JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 16-07-2008, 11:54   #1

sessizgemiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 sessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of light
Olabilir mi?

bundan yaklaşık 16-17 yıl önceydi yanılmıyorsam odamda bir çekyat vardı o zaman ve öğlen vaktiydi saat 15:00-16:00 gibi ev bomboştu sesszidi sırtüstü uzandım ama uyumadım uyanıktım gözlerim açıktı birden rahatlamaya başladım sonra çekyatın üzerinde yatan bedenimi gördüm sanırım 1-1,5 metre yükseldim etrafıma baktım sonra yine yatan bedenime baktım uyumuyordu gözleri açıktı işin güzel tarafı hiç korkmadım biraz tedirgin oldum ama oda olması gereken şey sanırım çocuktum 9-10 yaşlarındydım ve böyle birşeyi ilkkez yaşıyordum ne anlama geldiğini bilmiyordum. sonra bedenime geri dönerken müthiş bir kulak çınlaması oldu ve aynı anda şiddetli titreme. bunun bir mucize olduğunu o zamanlar ölüp dirildiğimi bile sandım kime anlattıysam inanmadı rüya görmüşsün k.çın açıkta kalmıştır diye dalga bile geçtiler

sormak istediğim bu nedir astral seyahat mi çünkü burada okudklarıma dayanarak ben bu olayı astral seyahatolarak yorumladım? o yaşlarda yaşanması mümkün müdür? kulak çınlaması olur mu yani telkinler gibi deneyimlerde yaşanlarda mı farklı olur. bu siteyi tesadüfende olsa bulmak harika çünkü çocukluğumdan beridir küçük yaşlardan itibaren değişik rüyalar önemli kişiler ve bu önemli kişilerin mesajları rüya yeminlere kadar giden şeyler yaşadım zaman içersinde azaldı kimileri herkese anlattığından dedi neyse onları bu sitenin içerisinde bulmaya çalışıyorum.
sessizgemiler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 12:07   #2

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Evet bilinçsiz-kontrolsüz astral seyahat deneyimidir bu.Kulak çınlaması en net şekilde kanıttır bana göre
Bile bile herşeyin bittiğini

Alt 16-07-2008, 12:23   #3

Karma gücü: 5 sessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of light

kulak çınlamasını okumadım yada denk gelmedim sağol peki kulak çınlamasının bir açıklaması var mı?

Alt 16-07-2008, 14:26   #4

aqresifim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really nice

Evet bilinçsiz bir astral yaşamışın Ama kulak çınlamasından ziyade daha önemli olan kendini izlemen ve havalanman bunlar yeterlidir zaten astral olduğunu kanıtlamak için dediğin şekilde gözler açıkta çıkılır astrale son vermiş olduğum teknik gibi!!
O yaşlardada yaşanabilir çünkü hergün uyuduğumuzda yaşıyoruz astrali fakat bilinçsiz olarak hatırlamıyoruz doğal olarakta !!!
Hoş geldin aramıza detayllı araştırmalar yap faydalı olucak kitap ve kaytnaklar mevcut sitede başarılar
aqresifim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 14:39   #5

Alıntı:
aqresifim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bilinçsiz bir astral yaşamışın Ama kulak çınlamasından ziyade daha önemli olan kendini izlemen ve havalanman bunlar yeterlidir zaten astral olduğunu kanıtlamak için dediğin şekilde gözler açıkta çıkılır astrale son vermiş olduğum teknik gibi!!
O yaşlardada yaşanabilir çünkü hergün uyuduğumuzda yaşıyoruz astrali fakat bilinçsiz olarak hatırlamıyoruz doğal olarakta !!!
Hoş geldin aramıza detayllı araştırmalar yap faydalı olucak kitap ve kaytnaklar mevcut sitede başarılar
evet haklısın o konuda hergün bilinçsiz astral seyahte çıkıyoruz. ne bileyim etrafımda o yaşlarda böyle birşey yaşayan kimseyi duymadım ben şanslı olanlardanım diyeyim o zaman cümleyi toparlayamadım çünkü. açtığın konuları ise dün itbari ile okumaya başladım

Seçenekler Arama