JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 15-12-2007, 13:51   #1

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold
Yaşadıklarım...

Mereba arkadaşlar.Uzun zamandır burda anlatmak istediğim bi takım olaylar var.Bu gün nasipmiş.Astral seyahatle fazla ilgiliyim.Bu konuda yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.

Bi keresinde geceydi.Kanepeye uzandım.Lamba sönük fakat televizyon açık.Sesini bile duyuyorum.

Astral deniyorum yine.Bir ara hareketsiz kaldım.Biyerde bu durumdaykn astrale çıkmanın kolay olcağını okumuştum.Hiç panik yapmadım va sadece astrale çıktığımı düşündüm ve gözlerimi kapattım.Ve birden uğultu benzeri garip sesler duydum.Bedenim şiddetli bi şekilde sarsılıyodu sanki.Yavaşça hafiflediimi hissettim.Tavanı görmeye başladım.Gözleirm kapalı ama odanın tavanını görüyorum.Garip ışıklar falan görüyorum.Daha sonra korktum ve açtım gözlerimi.Bunlar sadece 4 dk içinde oldu.Saate bakmıştım.

Başka bi gece bu sefer yatağımda yatıyorum.Karşımda dolap var.Yine hareketsiz kaldım.Astrale çıktığımı düşündüm yine.Ama çıkmadım.Sadece dolabın içinden bişey çıktığını görüdm.Bişey uçarak dolabn içinden çıktı ve kayboldu.

Evet arkadaşlar...İkincisinden emin değilim ama ilkinin astral olduğunu düşünüyorum.Siz ne dersiniz?
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-12-2007, 13:55   #2

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

Kalp gözün açık anladığım kadarıyla.
greyhuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-12-2007, 21:27   #3

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 93 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

derslerden ya da başka sebeplerden uzun süre uykusuz kaldın mı ? ya da bu aralar kafanı kurcalayan olaylar var mı?
Bir ölürüm ki, adeta hakikaten olurum.
Sanki gider gibi bir davete.

S.Plath

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-12-2007, 23:33   #4

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Yoo hayır

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-12-2007, 23:49   #5

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 93 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

hmmm..öyle diyorsan öyledir. en iyi sen bilebilirsin bunu
serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-12-2007, 00:20   #6

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

1. si gibi bişey benimde başıma geldi ama yatmıyordum..
herzamanki gibi pcnin başında oturmuş cs oynuyordum
vuruldum ve tekrar doğmayı beklerken birden kendimi yatağımda gibi hissettim oyun oynarken kafam birhayli karışıktı sanki yatağımdaydım heryer sallanıyordu tavan lamba
sadece tavanı ve lambayı görüyordum.. saate bakmadım ama tahminimce 1 dakika gibi bir zamanda gerçekleşti bunlar ayıldığımda el başlamıştı oyunda..
allah hepimize kolaylık versin..

Alt 16-12-2007, 14:43   #7

astralci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 astralci henüz daha yolun başında

yav şu astral seyati bide ben yapabilsem
astralci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-12-2007, 23:26   #8

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

birincisi astral gibi tabi tam doğru şekilde bunları yaşadıysan tebrikler derim sana denemelere devam ama ikincisinin astralle ilgisi olmadığını düşünüyorum
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-01-2008, 16:51   #9

Ama yapamıyorum.En son önceki gün sabah nededim.Vücudum şiddetli bir şekilde kasıldı fakat hiç bişey olmadı.Neden sürekli gece oluyor?Ben geceleri çok korkak oluyorum çıkamam astrale falan

Alt 01-01-2008, 18:17   #10
-YASAKLI-

mole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 mole yakında ünlü olacak gibi

selam.gece neden oluyor diye sormussun.dikkat edersen bir arkadaşta uykusuzmu kaldın diye bir soru sormuş.gecenin ilerleyen saatlerinde yani bu uykusuz kalmaya dek geliyor beyinden uyarıcı maddeler salınıyormuş.bu sayede algılarında değişiklikler oluyor olabilir.birde gece ışık ses gibi duyularını meşgul eden uyaran sayısıda azalır.

tavanı görüyordum demissin.3-4 ay öncesinde bende gözlerim kapalıyken odayı görüyordum.duyu görü deniyor buna.başka şeylerde görebililirsin gözlerin kapalıyken.bedeninin sarsılama sebebi o sıradaki kalp çarpıntın olabilir bende öyle oluyordu.o sıra tansiyonda yükseliyor belki kulakların bu yüzden uğuldamıştır

ilkel duyulardır belki sana onları gösteren

belkide değil:P

ezildim özüm çıktı içtim düzeldim:P mole
mole isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama