JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 11-06-2008, 12:50   #1

eroskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 eroskun yakında ünlü olacak gibi
Tam rahatlamayı sağlamasına rağmen astrali başaramayanlar gelin birlikte başaralım

Arkadaşlar Başlıktada söylediğim gibi rahatlamayı sağlıyorum kalp chakra'm hızlanıyor uçma ve hafifleme hissine ulaşıyorum fakat bedenimden çıkamıyorum...

Eğer bu sorun aşan arkadaşlar nasıl aştıklarından bahsedebilirler mi?
eroskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-06-2008, 13:06   #2
-YASAKLI-

aqresifim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really nice

ewt arkadaşım bu aşamalarını aynısını bende yaşadım cvpları bekliyoruz !!
aqresifim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-06-2008, 13:13   #3

Haydi arkadaşlar bilgili tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz

Ayrıca anladığım kadarıyla bu konularda en tecrübeleri insanlar belfalas , hexagram , scarred yardım edin lütfen o özgürlük duygusunu tatmak istiyoruz
Sponsored links

Alt 11-06-2008, 14:38   #4

chris  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 chris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerli

astrale yardımcı olan bir yazılım var biliyorsundur değil mi daha önceleri burada yazıldı istersen linki yollaya bilirim
chris  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-06-2008, 14:44   #5

brain wave genarator'u diyorsan indirdim evet ama işte hazırlık safhasını geçiyorum ayrılmada sorun yaşıyorum teşekkürler bu arada

Alt 11-06-2008, 14:45   #6

chris  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 chris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerli

sorun değil bir de teknikleriyle anlatım var onu da denedin mi?
Pratik Astral Seyahat Teknikleri
chris  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-06-2008, 15:29   #7

evet onu da denedim ters düşünmeyle falan ama bedenimden bir türlü ayrılamadım zaten konsantre olmam 5 dk.mı falan alıyor. Sonra işte kalp chakra'm falan hızlanıyor ama bedenimi 4. kez denedim astrali yine astral bedenim fiziki bedenimden ayrılmadı doğru yoldamıyım? Msn'den yardım etmek isteyen olursa pm atsın msn'mi yollarım

Şimdiden Teşekkürler

Alt 11-06-2008, 16:02   #8

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Harry yakında ünlü olacak gibi

evet evet evet, yardımcı olun arkadaşlar, tecrübeli arkadaşları bekliyoruzzz...
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-06-2008, 17:12   #9

saracen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 saracen yakında ünlü olacak gibi

Astral çıkış belirtileri,özellikle kalbin çok hızlı atması astrali yapmaya maalesef engel olmaktadır.Kafaya takmamak gerekir.Projeksiyon çalışmalarınızdan önce mutlaka meditasyon yapın,çakra açma egzersizleri yapın.....Daha sonra astrale başlayın,gündüz yapmanızı tavsiye ederim.Geceleyin muhtemelen yorgun olursunuz ve uyumaya başlarsınız.Vücudunuzun durumu çok hafif bitkin durumda olmalı...Ben şuana kadar sadece 4 kez astral seyahat yaşadım...3 ünü lusid rüya sayesinde başardım....Transa geçerek yapmak istiyorsanız şu yazı umarım işinize yarar.Bir parapsikoloji sitesinde bulmuştum çok hoşuma gitti.Şuana kadar hiç denemedim yalnız okuduğumda, gerçekten insanın imajinasyon yeteniğine kuvvet veriyor.....

Şimdi yatağınıza uzanın.birkaç saniye içinde astral yapacaksınız.evet evet birkaç saniye içinde astral yapacaksınız.şimdi uzanın ve ruhunuzun bedenden çıktığını hayal edin.yalnızca düşünün olmasa bile olmuş gibi hayal edin.odanın içinde astrale çıktığınızda ne yapcaksanız onu yaptığınızı hayal edin.bedeninize ayaktan bir bakın nasıl göründüğnüze bir bakın.etrafınzı biraz inceleyin.siz astral seyahate çıkmışsınız.ne istiyorsanız onu yapabilirsiniz.şimdi yavaşça havalanın.kapalı camın içinden geçerek dışarı çıkın.uçarak yükselin.evinizin çatısına kaar yükselin.ordan yavaşça salın kendinizi.yüzünüze vuran rüzgarı hissedin.o duyguyu yaşayın.yavaşça süzülün.sokaklardan geçin.uçarak buulunduğunuz sokağı turlamaya başlayın.bişeyler görmeye veya resmi tamamlamaya çalışmayın yalnızca süzüldüğünüzü düşünün.rahatlığı hafifliği yüzünüze vuran rüzgarı hissedin.ayrıntıları beyninize bırakın.bırakın nasıl istiyorsa öyle hayal etsin .siz yavaşça süzülün.boğaza doğru ilerleyin.denizin üstünden yavaşça salın kendinizi ve süzülün.havayı shissedin.denizin sesini duyun.aşşağıdaki evlere bakın onların ışıklarını görün.boğazın üstünden ağır ağır süzülün.havayı suyu herşeyi hissetmeye çalışın.sülün ve uçun bu duygunun mutlul8uğuna varın...
ilk başlarda bunun bir hayal olduğunu düşünüp zorlanabilirsiniz.ancak süzüldükçe hisler artacak ve herşey netleşmeya başlayacak.sonunda uyklu ile uyanıklık arasındaki bağa geleceksinişz ve astral bedeniniz çıkacak.ama kaldığınız yerden devam edeceksiniz.yalnızca herşey netleşecek.herşey netleştikten sonra bedeninizi izlemeyi düşünürseniz odanızda bedeninizi yatar vaziyette bulabilirsiniz...
ALINTIDIR............
saracen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-06-2008, 17:20   #10

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Harry yakında ünlü olacak gibi

ya ben bu tekniği uyku güçlüğü çektiğimde yapıyorum bütün yolları gezdiğimi hayal ediyorum böyle gez gez, yolları düşünüyorum falan ama kendimi yatar vaziyette görme duygusu beni heyecanlandırıyor sanırım bu yüzden çıkamıyorum...
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama