JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Beden Dışı Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 07-09-2007, 14:33   #1
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 darkmoon1111 kısacası herkes için çok değerlidarkmoon1111 kısacası herkes için çok değerlidarkmoon1111 kısacası herkes için çok değerli
Astral seyahat yolcuları kalmasın( en kestirme yol)

forumdaki tüm astral seyahat yazılarına göz gezdirdim. herkes öyle bir tabulaştırmışki ya yazılanlar soğuk yada metodlar zor.. ben kendi tecrübelerimle en kolay astrale ulaşmayı anlatmaya çalışacağım..
denemek isteyen arkadaşlarım için bir not düşmek isterim..

hedef olarak kendimizi rem aralığı dediğimiz tam uykuya geçiş aralığına ayarlamak.. yaklaşık 4 5 dakikalık bu devreyi astrale geçiş kapısı olarak görmemiz gerekiyor. eğer treni kaçırırsanız gözünüzü açtığınızda sabah olmuş görürsünüz.. yani hızlı giden arabaya koşarak arkadan binmeye çalışacağız.. kaçırırsan olay biter..

1) ortam dikkatini asla dağıtmasın...

2) bu bir yolculuktur.. korku tüneli değildir. eğer korkarak şartlanırsan beynin orda kontrolünün dışında kabus sahneleri çıkartmaya başlar.. sende kendi yarattığın kahramanların gölgesinde ne yana kaçacağını bilmeden panikleyerek uyanmaya çalışırsın.. ve bir daha astral mastral görmekten vaz geçip evinde play station oynarsın.. tekrar ediyorum orada ne yaratık nede perili köşk var. sen kendin yaratıyorsun..

3) şimdi rem aralığı için meditasyona sıra geldi.. sırt üstü yatın ve gevşeyin. ellerinizi iki yana bırakın . hiçbir uzvunuz birbirine değmesin. bu bile tam önemli anda dikkat dağıtabilir.

4)nefes alışımızı her 4 saniyede değilde 7 saniyede alıcak şekilde ayarlayın.
5) denizin ortasında bir sandalda dalgaların sizi salladığını hayal edin bir kaç dakika buna odaklanın. sonra gece olduğunu ve sandalın tamamen kumsal oluşan ıssız bir sahile yanaştığını hissedin..

6)eğer uyku çöküp ağırlaştığınızı hissediyorsanız REM treninin gelmesine az bir vakit var demektir..

7) asıl vurucu nokta için ALLAH ALLAH ALLAH ......... zikrine başlayın . zikrederken fısıldar gibi ama kendiniz duyacak şekilde odaklanın... zikre devam ederken yukardan bir ışığın siz her zikrettiğinizde adeta sizi yukarı çekermiş gibi olduğunuzu hissedin..
ve tam REM de olduğunuz anlarda bedeninizin baş kısmının yavaş yavaş ayak topuğunuza doğru hareket ettiğini hissetmeye başlayın..
en zor kısım bu olacaktır.. hem zikre devam edip hem bedeninizin ayrıldığını hissetmeye başladığınızda üzerinizde korkunç bir ağırlık olacaktır.. kalbiniz hızla atmaya başlar... bu aşamada korkmak çok doğaldır.. eciş bücüş falan gelipte tepene binmeyecek. o yüzden sakin olup tam nirvanaya yaklaşmak üzereyken vazgeçmeyin.. işte bu nokta ulaşmaya çalıştığınız noktadır.. eğer başarabilmişseniz rem noktasında yarı hayal yarı gerçek bir şekilde yolculuğunuza başlayabilirsiniz... hayret edilecek çok nokta bulacaksınız ama en çok şaşıracağınız renklerdeki uyumsuzluk ve sanki tarifini edemeyeceğiniz daha değişik bir renk akisi olacaktır... milletin dediği gibi korkunç yaratık falanda çıkmaz. onlar sizin yarattığınız varlıklar..
ne kadar rahat olursan o kadar başarılı olursunuz...
darkmoon1111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2007, 15:25   #2

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Birincisi:
"forumdaki tüm astral seyahat yazılarına göz gezdirdim. herkes öyle bir tabulaştırmışki ya yazılanlar soğuk yada metodlar zor.."

bu sonuca nasıl vardın anlayamadım ben...

İkincisi:
Verdiğin teknik gevşemedir,gevşemek için bir ton yazı var.

Üçüncüsü:
Zikirin enerjiyi yükselttiğini biliyoruz da kişi müslüman değilse ne olacak.Diyelim ki ateist,ne yapacak bu kişi?

Dördüncüsü:
Bence bir dahakine Astral Seyahat konularına daha iyi "göz gezdir".Ya da daha iyisi,göz gezdirmek yerine baştan sona okumayı da deneyebilirsin
Ve bir kaç tanesini değil,hepsini oku bence...
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-09-2007, 15:30   #3

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

hexagrama katılıyorum. yazıları soğuk görmek tamamen görecelidir ve kişinin kalbine bağlıdır. rahatlama egzersizin için teşekkürler

know thyself...
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-09-2007, 15:32   #4

AnDMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 AnDMe henüz daha yolun başında

Güzel paylaşım bu gece deniycem
Yedi Kere Dolup Boşalan Dünya Değilmisin...
(Yunus EMRE)
AnDMe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2007, 15:38   #5

Karma gücü: 3 Aysun yakında ünlü olacak gibi

Darkmoon sen başardın mı peki bu teknikle ?
Aysun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-09-2007, 15:42   #6

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Şu başlığa bakın:
http://www.gnoxis.com/forum/astral-s...ojeksiyon.html

Bunu okuyp da,soğuk yada zor gibi şeyler söyleyecekler varsa alnından öperim...
Bu sadece bir tanesi.Aradaki 1farkı da bulursanız artı karizma vereyim bari...
Zikir yok galiba verdiğim linkte değil mi,bu da ipucunuz olsun bakalım...
Başka bir şey söylemeyi gereksiz buluyorum,astral seyahat bölümünde yığınla bilgi mevcut...
İsteyen bakar,herkesin gözüne gözüne sokacak değil kimse...
Bunu yapacak en son kişi de benim artık..
O kadar başlık ekledim ve eklendi,hala bunlara anlaşılmaz soğuk yada tabu gibi yakıştırmalarda buluyorsanız daha ne diyebilirim!
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-09-2007, 15:45   #7

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

hemen kızma hex..bi kiş demiş sadece soğuk diye...senin eklediğin bilgiler uzmanların elinden geçmiş şeyler...başarı şansı tartışılamaz bile
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-09-2007, 15:49   #8

maybe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 maybe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışmaybe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışmaybe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Kolay görünüyor.

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2007, 18:02   #9
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 darkmoon1111 kısacası herkes için çok değerlidarkmoon1111 kısacası herkes için çok değerlidarkmoon1111 kısacası herkes için çok değerli

arkadaşlar amacım kendi astrale kolay çıkış tekniğini sizlerle paylaşmaktı.. yazılanları soğuk bulmamın sebebiyse çok uzun olduklarından dolayı bazılarına çok zormuş gibi gelebileceğiydi. ben kendi tecrübelerimden bunun aslında kolay bir olay olduğunu anlatmaya çalıştım..
ve zikir olayına gelince .. yapılan zikir sayesinde beynim tamamen olaya kenetleniyor. dışarıdan dikkatini dağıtabilecek konularla pek ilgilenmiyorum..
unutmayalımki ben kendi tekniğimi sizinle paylaştım.. kitapta anlatılanları değil. başarı oranındaki yüksekliği görmek istiyorsanız. bu akşam zaten normal bir uykuya geçişte bunu deneyebilirsiniz..
belki söylemeyi unuttuğunuz teşekkürümü yarın bu köşede yazarsınız... saygılarımla..
darkmoon1111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-09-2007, 19:09   #10

Karma gücü: 3 Aysun yakında ünlü olacak gibi

Teşekkürler Darkmoon
İslami kaynaklarda yatmadan önce 100 kere Ya Allah demenin çok faydalı olduğu geçer.
Her gece yatağına yatmadan önce 21 defa "Bismillahirrahmanirrahim" okuyan kimse o gece sabaha kadar şeytanın şerrinden, hırsızlıktan, ansızın ölmekten ve bütün bela ver afetten korunur

Çakralar çeşitli gezegenlerle ve tütsülerle renklerle ilişkilidir, Her biri çeşitli zikirlerden etkilenir.

1.Çakra:Mars (tütsüsü kıst (toprak otu)
2.Çakra:Merkür (tütsüsü Mahlep Kabuğu)
3.Çakra:Güneş (tütsüsü Sendrust)
4.Çakra :Venüs (tütsüsü Masteki (Halis Hindistan sakızı)
5.Çakra:Jupiter (tütsüsü Kafur,öd ağacı)
6.Çakra: Saturn
7.Çakra:Ay (tütsüsü Günlük otu, ağaç sakızı)

Zikirleri
Ay 'ın Ya Rahman Ya Rahim sayısı 556 (Rahman 298, Rahim 258 ) Meleği Cebrail .Günü Pazartesi
Güneşin Melaikelerden Rukyail’ e, ilahi güzel adlardan (yani Esmaül-Hüsna’ dan) Ya Hay ve Ya Kayyum’ a intisabı vardır. Sayısı ise 174’ tür. Günü Pazar.
Venüsün İlahi adlardan Ya Kafi, Ya Gani adlarına intisabı vardır. Sayılardan 1171, vekil melaikelerden Anyail’ e intisabı vardır. Günü Cuma.
Merkür Ya Ali, Ya Azim’ e intisabı olmakla birlikte, Allah katında koruyucu ve vekil melaikesi de Mikail’ dir .Günü Çarşamba
Satürn Ya Fettah, Ya Rezzak adlarına intisabı vardır .Sayısı 797 rakamıdır. Allah katında melaikesi Kesyafil’ dir.Günü Cumartesi
Jüpiter Günü Perşembedir. Vekil melaikesi İsrafil’ dir. İlahi güzel adlardan intisabı olan adlar da Ya Kebir, Ya Müteal’ dir.
Mars Esmaül Hüsnadan Ya Malik, Ya Kuddüs adlarını taşır. Bu uydunun Allah katında vekil melaikesi Azrail’ dir. Günü Salı dır
Aysun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama