JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 05-04-2008, 23:04   #1

saracen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 saracen yakında ünlü olacak gibi
Astral Deneyimim

Astral Seyahati 3 Sene önce Dershanede Bir Arkadaştan öğrenmiştim Okadar Ilgimi çekmiştiki.tam Bir Sene Uğraşmiştim Ve Her Tekniğide Denemiştim.size 2 Sene önce Yaşadiğim Bir Deneyimi Paylaşmak Istiyorum.astrali Ozaman Yapamamak Canimi Okadar Sikmiştiki.beynime Yapacağima Dair Sürekli Telkin Veriyordum..ozamanlar Abimin Odasindaki üst Ranzada Yatiyordum.yine Içimdeki Umutsuz Ve Birazda Inadimla Başladim Astral Uygulamalarina. Kas Gevşetme Ve Nefes Alma Ile Oluşturdum Ortami..daha Sonra Ip Tekniğini(imajinasyon Kabiliyieti Ve Duru Görüm çok Zayif Olduğu Için Bunu Denerdim) Denedim.büyük Bir Mutsuzluk Ile Arkami Dönüp Yattim.nerdeyse 1 Senedir Deniyordum.beynimi Sikmamdan Ve Telkinlerimden Dolayi Heralde Biraz Uyuduktan Sonnra Uyku Içerisinde Birden Sanki Kafama Fener Gibi Bir Işik Tutuluyordu....Merak Ettiğim Konu şuki Bu Işiktan Hiç Ama Hiç Korkmuyordum..daha Sonra Bu Işik Okadar Belirginleştiki Resmen Kendimi Bir Güneş Topunun Içinde Buldum .daha Sonra Bir Baktim Korkunç Bir Işiğiğin Altindayım.Odama Okadar Aydinlikki hemde Saat Gecenin üçünde Bukadar Aydinlik. şuanda Bulunduğum Boyut Nekadar Aydinlikti...heralde ben ölmüştüm Içimde Acayip Heyecen Ve şaşkinlik Uyandirici Bir Hal Vardi...ve Herşey çok Ilikti...birden Bulut Gibi Havalanmaya Başladim Ve Oda Apaydinlikti. Birileri Birşey Konuşuyordu Ama Hiç Anlamiyordum çok Anlamsiz Konuşmalar Duydum...odananin Etrafinda Maalesef Hiç Gezemedim..hareket Etmeyi Ne Yapsamda Beceremedim...sadece 1 Metre Havada Perdemi Ve Dişarisini Seyrettim Geri Dönmek Hiç Ama Hiç Istemiyordum...daha Sonra Ciiiik Sesine Benzer Bir Hal Geldi Kendimi Kirmizi Dantel Gibi Bir Organin Içinde Buldum...etrafina Dokunmaya Başladim...bu 5 Saniye Falan Sürdü..daha Sonra Ise Sanki Bir Halata Bağliymişim Gibi Vücuda çekildim Ama Hiçbir Aci Hissetmedim...uyandiktan Sonra Tam Yarim Saat Boyunca Hüngür Hüngür Yorganin Altinda Ağladiğimi Hatirliyorum..kendimi Okadar Küçük,basit Ve Aciz Hissetmiştimki Inanilmaz Bir Duyguydu Bu....şimdi Bunlari Hatirlarken çok Mutlu Oluyorum...ne Bir Psi Insandim Nede Bu Konuda Uzmanliğim Vardi...sadece üstüne çok Durmamla Bilinçdişi Oldu Bu Bende...hiçbir Forumda Anlatmadim Arkadaşlar...burada sizinle paylaşmak Istedim Deneyimimi............
saracen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 23:20   #2

tinyandcruel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 tinyandcruel ne işi var bunun burada

çok ilginç bir deneyim ben hala başaramadm ama en yakın zamanda başarırım inş.
tinyandcruel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 01:33   #3

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 UsagiNarciss is just really niceUsagiNarciss is just really niceUsagiNarciss is just really niceUsagiNarciss is just really nice

denemeye calısınca o kadar kotu oluorum kı her defasında vagecıorum..
UsagiNarciss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-06-2008, 13:10   #4
-YASAKLI-

aqresifim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really niceaqresifim is just really nice

Evet Kardeşim bendede aynı şeyler olmuştu çeşitli insan sesleri geliyordu dedim bizim yol işlek birileri konuşuyordur diye önemsemedim !! astral anında tam çıkış noktasında zihnim karışıyor yani tam belirleyemiyorum nasıl çıkmak istediğimi
İlginçtirki bu odanın aydınlık kısmı banada olmuştu herşey çok netti
aqresifim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-06-2008, 17:48   #5

eroskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 eroskun yakında ünlü olacak gibi

bir ben yapamadım zaten
eroskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-06-2008, 17:53   #6

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 37 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Alıntı:
eroskun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir ben yapamadım zaten
bir de ben
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-06-2008, 20:15   #7
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

ben burada bu konu ile ilgili son günlerde çok başlık görüyorum ama uygulamaya çekiniyorum açıkcası henüz..sanırım hazır hissetmiyorum kendimi
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-06-2008, 15:31   #8

eroskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 eroskun yakında ünlü olacak gibi

niye çekiniyorsun cheekykitty
eroskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-06-2008, 18:15   #9

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

pff bnde cok istiyorum ama istemekle olmuoyr tabiki :S yazıların cogunu okudum astral seyahatle ilgili ama pek bişey anlamadım anlayamadım :S tam olarak kısa ve öz ne yapmam gerektigini biri acıklarmı yani :S ne dusunmeliyim o anda :S ... pff işte bişeyler solyn hiç bişe anlayamadım :S plssss
cheriour isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-06-2008, 05:23   #10

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Claudia is a glorious beacon of lightClaudia is a glorious beacon of lightClaudia is a glorious beacon of lightClaudia is a glorious beacon of lightClaudia is a glorious beacon of light

Alıntı:
blueboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir de ben
sabreden derviş muradına ermiş diye bir atasözümüz geldi aklıma birden
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama