JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 25-04-2008, 21:13   #1

LiquidMoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 LiquidMoon henüz daha yolun başında
Question Astral seyahatle bir ilgisi olabilir mi?

Astral seyahatle ilgisi var mı yok mu tam olarak bilemiyorum ama, benim de birkaç korkutucu deneyimim oldu... Biraz uzun olabilir ama eğer yorumlarınızı bildirirseniz beni çok rahatlatmış olursunuz...:/

İlki gayet bilinçsizdi. Rüyamda yıkıntıların arasında bir şeyden kaçıyordum, ne yapacağımı bilemiyordum ve yarı kontrollü bir şekilde bir yere sığınıyordum. Sonra aniden bir vinç kepçesi üzerime doğru geldi ve kesin olarak "öleceğim!" diye paniğe kapıldım, öyle bir çığlık koparmışım ki bütün ev ayağa kalktı... Birkaç saat korkuyla titredikten sonra zar zor uykuya dalabildim.. Tabi diğerlerini anlatmadan bu biraz anlamsız kalıyor: )

İkincisinde, uykudayken gözlerimi açıyordum, yatağımdaydım, erkek arkadaşımla uyuyorduk, her şey olduğu gibi... Ama tavandan koyu renkli bir çiçek sarkıyordu. Rüyadayım, her şey yolunda diye kendimi sakinleştirip çiçeği incelemeye koyuldum, biraz ürkütücüydü. Sonra sıkışmaya başladım, diğer tarafa döndüm ve yatağın yanındaki koltuğun üzerinde onlarca dalı olan başka bir çiçek gördüm. Bu biraz daha korkunçtu. Tam paniğe kapılacak gibi olup arkamı dönmeye kalktığımda erkek arkadaşım beni sarsmaya başladı, kuzeninin ismini sayıklayarak, işte orda her şey karıştı, korktum, "o da görüyor, demek ki rüya değil, peki ama gonca kim?" diye düşünüp yine çığlığı kopardım. (O panik halinde ve yarı uykudayken bile başka bir kız ismi duyunca verdiğim tepki de ayrı bir inceleme konusu tabi : )) Tabi ev arkadaşım yanıma gelene kadar hala tam olarak ayılmamıştım, titriyordum. O esnada o da hatırlayamadığı bir kabustaymış, benden bağımsız olarak sayıklamış ve sarsmış beni... :S

Üçüncüsü, bu horror serisinin astralle bir ilgisi olup olmadığını merak etmemi sağlayandı Yine bir yerde birinden kaçtığımı hatırlıyorum, sonra yine aynı korkuya kapılıp vazgeçtim, "geri dönmeliyim" dedim ve yatağımı gördüm. Yatağın boyundan en fazla 50 santim yüksek tavanlı bir yerdeydi ama yatağım. Koşarak kendimi yatağa attım, erkek arkadaşımı uyandırmak isteyip bağırmaya çalıştım bağıramadım. Karabasanda olduğu gibi. Uyanamıyordum, biraz debelendim, sonra beni yine o uyandırdı. Bu kez hemen sakinleşip tekrar uykuya daldım, o kadar...

Gitgide daha kontrollü hale geliyor sanki bu korkulu deneyimler. Nedir, ne değildir, devamı gelecek mi diye düşünmekten yalnız uyuyamaz oldum. Acaba basit bilinçaltı patlamaları mı, yoksa astral uyarılar mı?

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 21:42   #2
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

bana hepsi kabus gibi geldi bu anlatılanlardan...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 21:52   #3

saracen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 saracen yakında ünlü olacak gibi

Bazi şeyleri Sadece Sen Değil Arkadaşinda Görmüş, Işte Bu Kafa Kariştirici...bana Karabasan Olduğu Zamanlar Bende Duvarda Bir Siyah Delik Görüyodum çok Tuhaf Oldum, Okuyunca Yazdiklarini...yaşadiklarin Ya Zihnindeki Birtakim Korkularindan Olmuşta Olabilir 3.göz Denilen Alin çakrasinin Açilmasindan Bazi Boyutlarda Olup Bitenleride Görmüş Olabilirsin,yada Bir Varlik Seni Rahatsiz Ediyordur...şunu Unutmaki Karabasan Denilen Insani Kilitleyen Bedensizler, Sadece Astral Boyutta Seni Rahatsiz Ederler..belli Bir Süre Kendini Sikarak Uyanabilirsin...yaşadiğinin Karabasanin Yapabileceğini Pek Zannetmiyorum çünkü Bu Herneyse Anlaşildiği Kadariyla Iki Boyuttada Rahatsiz Ediyor Seni,spirutalizm Gibi şeylerdende Uzak Dur,aklini Fazla Yorma,şunu Unutmaki Insan Bazi şeyleri Aklinda çok Tutarsa Bilinçte Görüntü Olarak Oluşabilir....hem Astral Boyutta Hemde Bu Boyutta Bazi şeyler Yaşamişsin Anlaşilan......
saracen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-04-2008, 01:01   #4

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bana hepsi kabus gibi geldi bu anlatılanlardan...
ama ikincisinde bir 'kollektif kabus' söz konusu, sonuncusunda ise resmen bilinçli hareket ediyordum ve yatağıma geri dönüp uyanmaya çalıştım...

saracen, buna benzer şeyler tekrar olmadı çünkü biraz korkup, söylediğin gibi spiritüel şeylerden uzak durmaya çalıştım, tarottan bile... aslında son zamanlarda lucid rüya ve astral seyahat ile ilgili çalışmayı da düşünüyordum, böyle şeyler beni rahatsız etmez, aksine rahatlatır. yapabileceğimi düşündüğün başka bişey var mı?
LiquidMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-04-2008, 08:51   #5

saracen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 saracen yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
LiquidMoon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

saracen, buna benzer şeyler tekrar olmadı çünkü biraz korkup, söylediğin gibi spiritüel şeylerden uzak durmaya çalıştım, tarottan bile... aslında son zamanlarda lucid rüya ve astral seyahat ile ilgili çalışmayı da düşünüyordum, böyle şeyler beni rahatsız etmez, aksine rahatlatır. yapabileceğimi düşündüğün başka bişey var mı?
sevgili liquidmoon bu tür şeylerden rahatsızlık duymassan yada karanlık ve gizeminden huzur buluyorsan devam et derim,paranormal olaylar korkunçta olsa aslında hepsi birer deneyimden ibarettir.sadece spirütüalizme biraz dikkat et ve başka boyutlardan kanal açmamaya bak.zaten karşı canlı sadece senin enerjinle sana rahatsızlık verir,senin enerjini kullanır.Bu tür olayların tarotla ilgisi olabileceğini pek düşünmüyorum.ama şunu diyeyimki her türlü okült çalışmada az çok bazı sırlar edinildi,yalnız tarotun sırrı yüzyıllardır çözülememiştir.tarot internetten ordan burdan bakılmaz..kesinlikle sakin bir ortam ve gevşemek gerekir...kartlarda korkunç bir enerji dönüşümü vardır çok farklı şeyleri değiştirebilir hayatta.ben pek sağlıklı bulamıyorum tarotu,ama sana bırakta diyemem çünkü bağımlılık yaptığı gerçektir...mistiği ve büyüsü zaten tekrar seni kendisini açmaya itecektir unutma bunu...astral ve lusid çalışmaları yaparkende mutlaka psişik korunma yöntemleriye astrale çık..ama lusid rüyada astralden daha rahatsın endişelenme.......................
saracen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-04-2008, 18:57   #6

teşekkür ederim saracen=)
Sponsored links

Alt 05-05-2008, 22:32   #7

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Bence apaçık lusid.Fakat belki günlük hayattaki sıkıntılarından belki bilinçaltından dolayı biraz korkunç hal almış bu rüyalar.Ama bunu değiştirmek senin elinde.Böyle bir rüyada bilincin açıksa korktuğun şeylerin gerçekte orda olamdıığını düşün.Aklına güzel bişy getir onu gördüğünü düşün.

Paranormal şeyler sen korktukça korkunçlaşır.Sen zevk almaya çalıştıkça zevk verir bunu sakın unutma.Sonuçta o senin rüyan ve istediğin gibi kontrol edebilirsin.Patron sensin.Kendini sakin tut ve istediğini gör istediğini yap...

Sakın korkma...

Kolay gelsin
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-05-2008, 00:46   #8

Carpediembaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Carpediembaby ne işi var bunun burada

Bence astral lucid rüya karışık ortaya karışık olmuş
--------------------
Korkma diyorsunuz ya korkma telkini korkacak birşey var gibi altılatmaya sebep oluyor daha çok korkuyor insan :P bence sakin ol, güç sende kaygılarından arın demek daha az ürkütücü

Konu Carpediembaby tarafından (06-05-2008 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Carpediembaby isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-05-2008, 00:53   #9

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

Bana kalırsa astral deneyimi değil hiç biri fakat bişey merak ettim. Astral denemelerinde bulundun mu önceden veya son zamanlarda denedin mi?

Alt 25-05-2008, 00:01   #10

cevaplarınız için çok teşekkür ederim...

locked puppet, denememiştim ama son zamanlarda konuyla ilgili okuyup düşündüğüm çok olmuştu. başka pratiklerde de yaptığım gibi, bunda da önce olayı benimsemeye çalışmam gerek diye düşündüm, aklımdaydı yani... acaba ondan kafam karışmış olabilir mi ki?
Sponsored links

Seçenekler Arama