JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 23-04-2008, 08:58   #1

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute
ßir$ey soracağım.?.

merhaba
ben yaklaşık 3 haftadır astral seyehatle ilgileniyorum ve bu zaman zarfı içinde 2 kez lusid rüya gördüm.
ilkinde ilk astral seyehat deneyimim olduğundan çok kokuyordum yani rüyada olduğumun farkına vardım işte ve içimden astrale çıkmayı düşündüm ve birden kulaklarım çınlamaya başladı ardından da titremeye başladım.o kadar çok korktum ki kendimi engelledim ve uyandım

2. deneyimimde yine rüyada olduğumu farkettim ama bu defa korkmuyordum yine aynı belirtiler oldu titredim ama birtürlü çıkamadım çok uğraştım ama olmadı ardından da uyandım
sizce 2.defa olanda niçin dışarı çıkamamış olabilirim...?
(ben korktuğum için çıkamıyorum diye düşünmüştüm ama 2.sinde hiç korkmadım yani....?)
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2008, 10:48   #2

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Bilinçaltına işlediyse refleks halini almıştır,bu yüzden o an korkup korkmamanın pek önemi yoktur.

Başka bir olasılıkta yeteri kadar beklememiş olabilirsin,bazısının fiziksel bedenle astral beden ayrımı 15 dk,başkasının 2 saat sürebilir,yapına bağlı...
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-04-2008, 15:31   #3

saracen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 saracen yakında ünlü olacak gibi

Yaklaşik 4 Senedir Astral Seyahat Ile Ilgileniyorum...sevgili Blueboy Daha 3 Haftadir Ilgilenmen Ve Lusid Rüya Yaşaman,ve Rüya Kademesinden Astrale Geçmeye çalişman Büyük Bir şans Senin Için,hepimizden Daha şanslisin............şimdi Lusid Rüyadan Kalktiktan Sonra Uyandiğinda Kendine Baktiğinda Mutlaka Süklüm Püklüm Sikişip Hareketsiz Yatakta Uyumuşsundur,bi Dikkat Et Istersen...şimdi Sana şunu Diyeyim Lusid Rüya Olmasi Için Bekleme Hiçbizaman,kendinde Yaparsin Bunu...30 Küsür Lusid Rüya Yaşamişimdir Ve Az çok Bu Işi çözdüm....git Bir Saat Kur(hafta Sonu Yapsan Daha Iyi Olur Senin Için Uykun Bozulmaz) O Saati şafak Vakti Zamanina Getir,daha Sonra çaldimi Uyan Ve Kalk...lusid Rüya Görmek Isteyenler Genelde En Sağlam Olan Bu Tekniği Uygularlar...yarim Saat Boyunca Otur Ve Birşeyler Yap...daha Sonra Uyku Düzenin Bozulduğundan Gözlerin Ağirlaşmaya Ve Hantallaşmaya Başliycaksin...daha Sonra Yatağina Git Ve Etraftaki Bütün Sesleri Kis Yada Sana Gelmelerini Engelle,yatmadan öncede Uyuduğum Zaman Luside Geçeceğim De(kipirdamadan Süklüm Püklüm El Ve Ayaklar Birbirine Kenetlenmiş Ama Rahat Bir Biçimde Uyu)...senin Bu Yaptiğin Telkinler Ve Bedeninin Uyku Düzeninin Bozulmasiyla Geçtiği Ağir Uyku Seni %80 Luside çikaracaktir....evet çiktiğini Farzet şimdi...lusid Rüyalarin Genelde Süreleri Vardir.her Lusidden Sonra Bu Süre Uzar...astrale Geçmek Için Kendini Kasma Eğer Kasarsan Ciiik Sesiyle Ve Azicik Göz Bulanmasiyla Uyanirsin Lusiddende....etraftaki Olaylarla Yada Kendi Oluşturduğun Uçma Yada Başka Zevkli şeyleri Bir Kenara Birak...kendine Uygun Güneş Alan Bi Yer Hayal Et...ve Ortasina Bi Ayna Koy,aynanin önüne Git Ve Biraz Kendini Seyret Aynada Ve Astral Bedeninin öyle Olacağini Düşün....aynadaki Görüntüne Iyice Yoğunlaştimi Büyük Bir Ihtimalle Astral Boyuta çikarsin Merak Etme,el Ve Ayak Gibi şeyler Kesinlikle Arama Ve Düşüncenle Ağir Ağir Gitmeye Bak(sadece Odani Dolaş)....daha Sonra Ise Biraz Dolandimi Mutlaka Bedenini Düşün Ve Bedenine Geri Dön,ilk Astral Seyahattte Fazla Kendini Yormaya Gerek Yok,ilk Astrale Beyin Fazla Alişik Olmadiği Için Haddinden Fazla Kendini Yorarsan..metafizikte ''alis Etkisi'' Denilen Bi Duruma Düşüp Astral Boyutta Yaptiklarini Hatirlayamazsin.........
saracen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-04-2008, 15:38   #4

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

Lucid icin benim de bildigim bir teknik var gun icinde gozunu kapa ve her hangi bir rengi gozunun onune getir tam odaklaninca kolunu cimdikle ve bu bir ruya de gun icerisinde surekli bir kac kez yap. ruyanda odaklandigin rengi gordugunde beynin bunun ruya oldugunu aygilayacak. ilk gunlerde bu bir ruya diyip uyanabilirsin ama zaman gectikte ruya artik senindir

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2008, 15:50   #5

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

şunuda eklemekte yarar var her astral seyahat yapmak istediğinde direkt yapamazsın.. tabii bu işi sürekli yapanlar için demiyorum yeni başlayanlar için..

Alt 24-04-2008, 23:31   #6

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

anlıyorum.herkese teşekkürler mutlaka deneyeceğim
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-04-2008, 23:40   #7
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

yeni başlamış olan birisi için iyi bir gelişme yaşamışsın ama hemen olacak diye birşey yok bu bazı insanlarda hemen olan bir durumdur kimisi senelerce uğraşsa başaramaz sen çalışmalara ve denemelere devam et zaten zamanla başarıya ulaşacaksın...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-06-2008, 21:56   #8

eroskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 eroskun yakında ünlü olacak gibi

sarace peki o yöntemi yapıcaz diyelim benim anlamadığım aynanın karşısına geçtik sonra birden nasıl astrale geçiyoruz???
Saygılar
eroskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-06-2008, 01:54   #9

saracen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 saracen yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
eroskun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sarace peki o yöntemi yapıcaz diyelim benim anlamadığım aynanın karşısına geçtik sonra birden nasıl astrale geçiyoruz???
Saygılar
LUSİD rüya düzleminde etraftaki herşeyi normal hayattaki gibi görürüz,kendi bedenimizi göremediğimiz için astral tekniği olan ,ayna oluşturup kendimizi izlemeliyiz.Lusid rüya bedenin rüya boyutunda bilincin açılması demektir...Gördüğümüz ve gittiğimiz yerler rüya boyutunda olduğu için kesinlikle gerçek değildir....Zaten lusid rüya astrale uzanan bir köprüdür ve transa geçemeyen ve konsantre olamayan kişiler için kolay yöntemlerden biridir....Sen sadece aynayı karşına al ve bak, kendini izle ilk başta kendini görünce biraz ürperirsin daha sonra sızlamaya başlarsın bir elektrik süpürgesi gibi...daha sonra ise bir top patlamasına benzer bi şekilde astral düzleme geçersin.Yaptım ve bu şekilde oldu.Bu yapılan teknik rüya boyutundan astral düzleme geçme amacı taşır.Başarıldığında ise gümüş kordon gevşeyip elemental beden astral düzleme çıkar...

Yaşadığım kadarıyla...astralle lusid rüya arasındaki fark ve görüş açısı çok farklıdır...astralde herşey bu dünyadakinden daha canlıdır,karanlık diye bir kavram yoktur..Gece yada gündüz yapman faketmez.Astral düzlemde Kontrolde gerçekten zordur..Lusid rüyada güvenlik açısından bir sorun yoktur ama astrali düşünüyorsan korunma kalkanı ve tekniklerini mutlaka uygulamanı şiddetle öneririm !!!
saracen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-06-2008, 02:25   #10

chris  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 chris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerli

bu arada lütfen kendine de dikkat et umarım astrale çıkmayı küçümsemiyorsundur... bu bazen tehlikeli de olabilir.şevkini kırmayı asla istemem ama eğer zorlanırsan devam ettirme bence ama gene de sen daha iyi bilirsin
chris  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama