Ben yeni üye oldum ve bu tip şeylerle ilgili pek bir bilgim yok açıkçası . Kuzenim buraya giriyordu bende ondan sonra üye oldum .
Kuzenime bi rüyamı anlatmıştım ama o bu rüya değil sanki ama bilemiyorum gibisinden konustu bende buraya yazmak paylasmak istedim .
Aslında bikaç sene öncesi bu ve pek net hatırlayamıyorum bu yüzden..
Şöyle oldu :
Aile bireyleri olarak ev dışında bi akrabamızın evinde oturuyor oluyoruz ben baska bi odadan geliyorum ve hatırlayamıyorum bana bisey olmus oluyo çığlık atıyorum sesimi duymuyolar fark etmiyolar beni görmüyolar onlar konusuyolar gülüsüyolar ben önlerine geçiyorum sesleniyorum hiçbi şekilde ne görüyolar ne duyuyolar sonra ağlayarak kalktım nasıl kalktıgımı hatırlamıyorum aslında ama ağlıyodum .
Bu ne gibi bişey olabilir, basit bi rüya mı yoksa başka birşey mi ?
gece bende rüya gördüm, savaşa dönüş adlı bir film izledim etkisinde kaldım uyudum sonra odamda sonra rüya gördüm , aynen o savaş odanın içinde yaşanıyor resmen yataktayım onalrı izliyorum resmen , gerçk sandım ama megersem rüyaymış, banada oluyor arkadaşım anLayacağın
gece bende rüya gördüm, savaşa dönüş adlı bir film izledim etkisinde kaldım uyudum sonra odamda sonra rüya gördüm , aynen o savaş odanın içinde yaşanıyor resmen yataktayım onalrı izliyorum resmen , gerçk sandım ama megersem rüyaymış, banada oluyor arkadaşım anLayacağın
Rüya olabilir evet ama astrale çıkmışta olabilirsin.Önlerinde duruyorum,çığlık atıyorum, onlar konuşuyo, gülüyo ama beni görmüyolar demişsin..Astrale çıkmış olma ihtimali var.Rüyada diyosun, belkide Lusid rüya gördün..
-----
kesin konuşuyomuş gibi algılanmayayım düşüncelerimi paylaştım (yanlışta olsa )
Rüya olabilir evet ama astrale çıkmışta olabilirsin.Önlerinde duruyorum,çığlık atıyorum, onlar konuşuyo, gülüyo ama beni görmüyolar demişsin..Astrale çıkmış olma ihtimali var.Rüyada diyosun, belkide Lusid rüya gördün..
-----
kesin konuşuyomuş gibi algılanmayayım düşüncelerimi paylaştım (yanlışta olsa )
Evet kuzenimede öyle düşünerek konuyu aç dedim, olabilir haklısınız