bundan yaklaşık 16-17 yıl önceydi yanılmıyorsam odamda bir çekyat vardı o zaman ve öğlen vaktiydi saat 15:00-16:00 gibi ev bomboştu sesszidi sırtüstü uzandım ama uyumadım uyanıktım gözlerim açıktı birden rahatlamaya başladım sonra çekyatın üzerinde yatan bedenimi gördüm sanırım 1-1,5 metre yükseldim etrafıma baktım sonra yine yatan bedenime baktım uyumuyordu gözleri açıktı işin güzel tarafı hiç korkmadım biraz tedirgin oldum ama oda olması gereken şey sanırım çocuktum 9-10 yaşlarındydım ve böyle birşeyi ilkkez yaşıyordum ne anlama geldiğini bilmiyordum. sonra bedenime geri dönerken müthiş bir kulak çınlaması oldu ve aynı anda şiddetli titreme. bunun bir mucize olduğunu o zamanlar ölüp dirildiğimi bile sandım

kime anlattıysam inanmadı rüya görmüşsün k.çın açıkta kalmıştır diye dalga bile geçtiler
sormak istediğim bu nedir astral seyahat mi çünkü burada okudklarıma dayanarak ben bu olayı astral seyahatolarak yorumladım? o yaşlarda yaşanması mümkün müdür? kulak çınlaması olur mu yani telkinler gibi deneyimlerde yaşanlarda mı farklı olur. bu siteyi tesadüfende olsa bulmak harika çünkü çocukluğumdan beridir küçük yaşlardan itibaren değişik rüyalar önemli kişiler ve bu önemli kişilerin mesajları rüya yeminlere kadar giden şeyler yaşadım zaman içersinde azaldı kimileri herkese anlattığından dedi neyse onları bu sitenin içerisinde bulmaya çalışıyorum.