Biz şimdi iki arkadaş yanyana yatsak :P (gülmeyin) İkimizde Astral Seyat denesek ve başarsak ikimizde astral seyahatte birbimizi görebilirmiyiz ayrıca da duyabilirmiyiz !! :
Bekliyorum cevapları !!! Ayrıca Astral seyahat yapabilen arkadaşlar özel mesajla msn lerini göndersinleri ben onları ekliim bilgi payalışımı yapabiliriz ..
Daha önce biriyle astral deneyimim olmadı.Ama yapılabilceğini okumuştum.Hatta astrale çıkabilenlerle bir yer belirleyip astralde buluşsak ne güzel olur Gnoxis Astral toplantısı psiburger bedava
evet hatta grup halinde astrale çıkan arkadaşlar var, aynı yerde buluşmasalar da diğerlerinin gittikleri yerleri hissedebiliyor ve sesleri duyabiliyorlar öylesini ben kendim hiç denemedim, özgürlük ve doğaçlama daha iyi bence
ya ben biraz önce tam deniyorum bir içim gıcıklanıyor ayaklarım birhoş oluyor korkup hemen çıkıyorum acaba başıma birşey gelir mi?? şuan tırstım uyuyamıyorum, sabaha doğru yine denicem...
astral seyahat esnasında ilk zamanlarda etraftaki enerjileri hissetmek behsedilen kadar kolay değildir malesef.Evet enerjileri hissetmek,göremek hatat ilatişim kurmak mümkün ancak yeni yapılan ve kısa mesafe denemelirinde malesef bu mümkün değil.İleriki denemelerinde 3.göz ve kapl çakran daha fazla açıldıkça sadece arkadaşını değil diğer etrafında buklunan enerjilerid görüp iletişimede geçebilirsin.İlk etapta ev içerisindeyken öreneğin çıkış yaptığında bir ayna bulup orda kendine bakmanı önerririm.Kendini bile göremeiyeceksin aynada.
ciddi süper olur ve iletişim de çok sağlıklı olur hiçbir dinlenme gibi bir tehdit olmaz varya manyak zevkli bişey olur, gezeriz tüm dünyayı... bence çok zevkli olduğu kadar riskli bir iş ama denemeye değer, sonuçta enerjilerimizi birleştirdiğimizde daha kolay olacaktır bazı şeyler örneğin insandışı varlıklardan korunmak daha kolay olur....