JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Anketimiz: Astral bedenle zamanda yolculuk yapılabilirmi?
Evet yapılır 43 58,90%
Hayır kesinlikle yapılamaz 16 21,92%
Bilinçli Yapabiliyorum 0 0%
Bilinçsiz yapabiliyorum 10 13,70%
Yapan birini tanıyorum 4 5,48%
Katılımcı sayısı: 73. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Arama
Alt 22-01-2008, 21:33   #1
-YASAKLI-

AsSaint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 AsSaint henüz daha yolun başında
Astral Bedenle Zamanda Yolculuk

Astaral bendele zamanda yolculuk mümkünmüdür?
AsSaint isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-01-2008, 21:36   #2

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

evet mümkün..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-01-2008, 21:40   #3
-YASAKLI-

AsSaint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 AsSaint henüz daha yolun başında

selam
e ozaman ankete katıl bakalım, sonucu merak ediyorum
AsSaint isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-01-2008, 22:00   #4

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

zamanda geçmişemi geleceğemi yolculuk yapılabilirmi yoksa ikisi birdenmi bu konuda kararsızım bir ihtimal ama emin olunamaz ha hayır dedim ankette ama kısmen yapabilen tanıyorum
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-01-2008, 11:36   #5

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

ben olduğunu biliyorum sadece ne yaptım ne yapa bilen birini tanıyorum.. bu konuyla ilgili sitede sanırım konu vardı..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-01-2008, 17:24   #6

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

yapılabilineceğine inanıyorum ama baya kasmak gerek

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-02-2008, 19:38   #7

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 87 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Sonucu ne yapacaksın ki AsSaint? Bu anketi Gnoxis'te açmakla başka bir grup için açmak arasında büyük fark var. Bazı çevrelerde "mümkün değil" baskın çıkarken bazılarında ise belki %100'e yakın "evet, ben istediğim zaman yapıyorum" sonucu çıkabilir.

Yorumlar anketten daha çok yardımcı olacaktır, eminim.

Benim görüşüm: zaman yoktur.

Alt 02-02-2008, 21:19   #8

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Dalga boyutunu ayarla ve git,sorun nerde?Daha doğrusu soruya ne gerek var?
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-02-2008, 22:37   #9

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

SCARRED zaten söylemiş olayı zaman yok
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-02-2008, 23:12   #10

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 pegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

zamanın yokluğunu kesinlikle kendi bilincimde savunurken araştırmalarım beni önce metafiziğe sonra eisteine ve kuantuma derken hawkinse ve şimdi taaa flaktal geometriye getirdi beni. derken resmettiğim syut tabloların flaktal geometrinin aynı görünüme sahip olması yedi bitirdi beni...
pegasus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama