JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 14-03-2008, 20:55   #1

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold
Muska korur mu?

Arkadaşlar ben asral seyahat konusunda acayip ilgiliyim ama cinleri görmekten korkuyorum.Bu konuda zaten vukuatlıyım muskalarla duruyorum artık

Merak ettiğim şey astral seyahat sırasında üzerimde muska bulunsa astral bedenimide korur mu?
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-03-2008, 21:00   #2

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

korunur elinde muska yoksa bu başlıktan uygun muskanı yapabilirsin

Tarih Boyunca Kullanılmış Çeşitli Korunma Sembolleri

know thyself...
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-03-2008, 21:05   #3

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Bir tane var elimde ama;

Cinler konusunda çok rahatsız olduğum,görebildiğim ve hissedebildiğim için yaptırmıştık bunu.Anne,baba adı ve doğum tarihiyle...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 18:12   #4

Karma gücü: 2 perispri henüz daha yolun başında

sevgili çocuklar muskalar astral seyahattler için değildir astral seyahatlerde cinlerle karşılaşmak diye birşey yok sadece bedensiz varlıklarla tanışırsınız birkere korku herşeyi bitirir korkacaksan yapmıyacaksın merak güzeldir ama arştırmak daha iyidir kısaca emklemeden yürümek olmaz
--------------------
şu güzel kafalarınızı cinlere yormayın bırakın onlarla bilenler uğraşsın parapsikolojiyi araştırın okuyun cinler ayrı parapsikoloji ayrı
--------------------
sevgili belfalas korunur diyorsunda bunun astral seyahatle ilgisi olmadığını bilmiyorsun yazıktır gençler yanlış yapmayın ikisi ayrı konular iyice araştırın okuduklarınızı karşılaştırn lütfen rica ediyorum saygılar

Konu perispri tarafından (15-03-2008 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
perispri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2008, 21:05   #5

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

Öncelikle astral dünyada gördüğün korkutucu varlıklar yada karşılaşacağın varlıklar senin bilinçakltındakileri korkuların..öncelikle astral seyahat yaparken insan olarak diğer tüm enerjilerden güçlü olduğuna inanman yeterli

Alt 15-03-2008, 21:12   #6

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Mystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to all

bak astral seyahat sırasında benim bildiğim kadarıyla istediğin yere istediğin anda gidebilir ve gümüş kordonun(astral beden ile fiziksel bedeni bağlayan sonsuz uzadığı kabul edilen ölüm anında kopan halat,kordon,bağ) kopmadığı sürece ölmezsin üstelik sen cinler ve meleklerdende üstün eğer 3 kutsal dine inanıyorsan.. üstelik cinlerde sadece genel bir ad ve türleri var aslında ateşten yaratılanlar cin olarak kabul edilirler.. insan cin ve meleklerden üstün kılınmıştır 3 kutsal dinde bu böledir ki zarar vermesi bana göre imkansız ama gider uğraşırsan bilemicem ne yapar ama astral seyahat sırasında sana zarar gelmesi trafik kazasında ölmenden daha az bir ihtimal .. muska da ayrı bir tedbir
Mystick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 22:07   #7

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

Ayrıca astral yapmadan önce çevrene biraz tuz serpebilirsin, yada hafif tuzlu su ile kısa bir duş alarakta diğer varlıklardan korunabilirsin..ben genelde astral seyahat yapmadan önce bedenimin ve çevremin bembeyaz bir ışıkla kaplandığını imgelerim..ve bunun beni koruduğuna inanırım..uyguladığın kendine has bir korunma uygulaması varsa onuda uygulayabilirsin..
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 22:17   #8

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Mystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to allMystick is a name known to all

evet tuzlu su çok iyibir korunma aracıdır tuz toprağı su ise berraklığı semolize eder hem zihnini rahatlatır hemde hislerini kuvvetlendirir .. benimde bir arkadaşım tavsiye etmişti bunu.. güzel bir yöntem..
Mystick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-03-2008, 02:24   #9

WartogheX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 WartogheX yakında ünlü olacak gibi

Ben astral seyahate çıkarken herzaman yanımda yanan bir sigaram olur bu beni rahatlatıyor ve astral deneyimlerimin çoğunda sigaramın dumanını hissettim..
WartogheX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-03-2008, 02:26   #10

Karma gücü: 2 Montana ne işi var bunun burada

valla her zaman yaptıgım bişey degil arkadaş ortamı oldukca çıkarım astral yolculuga wartoghex e de katılıyom sigara her yerde lazım olluyo

muska konusuna gelincede muska önemlidir yanında bulundur tuz ile suyuda bir arkadaştan duymuştum
Montana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama