalidir. Ýste bu kordon yada çekim alani bazi insanlarda gayet gevsek bazilarinda ise gergindir, gergin olmasi hizla vücuda geri dönmeye yada fazla uzaga gidememeye yolaçar. Sik denemeler sonucunda zamanla kordon yada çekim alani genisler ve istediginiz uzakliklara gidebilirsiniz.

S : Astral Seyahat sirasinda kordon koparsa ne olur?
C : Kordonun kopmasi sadece ölüm aninda olur, ama kordona disaridan müdahale etmek mümkün degildir, yani istesek te Astral Seyahat sirasinda kordonu kopartamayiz.

S : Astral Seyahat sirasinda farkli insanlarla karsilasiyorum bunlar kimler?
C : Seyahat sirasinda gördügünüz insanlarin kimler olduklari gittiginiz kademeye göre degisir, eger rüya kisminda iseniz muhtemelen o insanlar sizin bilinçaltinizin olusturdugu görüntülerdir, Þimdiki zaman diliminde iseniz gördükleriniz gerçek insanlardir. Paralel Evrenler Dünyasinda ise zaten bu dünyanin bir kopyasi oldugundan gördükleriniz normalde yasayan insanlarin kopyasi olan insanlardir
selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-07-2006, 18:57   #2

Karma gücü: 6 kaan henüz daha yolun başında

Astral seyahat psisik olaylar arasinda belkide tehlikesiz olan tek seydir. Astral ayrilma sirasinda geri dönememek, kaybolmak yada zarar görmek imkansizdir. Zaten her gece uyudugunuzda astral bedeniniz vücudumuzu otomatik olarak terk edip istem disi gezmekte ve bunun sonucunda rüya görmekteyiz. Amaç her gece bilinçsiz olarak yasadigimiz bu çok dogal olayi, beynimizi uyutmadan bilinçli olarak yapabilmektir. Tehlikeli yada korkutucu olarak gördügünüz en ufak olay karsisinda yapmaniz gereken tek sey oradan uzaklasmak olmali, emin olun bunu düsündügünüz anda zaten farkli bir yerde olacaksiniz. Unutmayin ki ani korkular hizla bedeninize geri dönmenizi saglayacaktir. Bu ani dönüsler ise size bas agrisi olarak geri gelecektir. Elinizden geldigince korkuyu üzerinizden atarak deneyimlerinizi yasamaya çalisin. Unutmayin ki bedene geri dönmek çok kolay fakat terk etmek en zor istir.
SORUNLAR : Uyku sorunu Astral seyahat denemeleri sirasinda ve Astral çikis gerçeklestirildikten sonra her kiside olmasada bazi insanlarda iki degisik uyku sorunu yasanmistir, birincisi sik sik uyku bölünmesi (sik uyanmalar)uyku uyaniklik arasinda oldugumuzu gösterdigi için sorun teskil etmez, çünkü astral ayrilma zaten uyku uyaniklik arasinda gerçeklesmektedir. Bu gibi zamanlarda uyanmak çok dogaldir. Diger sorun ise bunun tam tersidir, bilinçalti gerçeklestirilen Astral Seyahati daha güzel buldugundan devamli uyumak isteyecektir ve yeni baslayan kisilerde 24 saat uyuma istegi gibi sorunlar gözlemlenmektedir.
Astral Seyahat deneme ve uygulama safhalari sirasinda bilinen gerçek bir tehlike yoktur fakat, deneme asamasinda bedenden rahat çikmayi amaçlayarak kullanilan ALKOL ve UYUSTURUCU maddeler bilinci zayiflattigi ve kontrol mekanizmasini olumsuz etkiledigi için gerçekten sonuçlari psikolojik olarak kötü olacak tehlikelere yol açmaktadir
kaan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-07-2006, 22:29   #3

m3lt3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 m3lt3m is an unknown quantity at this point

bilgi için teşekkürler.. hep merak uyandıran bi soruydu zaten
m3lt3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-07-2006, 18:23   #4

deniss85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 deniss85 henüz daha yolun başında

çok güzelmiş bu ya saol cidden sık soruluomuş demekki merak ediyodum çnkü bende
deniss85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-07-2006, 00:33   #5

Karma gücü: 6 bnmkg henüz daha yolun başında

S : Astral Seyahat sirasinda kordon koparsa ne olur?
C : Kordonun kopmasi sadece ölüm aninda olur, ama kordona disaridan müdahale etmek mümkün degildir, yani istesek te Astral Seyahat sirasinda kordonu kopartamayiz. bunu bende merak ediyordum,, paylaşım için teşekkürler
bnmkg isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-07-2006, 00:56   #6
caner
Guest

bu tehlike olayı benim de aklıma çık takılıyo, bedensiz varlıklar asral bedenimize hasar verebilirler gibi geliyor karşılaşırsak.. denerken çekiniyorum belki ondan başaramadım henüz:/
Sponsored links

Alt 08-09-2006, 02:43   #7
Dr Fuigo
Guest

Selam Arkadaslar yakın zamandaki astral deneyimimi sizinle paylaşmak istedim;

Uykuya daldığım bir sırada uykuya daldığımı farkettim uyku ile uyanıklık arasındaydım ve çoğu zaman olduğu gibi uzun çabalarıma rağmen bir türlü çıkışı gerçekleştiremiyordum. Bu sefer aklıma farklı bir şey gelmişti, Aynaya bakma fikri, kendimi aynanın karşısında kendimi izliyormuş gibi vizyonize ettim. Ve ilk kez bu kadar kolay bir ayrılma yaşadım, bir baktım ki aynanın karşısındayım bunu kendime ıspatlamam lazımdı bunun için hemen yatağıma döndüm ve uyuyan bedenimi izlemeye başladım oldukça zevkli bir durumda daha sonra odamdan dışarı cıkmaya karar verdim. Kapıdan gecmeye çalıştım fakat olmuyor, kapıya carpiyorum geçemiyorum kulpundan asılıp normal bir şekilde acıp cıkayım dedim yine acamadım. Bütün enerjimi bu kapı acma hadisesinde yitirmeye başladım ve akabinde uyandım. Kısa bir deneyimdi. DAha sonra neden kapıyı acamadığımı astral seyahat konusunda daha bilgili bir arkadasıma sorduğumda, bana şöyle cevap vermişti : kapıyı besmele cekerek mi kapadılar. Evet aynen öyleydi kapıyı annem besmele ile kapamişti. Bunu acmanın yoluda besmele cekerekmiş. Bu tecrübeyide bu şekilde öğrenmiş oldum. Sizinde bilginize sunarım.

Saygılarımla...

Alt 08-09-2006, 02:50   #8

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Anladığım kadarıyla bunu bilinçli yapıyorsun. Nasıl geliştirdiğini açıklar mısın?

Nora isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-09-2006, 02:51   #9
blackrazor
Guest

@fuigo herhangi bir mesele ne olduğu hiç önemli değil eğer dini islama dayanmıyorsa sonu hüsrandır bunu sen bilen bir insansın..Açıkcada yaşadın söylediğin çok doğrudur Besmele-i Şerife herşeye kalkandır. Besmele-i şerife hem kilit hemde anahtar vazifesi görür. Besmelesiz bir işden sonuç alınmaz Yinede astral seyahat konusunda bilinmeyen çok şey var. Senin sitede bi düzelsede burdan oraya astral konusundaki bilgilere link versen çok iyi olur.. Özellikle Süneye metodu pek çok kişi tarafından denenip onay almış ve metod konu üzerinde çalışan kişi tarafından onay almış en azından merak edenlere belki bir başlangıç noktası teşkil eder..
Sponsored links

Alt 08-09-2006, 02:54   #10
Dr Fuigo
Guest

<div class='quotetop'>ALINTI(Nora @ 8 09 2006, 02:50 ) [snapback]10120[/snapback]</div>
Alıntı:
Anladığım kadarıyla bunu bilinçli yapıyorsun. Nasıl geliştirdiğini açıklar mısın?
[/b]

evet olayın ana teması zaten bilinçli şekilde bedenden ayrılmak. Bunun için 1. şart konsantrasyon, adaptasyon cok önemli inanç da öyle.

Gece yatağına uzandığında " Birazdan uykuya dalacağım ve uykuya daldığımın farkında olacağım " gibi kendine telkinde bulun bunu her gece yatarken yap. Bi bakarsın uyku ile uyanıklık arasında asılı kalmışsın. Ondan sonra fırlat kendini dışarı bunun teknikleri çok ilgiysen daha detaylı bilgi veririm.
Sponsored links

Seçenekler Arama