JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 07-08-2008, 16:30   #141

harun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 harun yakında ünlü olacak gibi

kulaklarım çınladığında korkmuştum çatlama sesi gibi şeyler duydum konsantre olması zor oluyo
harun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-08-2008, 00:03   #142

chimera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 chimera ne işi var bunun burada

Alıntı:
coy444´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teknikleri paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Ben bayadır ilgileniyorum astral seyahatle ve denemelerimde oluyor. Burda anlatılanlarla hemen hemen aynı, ama şu ana kadar sonu hep derin uykuyla sonlandı. Hiç başaramadım çıkmayı.
Benim merak ettiğim çıktan sonrasıyla ilgili, diyelimki geliştirdiniz kendinizi ve istediğiniz kişinin yanına gidebiliyorsunuz. Gittiniz ve uyanıksa yanına gittiğiniz kişi yanında kalıp seyredebiliyor musunuz neler yaptığını? Bir nevi izinsiz gidiyorsunuz (izin alınabilir tabi) ve karşı taraf için rahatsız edici bir durum sanki. Yada gittiniz ve uyuyor, onun astral bedenini görebiliyor musunuz? İletişim kurabilir misiniz, varlığınızı hissettirebilir misiniz? Bunu gerçekten deneyimlemiş birileri varsa ve aydınlatabilirse herşey daha net olur çünkü bunu kendi kendime öğrenmem için daha çoooook uzun zaman var
ben de bunu yazıcaktım, arkadaş sormuş. benim eski kız arkadaşım çıktığını söylüyordu. bi gece msnde yazıştıktan sonra onu özlediğimi söyledim, keşke burda olsaydın demiştim. bilgisayarı kapatıp yatağıma uzandım, 5 dakika sonra (uykuya dalmadan) üzerimde bir ağırlık (beden) hissetim ve onun akabinde bir öpücük (venomuos kiss!) ve ben de öptüm o dudakları. gözlerimi açmadım malum büyü bozulmasın =)
bi o kadar ilginç, bi o kadar mükemmeldi. eski kız arkadaşım konsantre meselesi olduğunu söylemişti, ki artık işin piiri olduğu için onun için çok kolaymış. umarım ben de bunu başarırım yakında.

konudışı: kitaronun astral voyage isimli bi albümü var, onunla denemeyi de düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum, herkese iyi yolculuklar.
chimera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-09-2008, 23:00   #143

attart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 attart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to behold

İlk kez biraz önce astral seyahati denedim. Klasik yöntemi kullandım. Başarılı oldum mu bilmiyorum am yaklaşık 10 dakika sonra odanın karanlıklaitığnı hissettim ve rahatsız edici uğultular duydum. Ve kalbim çok hızlı çarpmaya ve ellerim titremeye başladı. Korkup vazgeçtim ve gözlerimi açtığımda başım ağrıyordu (hala ağrıyor) ve ellerimde ve ayaklarımda halsizlik oluştu. Şu an bile ayakta durmakta zorlanıyorum. Benzer etkileri ilk kez psiball denememde de hissetmiştim. Etkileri sara nöbetinin etkilerine benzetiğim için biraz korktum açıkçası. Belki bir alakası yoktur ama yine de hatırlamak istemiyorum.

Alt 07-09-2008, 03:02   #144

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

bı ara her aksam bu ataklarla kalkıyodum..yanı kalkıyorum nabzım 200un ustunde kollarımdan bıle ter akıyo bı anda sıpır sıpır ter ama anlatamam..
asıl olan su bır ara 2003yılıydı sanırım bı medyumla bıraz yasamıstım..adamı burdan yasadıgım yerden alıp sevgılıme gormesı ıcın kutahyaya okuluma goturmustum evım hala duruyodu..bır aksam musluman bırısı benım medyum ve ben uyuyoruz..ben bı baktım ruyamda yukseldım hadı gel dıyolar bana..onlarda yuksekte..elını uzatmıslar tam cıktım..arakaya bı baktım yatıyorum dedım noluyo oluyorum sanırım..yapamıcak dedıler..benı bır optuler ama ınanılmazdı gercek gıbı sen don dedıler..bır uyandım sıze anlatamam yasadıgım soku nasıl bır tıtreme adam uayndı sakınles falan hıcbısey soylemedı bıdahada konusmamıstık ozaman cunku bılgısı azdı ama ısını super yapardı..
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2008, 13:52   #145

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Vitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Umarım bu teknikler işe yarar iki defa denedim bir sonuç alamadım açıkçası yapabileceğim inancını yitirmeye başladım.

Alt 08-10-2008, 23:45   #146

ParadiseGuard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 ParadiseGuard ne işi var bunun burada

Rahat bi koltuğa oturun

herhangi bir havaalanındaki uçakta olduğunuzu düşünün

bu koltuğun o on binmiş olduğunuz uçağın koltuğu olduğunu düşünün ve odaklanın

birazdan uçağın havalanacağını düşünün

ve iyice odaklandıktan sonra uçağın havalandığını düşünün

sonrada kendinizi düşündüğünüz havaalanının oralarda gökyüzünde bulun
ParadiseGuard isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-10-2008, 01:35   #147

GR2323 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 GR2323 yakında ünlü olacak gibi

Yazının alıntı olduğunu ve kaynağı belirtip,emeğe saygı suyarsan,senin kopyalayarak iki saniyede yaptığın şey için insanların ne kadar emek harcadığını hatırlayıp,özür dileme gereği duyarsan sevinirim. Emeğe saygı lütfen,aynısı sana yapılsa hoşuna gider miydi ? hayır,o zaman sen de yapma . . .
GR2323 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama