JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 15-03-2007, 19:02   #1
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold
Astral seyahatte kestiremediğim nokta

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben astral seyahat için tam olarak kendi kafamı boşalttıktan sonra ilk deneyimim olacağı için sadece kendimi tavandan kendime bakarken hayal ediyorum ama kestiremedigim birşey var gözlerim açık mı olacak kapalı mı olacak etkileri goruyorum hissediyorum hızlı kalp çarpması, gobek bolgesindeki değişik bir duygu ve kulaklarda uğuldama gibi garip bir ses gibi... ama cıkamıyorum tam olarak astral seyahate. bunun için bir bilen arkadaştan yardım bekliyorum
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2007, 20:05   #2
arman
Guest

ben iki turlude oluyor biliyorum ama ilk denemen oldugun icin bana kalirsa gozun kapali olmasi daha iyi

Alt 15-03-2007, 20:08   #3

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

evet ben de tam o noktada tıkanıyorum...fızıksel degısmeler vs tamam ... sonrasında her turlu seyı denedım ..gözum acık kapalıdan tuttaa otururken yataken...telkinlerı degıstırdım...vs vs
olmuyorsa olmuyor dedım en sonunda

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2007, 20:19   #4
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

ya gözüm açıkken gözlerimin önü bir sure sonra acayıp bulanıyor ve kendi kendine kapanıyor acıt tutmaya calışıyorum titriyor göz kapaklarım bir türlü buna cözüm bulamadım ilk denefimim derken hiç cıkamadım onu söylemek istedim ama ilk defa denemedim bu seyahati

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2007, 20:21   #5

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

bence devam et..benım gıbı pes etme
enınde sonunda kendıne uyan yöntemı gelıstırırsın nasılsa
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2007, 20:22   #6
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Gözleri açık tutmak zaten fizyolojinize aykırı olduğu için zorlanmanız normaldir.O yüzden gözlerin kapalı yada kısık olmasında fayda var
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2007, 20:23   #7
-YASAKLI-

peki bişey daha sorcam gözlerim kapalı iken yapınca gözlerimi acıcakmıyım yukarıdan kendimi izlemek için yoksa hep öyle mi durcam seyahat boyunca

Alt 15-03-2007, 20:24   #8
arman
Guest

zaten normal gozunle gormeyeceksinki kendini ruyalari dusun ruya gorurken gozunumu aciyorsun? gozlerin hep kapali duracak

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2007, 20:53   #9

luciferian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 luciferian kısacası herkes için çok değerliluciferian kısacası herkes için çok değerliluciferian kısacası herkes için çok değerli

bana kalırsa ve yrıca astral çıkış yapan biri olarak;gözerinin açık olmaması daha iyidir.lüsid rüya tekniğinide kullanabilrsin zor bir yöntem olarak gelebilir sana ama ben ilk çıkışı bu şekilde yapmıştım.
telkinlerde bulun kendine ,enerjini geliştir,meditasyonlar yap birazdan bir meditasyon yöntemi yazacağım foruma onu da deneyebilrsin.birde astral çıkış yapacağın bu güne kadar neler yaptın yani kendine ve ruhuna neler kattın bilem gerek?

Alt 15-03-2007, 22:50   #10
-YASAKLI-

nasıl yani neler kattın anlamadı manlatmak istediğini

Seçenekler Arama